Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahibinden sitesinde fiyatlar ne öyle ya.

se modeline baktım. 16 için açılmış kullanılmış 1850 istiyorlar. 1900 istiyorlar..
    turkcellden 1800 e alınıyor zaTen. hepsiburada 1850. senden niye alayım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

sahibinden sitesinde fiyatlar ne öyle ya.

se modeline baktım. 16 için açılmış kullanılmış 1850 istiyorlar. 1900 istiyorlar..
    turkcellden 1800 e alınıyor zaTen. hepsiburada 1850. senden niye alayım..

Yukarıda bunun hakkında bir şeyler yazmıştım. Telefonu aldıkları paradan satmaya çalışıyorlar, 100 lira aşağısına, bazen de 100 lira fazlasına. 5 ay kullanmış efendi, 16 GB'sini 2050 liradan satmaya çalışıyor, pazarlık da olmaz diyor, sonra ölücüler gelmesin diyor. Yahu sen mezarcısın, millete niye laf atıyorsun?

• iPhone SE, ucuzladı!

Apple resmi sitesinden 64 GB modelini havale ile 2200 liraya satın alabilirsiniz, 16 GB ise maalesef 64 GB'de olduğu gibi 200 lira düşmedi, lâkin 64 GB modeli sayesinde düştüğünü farz edebiliriz.

Dolayısıyla, İPhone SE 16 GB 1800 liradan satılmaya başlandı, kısa zaman içinde 1700'ü görecektir. 64 GB modeli de 2050-2100 civarında olacaktır 10 gün içinde. İkinci el ya da sıfır alacaksanız haberiniz olsun.

16 GB için ikinci el fiyatı 1450'den fazlası değildir, 64 GB de 1700'den fazlası değildir. Sakın almayın daha fazlasını isteyen olursa, alem çakal dolu. Milleti sömürüyor.

Dün bir arkadaşım i6S almış, daha doğrusu 7'nin tanıtıldığı gün almış. 64 GB modelini o gece 128 GB'si havale ile 3100 civarlarına düşmesine rağmen 24 ay taksitle 3800 liraya almış, faturaya ek toplamda 5000 liraya patlamış. i6S 64 GB birkaç hafta içinde zaten 2600-2700 olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

iPhone SE, ucuzladı!

Apple resmi sitesinden 64 GB modelini havale ile 2200 liraya satın alabilirsiniz, 16 GB ise maalesef 64 GB'de olduğu gibi 200 lira düşmedi, lâkin 64 GB modeli sayesinde düştüğünü farz edebiliriz.

Dolayısıyla, İPhone SE 16 GB 1800 liradan satılmaya başlandı, kısa zaman içinde 1700'ü görecektir. 64 GB modeli de 2050-2100 civarında olacaktır 10 gün içinde. İkinci el ya da sıfır alacaksanız haberiniz olsun.

16 GB için ikinci el fiyatı 1450'den fazlası değildir, 64 GB de 1700'den fazlası değildir. Sakın almayın daha fazlasını isteyen olursa, alem çakal dolu. Milleti sömürüyor.

Dün bir arkadaşım i6S almış, daha doğrusu 7'nin tanıtıldığı gün almış. 64 GB modelini o gece 128 GB'si havale ile 3100 civarlarına düşmesine rağmen 24 ay taksitle 3800 liraya almış, faturaya ek toplamda 5000 liraya patlamış. i6S 64 GB birkaç hafta içinde zaten 2600-2700 olacaktı.

Öyle çakallar var evet 20 gün kullanmış sözde teli yere düşürmüş üstte ezik var adama dedim 1100 tl ödeyeyim bana diyo yürü git dedim ezik adam sen git geldiğin yere asıl garantiyi bozmuşsun darbeden dolayı apple cihazı garanti dışına atacak bir sorunda utanmadan 1800 tl istiyosun bide ilanda belirtmemiş şerefli aile çocuğu darbeyi resimde dikkatlice baktım gördüm görmese millet boşa zaman kaybı 1450 den aynen fazlasını vermeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: bosphrus

Neden se ve fiyatı düşer mi ?
    5s ile se nin bariz farkı ne bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

5S modeli yaklaşık olarak 3 yıl önce tanıtıldı ve pazara sunuldu. Ortalama iPhone cihazları Apple'dan, yani iOS'tan 4 yıl boyunca sistem desteği alır, bu haliyle 5S, 2018 yılında yeni tanıtalacak iPhone ile desteği kesecektir büyük ihtimalle. iPhone SE ise en az 2021 yılına kadar güncelleme desteği alacaktır. iPhone SE, 6S donanımına sahip neredeyse; en nihayetinde 6 aylık bir cihaz. 5S ile SE arasında kalınmaz, böyle bir tercih seçeneği mümkün değildir. SE varken, 5S alacak biri teknoloji seçeneği anlamında çok ciddi bir hata yapar. Zira, SE fiyat konusunda ılımlı bir cihaz.

