Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
691.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sen de bir alamadın gitti, yurt dışı olanlara bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: dememoki

demo cihaz o ve fiyatı artmış. gerçi daha da artacak, 1 hafta içinde zam yapacak apple tüm ürünlere. telf. alacak olan acele etsin bence !

yapsınlar yapsınlar iphpne 7 5000 tl olsun hatta herşey müstahak piyasa alt üst gsm piyasası

Reis nooldu senin piyasaya yön verme işi.

yönü bize veriyorlar artık bizlik olaydan çıktı malesef dolar euro artışındaki fark dalgalanma piyasayı büyük vurdu malı stoklayan zincirler büyük kar marjı yapacak malasef piyasa dediğimiz küçük esnaf yerle bir olacak 2. el olmasa zaten çok dükkan batardı tek can damarı 2. el

• belo3 kullanıcısına yanıt
    satmam için yeni cihaz almam lazım. alınca satılığa çıkarırım ancak.
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    senin cihazı satın aldığın şahıstaki telefonlar ingiltere cihazı, fişi 3 uçlu sevmiyom ben onu. alsam şehir dışına yollayacak ve get ilan açılmasıydı kargosuydu derken bana 1950 liraya patlayacak. eee, 250-300 lira da pasaport kaydıydı satın alma hakkıydı vs. tutacak. eeee, ne anladım bu işten ben. apple store dan 2 yıl garantili almak en mantıklısı değilmi ?
  • dememoki D kullanıcısına yanıt
    Bir tane 5 liralık çevirici aldım cayır cayır kullanıyorum, satılan şehirde değilsen almaman daha iyi olur. Tabii ben de bilseydim Amerikan priz olduğunu almazdım ama iyi ki almışım diyorum çünkü fiyatlar tavan yapacak. Türk tipi adaptör olsaydı taşınması rahat olurdu ama ne yapalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mastikos M kullanıcısına yanıt
    Elden almadıkça 50TL bile kopara vermeyin inanmayın güvenmeyin. 100 200 tl için macera aramayın. Gidin bilindik yerlerden alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında 1500 e aldığım se ler 1800 olmuş vay be.

(Kulaklık hariç cihaz)

• Hepsiburada. com

5s fiyatı:1399 TL
  • Eylül-Ekim aylarında "kimse artık az kullanılmış ikinci el cihazların yüzüne bakmaz, zaten sıfırı 1400-1500 liraya düşecek" diyen arkadaşlar vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Bir tane 5 liralık çevirici aldım cayır cayır kullanıyorum, satılan şehirde değilsen almaman daha iyi olur. Tabii ben de bilseydim Amerikan priz olduğunu almazdım ama iyi ki almışım diyorum çünkü fiyatlar tavan yapacak. Türk tipi adaptör olsaydı taşınması rahat olurdu ama ne yapalım.

amerikan priz olsa yine iyiydi, o hiç olmazsa iki uçlu. İngiltere priz çok hantal, camış gibi bişey. Benim şu an kullandığım cihaz da abd fişli. Hiç olmazsa kibar ve minik.

• Bu iphone ların islemcilerinin hepsi ios degilmidir bu tsmc ve samsung nerden cikti yada ne farki vardir kisaca bilgi veren olurmu acaba ve nerden anlariz samsung tsmc yada ios oldugunu

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Geliştirici Apple, parça üreticisi Samsung ve TSMC'dir. iOS dediğiniz, tüm donanımların bir arada oluşturduğu bir işletim sistemidir, bunu da Apple tasarlayıp geliştiriyor. Cihazlara uygulama yüklenerek hangi üreticiye ait olduğu öğrenilebilir.

• quote:

Geliştirici Apple, parça üreticisi Samsung ve TSMC'dir. iOS dediğiniz, tüm donanımların bir arada oluşturduğu bir işletim sistemidir, bunu da Apple tasarlayıp geliştiriyor. Cihazlara uygulama yüklenerek hangi üreticiye ait olduğu öğrenilebilir.

Hocam aralarında bir fark varmıdir peki tsmc ve samsung arasında uygulama indirirken nasil ogrenebilırim yazarmi biryerlerde ios cok fazla kullanmadim android olsa parcalar toplardim ama :D ios a alismaya ve ogrenmeye calisiyorum elimdeki cihazi sadece telefon gibi kullanan arkadaslarimdan degilim daha fazlasini yapmaya calısanlardanim

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

quote:

Hocam aralarında bir fark varmıdir peki tsmc ve samsung arasında uygulama indirirken nasil ogrenebilırim yazarmi biryerlerde ios cok fazla kullanmadim android olsa parcalar toplardim ama :D ios a alismaya ve ogrenmeye calisiyorum elimdeki cihazi sadece telefon gibi kullanan arkadaslarimdan degilim daha fazlasini yapmaya calısanlardanim

Anladım sizi, iyi yapıyorsunuz, memnun oldum bu yaklaşımınızdan. Çok bilgim yok, teknik detaylara hakim değilim ama okuduğum birkaç makalede TSMC'nin Samsung'a göre biraz önde olduğu, tabii bariz bir farkları yok, iyi bir iOS kullanıcısı için zorlanıldığında dikkati çeker. Yalnız, pil konusunda ciddi spekülasyonlar mevcut; bazı kullanıcılar TSMC'nin 1-2 saat daha uzun pil süresine sahip olduğunu belirtiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

quote:

Anladım sizi, iyi yapıyorsunuz, memnun oldum bu yaklaşımınızdan. Çok bilgim yok, teknik detaylara hakim değilim ama okuduğum birkaç makalede TSMC'nin Samsung'a göre biraz önde olduğu, tabii bariz bir farkları yok, iyi bir iOS kullanıcısı için zorlanıldığında dikkati çeker. Yalnız, pil konusunda ciddi spekülasyonlar mevcut; bazı kullanıcılar TSMC'nin 1-2 saat daha uzun pil süresine sahip olduğunu belirtiyor.

Acıklamalarınız ıcin tesekkurler hocam birazda google amcaya sorayım ben ozaman

• iPhone SE 64 GB 1999 liraya satılıyordu, şu an App Store'da 2650 liraya satılıyor. Artık HB en düşük 2300 liraya satar, o da kampanya olursa arada.

• Arkadaşlar 64 gb iphone se rose gold renginden alacağım, en uygun fiyat hepsiburada da var 2200 tl , sizce iyi bir rakam mı ? bu zamlar kötü oldu , 1999 tl iken almadık halt ettik...
  • Gg teknosada se var hemde %10 indirim veriyor. + 100 puan.. Ucuza gelebilir.

Ayrıca YKB cüzdan da hb da da 100 lira indirim vardı. Bitti.mi.bilgim yok se 1780 civarına geliyor kaptım.hemen

• APPLE CİHAZ ALIMI YAPACAKLARA TAVSİYEM 6 AY STOP EDİN BEKLEYİN KESİNLİKLE ŞİŞİRME FİYATLAR DOLU ŞU AN PİYASA ALT ÜST YÖN VEREMİYORUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

APPLE CİHAZ ALIMI YAPACAKLARA TAVSİYEM 6 AY STOP EDİN BEKLEYİN KESİNLİKLE ŞİŞİRME FİYATLAR DOLU ŞU AN PİYASA ALT ÜST YÖN VEREMİYORUZ

piyasaya yön veren arkadaşım gelecek karanlık gibi gözüküyor ne olacak bu fiyatların hali
  • 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.