Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mega Therion se 64 2 bandına da alabilirsin.
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    Artık o fiyata alınmaz. Iphone 7 den sonra az da olsa düşüşler başladı 5s ikinci ellerinde
  • Piyasaya yön veren adamlardan sayılırım size tavsiyem şu şimdi bu iphone 6s hele bi gelsin ay sonu 32 gb cigazlar bu gelince 16 gb lar ikinci eli çat diye 1990-2080 tl bandına düşecek rahatlıkla çünkü elinde büyük stok olan ulusal avrupa zinciri markalar 16 gb kapalı kutu cihazları 2450-2500 bandında satacak gelelim işin bizi ilgilendiren konuya ee 6s 16 gb 2000-2100 civarı olunca ikinci eli iphone 6 ikinci eller inecek 1600-1700 tl gibi rakamlara orda bizde piyasaya ayar çekip iphone se ikinci elleri 1250-1300 rakama sıfır kapalı kutularıda 1450-1650 tl gibi rakam bandında çok rahat alanbileceksiniz işin tek formülü ay sonu 6s 32 gb piyasaya girsin ortalık karışsın tek önemli olay bu ayrıca 5s sıfırlarda 1099 tlden gidecek o şekilde yön verilecek piyasaya bu mesajı saklayın ileride göreceksiniz dediklerimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sizler için piyasaya baktım sahibinden coma büyük rezalet operatör üzeri alınmış sıfır kapalı kutu cihazlara 1300-1380 arası isteyen mi ararsın 1-2 aylık cihaza 1100-1200 isteyenmi ararsın aman millet dikkat sakına almayın hat üzerinden isminize olmayan faturalı cihazın ederi 1000-1080 tl en fazla ileride adam size fatura benim adıma sen çaldın cihazımı derse şapa oturursunuz dikkat edin 1200 tlye zaten banka kampanyalı 1300 tlye dün gece media markt zaten sattı dediğim fiyatları en fazla teklif edin sizde piyasaya yön veren olun ikinci elde 1 günlük olsa bile cihaz 900 980 arasından fazla vermeyin sakın sıfırı zaten 1200-1300 olan cihaz için bu dediğim bile yüksek rakam ya neyse hele garanti bitmiş cihazların ederi 650-750-800 bu rakamlar arası kutu fatura aksesuar cihaz temizliğine göre belirleyin piyasaya yön verin iphone se ise dahada durum facia adamlar ikinci ele 1700-1800 istiyor kafayı yemişler cidden sıfırla aynı yada daha pahalı satmaya çalışıyorlar en baba ederi 1400-1480 olur oda 1 aylık cihazlar bu dediklerime dikkat edin piyasaya yön verin önlenemez yükselişimiz devam etsin beraber bu sahibinden satanlarada böylece büyük ceza olsun resmen kandırıyorlar ya adama diyorum 3 aylık cihaza 1200 tl yazmış 900 vereyim diyorum yok diyo 1150 olur ulan 150 daha ekler üzerime faturalı alırım diyorum git al diyor bende sende babaları alırsın satarsın dedim beklesin çakal aman arkadaşlar piyasaya yön verin aklı selim arkadaşlar şu mesajda çokşey anlayacak ufukları açılacak ama şimdi cihazı satmaya uğraşanlar da hemen sataşcak ona göre belirteyim saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

Evet boşa demedik şu an hb com iphone 6s 15 gb direk apple türkiye garantili cihazı yapılredi world puan 50 tl ile düşersek 2550 tlden satmaya başladı biliyoruzda yazıyoruz yakında sahibinden falan hat üzerinden alanlardan 2250-2350 tlden çok rahat alacağız bekleyin iyice ölsün piyasa boşuna yön veriyoruz demiyoruz dahada yön vereceğiz

Yürü be koçum, kim tutar seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

Evet boşa demedik şu an hb com iphone 6s 15 gb direk apple türkiye garantili cihazı yapılredi world puan 50 tl ile düşersek 2550 tlden satmaya başladı biliyoruzda yazıyoruz yakında sahibinden falan hat üzerinden alanlardan 2250-2350 tlden çok rahat alacağız bekleyin iyice ölsün piyasa boşuna yön veriyoruz demiyoruz dahada yön vereceğiz

Yürü be koçum, kim tutar seni.

Aynen küçük enişte...

• Piyasayı siz belirleyin, bakınız nasıl tokatladım ama (iPhone SE 16 GB);
    Bu mesaja eklenen görseller:

Edit: 1850'den satıyordu, tek mesajla 1600 oldu.

Edit 2: 1500 oldu, almıyorum dedim. Cihaz 2 haftalık hem de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 10 Eylül 2016; 17:11:18 >
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    1600 alacagınıza 200 daha verin türkcell den sıfırı 1800 e alın derim. 2. el bi cihaz en az 600-700 civarı bi fiyat indirimi ile satılmalı diye düsünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

1600 alacagınıza 200 daha verin türkcell den sıfırı 1800 e alın derim. 2. el bi cihaz en az 600-700 civarı bi fiyat indirimi ile satılmalı diye düsünüyorum

Almıyorum zaten, konunun son sayfalarına dikkat ederseniz 1450'den fazlasını vermeyin dedim arkadaşlara. Bunu diyen ben alır mıyım hiç? Üstelik her gün uyarmama rağmen.