5S ile SE arasında donanımsal ve yazılımsal özellikler anlamında çok büyük, fiyat bakımından çok az farklar varken bu iki cihazı tercih karinesine hapsetmek inanılmaz bir hata olur. 5S cihazını ülkemizde 1300-1500 arası, SE'yi de 1800-1950 arası bulurken şu anda, 300 lira için bir canavardan mahrum kalma riski var.

iPhone 7'nin tanıtıldığı gece SE 64 GB, 200 lira düştü, ülkemizde 2300-2500 liradan satılan bu cihaz, birkaç hafta içinde 2050-2100 bandına gerileyecektir. 16 GB modeli de 1750-1900 bandında seyredecektir. Şu an piyasa karışık, 2 hafta içinde kendine gelince çok uygun fiyatlara sıfır SE cihazı sahibi olacaksınız. 5S almakla yapılacak hata ömür boyu unutulmaz, arada 300-400 lira fark varken hem de. Bakmayın siz öyle, 5S'in piyasası aslında 900-1100'dür, fakat memlekette markadan satış yapan bir pazar var.

5S de birkaç hafta içinde 1100-1200 civarında olacaktır. Yalnız, kampanyaları takip etmek gerek, zira elinden bir anda çıkaracak mağazalar ve korsan satıcılar olacaktır. Onun dışında normal seyri 1200-1350 lira civarında seyredecektir. SE ile arasında 800 lira fark varsa 5S alınır, 300-500 lira fark için 3 yıllık bir cihaz alınmaz.

• arkadaşlar 2.el 1-2 aylık yurtdışı kayıtlı 5s'e ne kadar verilmeli artık?
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    en fazla 950-1000 tl hocam.
  • çok değil mi ya ben 700-800 olur diye düşünüyordum. Hatta yeni telefon çıkınca daha da düşer diye umuyordum. Garantili değil hocam yurtdışı kayıtlı için soruyorum. sıfır gibi 16 gb filan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

arkadaşlar 2.el 1-2 aylık yurtdışı kayıtlı 5s'e ne kadar verilmeli artık?

İkinci el olacak, yurt dışı olacak, garantisi 1 yıl olacak, bir de 5S olacak. Eğer pasaport kaydı size aitse, bunun için de 140 lira daha ödeme yapmanız gerekecek. Sıfırı 1350 liraya bulunmakta şu an, 2 yıl garantili şeklinde. Bu cihaz bir kez sıfır değil, 1050 lira oldu; ikincisi 1 yıl garantili, 900 oldu. Maksimum 900 lira çizik, darbe, vuruk, çıkık olmadan alınır, ki 900 lira da fazla. Ama, ama, ama; pasaport kayıtlı, yani imei kaydı yapılmış, vergisi de ödenmişse tabii ki. Onun dışında 700 lira olur. Taviz vermeyin sakın.
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Yukarıda en fazla 900 dedim, bazı cihazların garantisi olmuyor, demek ki alacağınız cihazda yokmuş; zaten 900'e fazla demiştim, işin içinde bu da var, son 750'ye al.
  • turkcel de 1400 200 indirimle 1200 e gelin 5s alinirmi

• Apple store 64gb fiyatını 2200 bandına çekti, bu olumlu bir sinyal ancak yetmez daha düşmeli. 2000 seviyesine geldiği zaman alınabilir olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

turkcel de 1400 200 indirimle 1200 e gelin 5s alinirmi

1000 lira olsa alınırdı belki, 1800'e SE satılıyor.
  • 6s fiyatında hem indirime gidildi hemde 16gb yerine artık 32gb satılmaya başlandı ama se de bir ilerleme yok sadece 64gb fiyatında 200tllik bi indirim uygulamışlar sanırım beklediğimiz indirimi bulamıcaz gibi
  • Media markt Gece Kuşu Kampanyası Iphone 5s 1.299 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: dnzsevdasi

Media markt Gece Kuşu Kampanyası Iphone 5s 1.299 tl

Bence alma, 1000 liralık bir cihaza 1 kuruş bile fazla vermezdim, özellikle SE de varken. Bu arada, kampanyalarla 5S uygun fiyata düşer demiştim, 3 hafta sonra 1200'e satılacak, ama almazdım asla, tabii sen farklı düşünüyorsan saygı duyarım.

• Şu an dahi Sarı Kutu varsa 1199'a mal edilebiliyor, Mediamarkt'ın kampanyası o kadar sıcak değil. 7 piyasaya girdiğinde 5S stoklarını da hızlıca tüketeceklerdir, daha da düşer kanaatindeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşsün artık şu se 64 2 bandına da alayım yahu telefonsuz gezmekten bi hal oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Se'de parmak izi okuyucuda sorun mu var?

Evet reobig doğru söylüyor.
    İlk baştan beri söylediğim gibi: selfie kamerası ve parmak izi okuyucu haricinde mükemmel bir cihaz.

Not: YouTube'a iPhone SE vs 6s touchID TEST yada
    FingerprintReader test diye aratınca detaylı inceleme videoları çıkıyor..
    Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar

geçen hafta kendime ve eşime 2 adet SE 64gb space gray aldım. Benimki hafil sarı ekran, leke şeklinde değil komple sarı tonlu, eşimin ki komple beyaz tonlu.

Ama beyazda fazla beyaz, dengesiz. Bu ikisinden birini yedek tel olarak tutmayı düşünüyorum incelemem sonucu hafif sarı olanı kendim kullanmaya karar verdim.

Bugün anneme aldığım galaxy A5 2016 geldi. Kurulumunu yaptım. ekran beyaz tonu on numara.

Yanında benim se ye bakmaya çekindim, bir ara acaba diye aklımdan da geçmedi değil...

SE ekranı benim için gerçekten hayal kırıklığı..

Umarım IP 7 bu şekilde değildir..

• o degilde siparisler bayramdan sonraya kaldi heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.