Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti Link indirimi 100 lira, oda 1799 Tl yapıyor(du).
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Ben de SE alacağım. Fiyatı düşecek gibi geliyor bana. Beklemedeyim, bir de taksit gelecek. Aciliyeti yoksa bekleyin derim.
    Hepsiburada, demossunu 1729'dan satıyor zaten. Kulaklık ve iğne lazım değilse demolar da takip edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNYZ -- 30 Ağustos 2016; 18:08:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordlombak Garanti Link indirimi gece kuşunda geçerli değilmiş. Olsaydı ben alabilirdim.
  • BNYZ Bir iki sayfa önce yazılmıştı. Demoyu 1700 ün altına alanlar vardı. Düşeceğine fiyatı artıyor nedense. 5S de artmış 1300 altına yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

quote:

Orijinalden alıntı: Ereny96

Merhabalar kuzenimin 4 ay once aldigi 5s-16gb modelini 900 tl ye alicam sizce fiyat iyi midir? Birde almadan once nelere bakmam gerekir?

Madem kuzenin açıkça cihazın sorunu,sıkıntısı varmı diye sor

Kuzenim bir sikintisi yok diyor ama belki onunda gozden kacirdigi seyler olabilir diye sormustum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lordlombak

Garanti Link indirimi 100 lira, oda 1799 Tl yapıyor(du).

Gece Kuşu kampanyası ile birleşmiyor.
    Evet demo yanlış hatırlamıyorsam gittigidiyorda beymag adlı satıcıda vardı. Banka puanı ve indirim kampanyası ile 1600 civarına geliyordu.

• APPLE iPhone 5S 16 GB Gümüş Rengi Akıllı Telefon Apple Türkiye Garantili Media Markt da tekrardan stokta. 1369-100 (Garanti Link ile ) 1,269a geldi + ~25 de avantajix gelir.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-iphone-5s-16-gb-g%C3%BCm%C3%BC%C5%9F-rengi-ak%C4%B1ll%C4%B1-telefon%C2%A0apple-t%C3%BCrkiye-garantili-1106592.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 31 Ağustos 2016; 18:16:14 >
  • _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Ürün mevcut değil diyor.

• 1 aylık iphone 6 16 gb Turkcell mı yoksa sıfır demo se 16 gb mi ikisi de 1700tl ? ılerde satarken durumları nasıl olur yarın alacagim arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    iphone 6 bariz şekilde daha kolay satılır.
    se'nin alıcısı ve kullanıcısı kısıtlı.

• 5S 1330 TL. Axess 100 TL Chip-Para ile 1230 TL geliyor. Belki işine yarayan olur.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-5s-16gb-silver-akilli-telefon-233928773#product-detail
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

5S 1330 TL. Axess 100 TL Chip-Para ile 1230 TL geliyor. Belki işine yarayan olur.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-5s-16gb-silver-akilli-telefon-233928773#product-detail

Hocam yapmayın ne olur, 2013 yılı cihazı en fazla 1000 lira olur. Türkiye pazarını haddinden fazla büyütmüşsünüz, satıcılar da bunun bilincinde tuhaf tuhaf rakamlar yazıyorlar. SE varken 5S alanın aklından şüphe ederim.

• neutumn Hocam SE bulabilsem 1700 - 1750 ye Demo olmayan hadi alayım. 5S te almak istemiyorum ama ne yapalım beklemedeyim.
    Demo olan ile neyi yapamayacağınızı düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

neutumn Hocam SE bulabilsem 1700 - 1750 ye Demo olmayan hadi alayım. 5S te almak istemiyorum ama ne yapalım beklemedeyim.

Kısa zaman sonra o seviyeye gelecek.

• 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.