1000 lira bandında iPhone 5s akıcılığında bi telefon var mı? 1200'e inerse, 100TL de worldpuan ile 1100'e alınabilir. Bi telefon alacağım bu fiyat aralığında bayramda ama karar veremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

1000 lira bandında iPhone 5s akıcılığında bi telefon var mı? 1200'e inerse, 100TL de worldpuan ile 1100'e alınabilir. Bi telefon alacağım bu fiyat aralığında bayramda ama karar veremedim

iPhone telefon almaya karar verip, 1000 lira üzerinde bütçeye sahipseniz kısa zaman sonra 1700 liralara sıfırını bulabileceğiniz, bu yıl çıkmış, tam bir fiyat performans ürünü olan, gelecekte teknolojiden yana sıkıntısı olmayacak iPhone SE ürününü düşünmenizi öneririm. Sıfırı şu an 1800 liraya bulunabiliyor.
    Kendime almayacağım, babam için. Oyun falan oynanmayacak, günlük kullanım için. 1200-1300 civarı şık, donma-takılma-hata yaratmayacak bi telefon bakıyorum, marka-model bağımsız :) SE modeli ileriye dönük bi model ama pek de gerek olduğunu sanmıyorum günlük kullanım için, haksız mıyım? :) Telefonla haşır neşir biri değil, abartılı mı olacak bilmiyorum ama bi 5 sene idare etsin istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First Premolar -- 10 Eylül 2016; 21:15:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ilk karşılamanız.
    Ben her yerde karşılaşıyorum.
    Özellikle araba piyasasinda. Mesela 0 fiyati x fiyatsa adam x+3 e x+5e koyuyor. Bir şey diyincede sen x fiyattaki araçlara bak diyorlar

Türkiye'de 2.el almak bence hata olur elektronikte. Ben doğru bulmuyorum zannımca.

Sebebi ise o telefon her işlevde kullanılmış olabilir. Aynı zamanda o telefon satıcı ark niyetli olabilir. Telefon imei numarası çalınmış vs gibi çoook oyunları var. İçi açılmış vs.de olabilir.

O yüzden her şeyde 3 kağıt oldugundan mağazadan almak ve üründe sorun oldugunda kurumdan almak en mantıklısı.
    bunlara kalsa 2 binlik ürünü 3 4 e satarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

ilk karşılamanız.
    Ben her yerde karşılaşıyorum.
    Özellikle araba piyasasinda. Mesela 0 fiyati x fiyatsa adam x+3 e x+5e koyuyor. Bir şey diyincede sen x fiyattaki araçlara bak diyorlar

Türkiye'de 2.el almak bence hata olur elektronikte. Ben doğru bulmuyorum zannımca.

Sebebi ise o telefon her işlevde kullanılmış olabilir. Aynı zamanda o telefon satıcı ark niyetli olabilir. Telefon imei numarası çalınmış vs gibi çoook oyunları var. İçi açılmış vs.de olabilir.

O yüzden her şeyde 3 kağıt oldugundan mağazadan almak ve üründe sorun oldugunda kurumdan almak en mantıklısı.
    bunlara kalsa 2 binlik ürünü 3 4 e satarlar.

Son 1 aydır çok karşılaştım böyleleriyle, telefonu değerinde satanlar da var, ama sayıları çok az. İkinci el cihazlarda 20 ayın üstünde garanti olup fiziksel bir kusuru yoksa uygun fiyata alınabilir, sonuçta yazılımında problem olduğunda garanti kapsamı içerisinde yeni cihazı alacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Kendime almayacağım, babam için. Oyun falan oynanmayacak, günlük kullanım için. 1200-1300 civarı şık, donma-takılma-hata yaratmayacak bi telefon bakıyorum, marka-model bağımsız :) SE modeli ileriye dönük bi model ama pek de gerek olduğunu sanmıyorum günlük kullanım için, haksız mıyım? :) Telefonla haşır neşir biri değil, abartılı mı olacak bilmiyorum ama bi 5 sene idare etsin istiyoruz

1100 liraya düşürürseniz alın o halde.
    Orjinal ekran olup olmadıgını ve içinin açılıp açılmadıgını anlayamıyorsanız boşverin.

Ben iphone 6s 3099 iken 2200 liraya aldım. Bu kadar süper zeki varsa bu kadarda aciliyeti olan insan mevcut.

adam hattına taahhütle aldı yanımda. ödemesini peşin yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimShay -- 10 Eylül 2016; 21:27:55 >
  • quote:

Orjinal ekran olup olmadıgını ve içinin açılıp açılmadıgını anlayamıyorsanız boşverin.

Ben iphone 6s 3099 iken 2200 liraya aldım. Bu kadar süper zeki varsa bu kadarda aciliyeti olan insan mevcut.

adam hattına taahhütle aldı yanımda. ödemesini peşin yaptım.

İkinci el almayalım o zaman, bu düşünceyle ikinci el bir intihar. Ben de rastladım bugün, SE 64 GB 2039 lira nakit isteyen biri sizin aldığınız yoldan bir satış planı oluşturmuştu, bayiden beraber kapalı kutu alınıp ödemesi yapılacaktı. "1900 olur mu?" dedim, "başka kapıya kardeş" deyip blokladı.
    kullanıcıysanız yerinizde olsam kaçırmazdım..
  • quote:

kullanıcıysanız yerinizde olsam kaçırmazdım..

Fazla bence, SE 64 için 1850 lirayı gözden çıkarırım ancak. Bekleyeceğim.
    ideali 1900 1950 civari haklsınız
    1 2 aya 1850leri izleyeceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.