Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gayet uygun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi bu se 6 ilemi 6s lemi özellik olarak aynı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • export20 kullanıcısına yanıt
    İşlemci (A9), RAM (2 GB), arka kamera (12 MP) 6S; kasa, ekran (4''), ön kamera (1.2 MP) 5S; ikisinin melezi diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 23 Ağustos 2016; 22:52:14 >
  • 1729 - 75 TL hepsiburadadan SE Gold (Demo) satın aldım bakalım. 1654'e gelmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewre -- 24 Ağustos 2016; 15:05:53 >
  • Demo ürünler kapalı kutu mu geliyor ? Aktive edilmiş mi geliyor ? Garanti süresi aktivasyon ile başlıyor ya onu merak ediyorum
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Teşhir değilse kapalı kutu geliyor. Kutu arkasında model numarasının yanında demo olduğu yazıyor. Aktivasyondan emin değilim ancak sim kart takılmasıyla başlıyor olması lazım.

• BNYZ kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam bilgi için

• Vatan'da apple 5s 1.369 TL

2013 yılı üretim başlangıçlı bu telefon için fiyat nasıl? Gerçekten bu kadar para verilir mi?
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    aşağı yukarı 300 fazlasına SE varken ?
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    Ocak-şubat gibi 1100 liraya mal edilebiliyordu. Yakında taksit de gelecekmiş. SE varken alınmaz bu fiyatla.

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Demo ürünler kapalı kutu mu geliyor ? Aktive edilmiş mi geliyor ? Garanti süresi aktivasyon ile başlıyor ya onu merak ediyorum

Aksi belirtilmedikçe kapalı kutu geliyor. Sim kartı takıp aktivasyon yaptıktan sonra garanti başlıyor. Garanti süresi satın aldığınız tarih de olabilir tam hatırlamıyorum. Ama çok da önemli değil, 2-3 gün oynar kargodan ötürü.
  • SE diyorsunuz ama hani uygun fiyat nerde.
  • SE için 660 lira KDV alınıyor, 64GB modeli KDV'siz 1600-1700'e satılırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

SE diyorsunuz ama hani uygun fiyat nerde.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-16-gb-gumus-rengi-akilli-telefon-236814759

1850 lira -100 maxipuan -25 shell yakıtı = 1725 lira.
  • erturkburak Maximum kartım yok malesef. çek kod olmadan uygun fiyat yok sonuçta. Dediğin fiyata alabileceğimiz yerde yok. Varsa 1700 - 1750 liraya alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

erturkburak Maximum kartım yok malesef. çek kod olmadan uygun fiyat yok sonuçta. Dediğin fiyata alabileceğimiz yerde yok. Varsa 1700 - 1750 liraya alabilirim.

o zaman bekleyin hocam 15 günde bir değişiyor, axess gelir bonus gelir almaya niyetiniz varsa illa ki yakalarsınız uyan bir kart.
  • erturkburak Bekleyelim biraz hocam. Uygun fırsat olursa 5S de olur SE de olur. Uygun bir fırsat çıkarsa haber verirseniz sevinirim.
  • Garanti Bankası müşterilerine Mediamarkt için 1000/100 veriliyor.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'nın satıcı olduğu demo se vardı. 1730 liraydı sanırım.

• se 64 gb ı şöyle 2000 lira civarına gelmesini bekliyorum pusudayım.16 beni götürmez gibi.
  • 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.