Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
132
Favori
692.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadircan_78

Turkcell iphone kampanyası ile iphone se modelini almayı düşünüyorum ama 16 gb lık modeli yeterli olur mu acaba?yoksa 64 gb olanı mı alayım diyorum?

Bu cihaz için 16 GB versiyonunun çıkması, Apple için kara bir leke. Bir an önce en az 32 GB versiyonlarını piyasaya sürse iyi olur, rezalet tabiri caizse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

quote:

Turkcell iphone kampanyası ile iphone se modelini almayı düşünüyorum ama 16 gb lık modeli yeterli olur mu acaba?yoksa 64 gb olanı mı alayım diyorum?

Bu cihaz için 16 GB versiyonunun çıkması, Apple için kara bir leke. Bir an önce en az 32 GB versiyonlarını piyasaya sürse iyi olur, rezalet tabiri caizse.

sizce 6s 32 gb mi alayım yoksa se 64 gb olan modeli mi?se modelin kasası hoşuma gidiyor?
  • quote:

quote:

quote:

sizce 6s 32 gb mi alayım yoksa se 64 gb olan modeli mi?se modelin kasası hoşuma gidiyor?

6S, SE'den bir tık üstün; o da 3D Touch ve ön kamera pikseli. Buna rağmen aradaki fiyat farkı epey fazla, SE bu yönden daha önde kalıyor. 6S 32 GB, havale ile 2640 lira, SE 64 GB ise 2207 lira. Pil ve hız konusunda 6S ile kıyasla daha işler çıkaran SE, küçük ekran severler için tartışmasız tercih sebebi olmalı. Turkcell sarı kutu indirimiyle 2000 seviyelerinde alma şansınız bulunuyor, ben olsam SE alırdım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

6S, SE'den bir tık üstün; o da 3D Touch ve ön kamera pikseli. Buna rağmen aradaki fiyat farkı epey fazla, SE bu yönden daha önde kalıyor. 6S 32 GB, havale ile 2640 lira, SE 64 GB ise 2207 lira. Pil ve hız konusunda 6S ile kıyasla daha işler çıkaran SE, küçük ekran severler için tartışmasız tercih sebebi olmalı. Turkcell sarı kutu indirimiyle 2000 seviyelerinde alma şansınız bulunuyor, ben olsam SE alırdım.

ben kasasına bayılıyorum.uzun zamandır samsung kullanıyordum.şimdi apple alayım diyorum.se modeline kafayı takmış bulunuyorum:)
    se modelinin 64 gb olanını alırım muhtemelen.cevapların için teşekkürler hocam.

saygılar..

• Şuan 5s en uygun nasıl alabilirim acaba. N11 kupon falan baktım bi denklem kuramadım, uzak kalmışım sıcak fırsat bölümünden biraz :-)

• Arkadaşlar, ben bilemedim, size de sorayım diyorum. Birden çok bakış açısı her zaman daha iyidir. Şimdi yurt dışından 64 GB SE gelecek. Bana toplam 1750 liraya mal olacak, haliyle 1 yıl garantili maalesef. Ne diyorsunuz? 2040 liraya Turkcell sarı kutu ile almam mümkün fakat 2000 lira psikolojik sınırını 1 kuruş bile geçmek istemiyorum. Aşağı yukarı 300-350 lira için değer mi?

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    Çok göreceli bir kavram bu.

Daha önce kullandığım hiçbir iphone modelinde servislik hiçbir işim olmadı, hepsi sorunsuz şekilde 2 yıllık garanti süresini doldurdu, bu benim temiz kullanışımdan da kaynaklı olabilir. (iphone 3 - 3gs - 4 - 4s - 5 - 5c - 5s - şuan SE aldım) hepsinide neredeyse zarar etmeden sattım, ama tercihim hep yurt içi cihazlardan yana oldu, sonuç olarak kafam rahattı.

Ancak şuan sizin yerinizde olsam fiyat farkından ve sorunsuzluk tecrübelerimden yurt dışı cihazı alırdım (bu benim ayırdığım bütçe ile alakalı, yani kendi adıma konuşuyorum), takıntılı bir arkadaşım daha 15 gün önce iphone 5s aldı ve çok garantici olduğundan dolayı hem teknosa'yı tercih etti (her yerden mağazasına ulaşırım fikri ile) hemde kasko yaptırdı, toplamda cihazı 1700 liraya getirdi , düşünün siz aynı fiyata 64GB SE alacaksınız ? Garanti, kasko, her türlü cihazını korumaya alırsın ama bu = Para demektir. Verebileceğiniz miktar az ise garantiden feragat edeceksiniz, paranız çoksa yurtiçi alacaksınız, ama temiz kullanıyorsanız ve cihazı hırpalayacak cinste bir işiniz yoksa ihtiyacınız da olmaz.(şanssız değilseniz)

Benim en çok çile çeken telefonum 5S oldu, kullandığım dönemde kalite kontrol personeliydim ve saha'da hem çok tozlu ortamda bulundum hemde elimden kayıp çok düştü ancak Amerikadan aldığım Belkin kılıf sayesinde tek bir çizik dahi oluşmadı bunun dışında düzenli aralıklarla temizliğini ve bakımını sürekli yaptım, ekran koruyucu ve arka kısmı için jelatini hiç eksik etmedim, ne kadar kılıfından çıkarınca tekrar aşık olsamda sağlığını düşünüp tekrar giydirdim :)

Özet; Yurtdışı 1750.

• se 64gb ve türkiye garantili istiyorum

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-se-64gb-apple-turkiye-garantilidir-247361136

bu fiyata 150tl world puan var bide nasıl sizce ?
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür edeyim, aklında benim gibi soru işareti olanlar için faydalı bir bakış açısı.

Şu ana kadar kullandığım akıllı telefonlar minumum 2 sene, en fazla 4 sene elimde kaldı. Ve elimden çıkardığımda hiçbir sorunları olmadı, hatta elimden çıkardığım tüm cihazları ailemden birilerine verdim. Halihazırda kullandığım Android tabanlı bu cihazı da bu ayla beraber 2 yıl kullanmış olacağım, hiçbir sorunu yok, babama vereceğim.

Yani, telefon konusunda titiz ve kuruntulu biriyim; aldığım gibi kılıf ve kırılmaz camla kullanacağım, cihazın görüntüsü ilgilendirmiyor beni zaten. 1 yıldan sonra bir sorun yaşamazsam, daha da ekstrem durumlar dışında kazaya kurban gideceğimi sanmıyorum. Sonuçta 1 yıl garanti de küçümsenecek bir şey değil.

Ne demek istediğini gayet iyi anladım, sorduğum soruya cevap beklediğim kişilerden biriydin. Hatta özel mesajla yazacaktım ama burada benzer kararsızlıkta olanlar için aydınlatıcı olabilir diye soruyu konudan ilettim. Sadece aklıma takılan, arada kalan fiyat farkına değiyor mu, değmiyor muydu.

Tabii şurada iyi bir noktaya değindin, cihazı Teknosa gibi kurumsal firmalardan almak, üstüne kasko yaptırmak cihazın normal fiyatından çok fazla olacaktır. Distribütör garantili alınınca dahi garantide kuşkular ve engeller içinde kalabiliyorsun.

Bu arada, iPhone SE 16 GB modelini güle güle kullan, o da 1 yıl garantili yanılmıyorsam. Bahsettiğin kullanım deneyimi, senin için sorunları ortadan kaldırıyor, umarım benim için de geçerli olur.

Cihaz sıfır ve TR cihazı, sadece ambalaj açılmış, bu yüzden 2 yıl garantili :) 1400 liraya iyi geldi açıkçası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 4 Kasım 2016; 21:49:8 >
  • Merak ettiğim bi konu var. Sıfır satın alacağımız SE ler 9.3.5 sürümlü mü yoksa 10.0 sürümlü mü gelecek? Bana 9.3.5 lazım da!

64GB SE sarı kutu ile nasıl 2040 TL oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega_dj

64GB SE sarı kutu ile nasıl 2040 TL oluyor ?

Konudaki son sayfalara göz gezdirirseniz bunu öğrenebiliyorsunuz. Turkcell sarı kutu indirimini bir Turkcell kullanıcısından temin ederek bu fiyata düşürme fırsatınız mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Cihaz sıfır ve TR cihazı, sadece ambalaj açılmış, bu yüzden 2 yıl garantili :) 1400 liraya iyi geldi açıkçası :)

Ooooo fiyat iyiymiş nerden aldın . Bizde alalım.

• belo3 kullanıcısına yanıt
    Forumun Teknosa kahramanı sağolsun

Zaten turkcell kullanıcısıyım, sarı kutu da var.

Ama 2040 Tl ye mâl edicek bir kampanya yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega_dj

Zaten turkcell kullanıcısıyım, sarı kutu da var.

Ama 2040 Tl ye mâl edicek bir kampanya yok.

İndirim var deniyordu, çok emin değilim.

• https://www.bimeks.com.tr/urun/iphone-se-16gb-space-grey-150803

• quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Forumun Teknosa kahramanı sağolsun

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.