Şimdi Ara

Apple iPhone 5,5C,5S,SE için Sıcak Fırsatlar (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
133
Favori
691.220
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Hocam mesele o fiyata ip SE bulmak olsaydı ben 1999₺ ye de alırdım ancak mesele siyah renk olanını ucuza almaktı ama denk getiremedik bi türlü. Bi ara siyah renk olan da iyi fiyataydı hb da ama o zaman bende para yoktu. Sonra parayı bulduk bu sefer de fiyatlar arttı. Gel zaman git zaman ucu ucuna aldık işte bi tane, bakalım hayırlısı.

• Acaip zamlardan, kur farklarından vs. sonra vazgeçtim SE almaktan iphone 5imin bataryasını değiştirip bir süre daha idare edeyim..
  • bende siparişi verdim hayırlısı olsun artık. işin varibi insan bi ücretsz kargo ekler okadar para veriyoruz :)

gündüz kapıda teslm seçeneğide kargo seçeneğide 9 tl çıktı.moto kurye ile gonderiyorlar sanırm yarin oğleden sonra gelir inş artk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dememoki

Hocam mesele o fiyata ip SE bulmak olsaydı ben 1999₺ ye de alırdım ancak mesele siyah renk olanını ucuza almaktı ama denk getiremedik bi türlü. Bi ara siyah renk olan da iyi fiyataydı hb da ama o zaman bende para yoktu. Sonra parayı bulduk bu sefer de fiyatlar arttı. Gel zaman git zaman ucu ucuna aldık işte bi tane, bakalım hayırlısı.

Hocam yanlış anlamışsın, ben sizin siyah renk aldığınızı okudum, o renk daha pahalı biliyorum. Benim anlatmak istediğim kendi yakaladığım fırsat. Neyse bii 4 sene de bu telefon gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

bende siparişi verdim hayırlısı olsun artık. işin varibi insan bi ücretsz kargo ekler okadar para veriyoruz :)

gündüz kapıda teslm seçeneğide kargo seçeneğide 9 tl çıktı.moto kurye ile gonderiyorlar sanırm yarin oğleden sonra gelir inş artk

Bende gündüz teslim seçeneği kapalıydı, akşam teslim açıktı ama ben normal gönderi seçtim. Sabah sipariş geçtim ama henüz kargoya verilmemiş, acelem yok gerçi.

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Ben Gold rengini sipariş geçtim. Şu andaki fiyatların en mantıklısı bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: dewre

Ben Gold rengini sipariş geçtim. Şu andaki fiyatların en mantıklısı bu.

Hayırlı olsun hocam

Anladım hocam. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• Sıcak fırsatlar yerini soğuk fırsatlara çevirdi. Minnacık Apple s 1.700 TL, minnacık apple se 64 gb 2.700 TL gibi rakamlara çıkmış bulunuyor. Hazır elinizdekinin kıymetini bilin bence. Alacaksanız da hiç beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Sıcak fırsatlar yerini soğuk fırsatlara çevirdi. Minnacık Apple s 1.700 TL, minnacık apple se 64 gb 2.700 TL gibi rakamlara çıkmış bulunuyor. Hazır elinizdekinin kıymetini bilin bence. Alacaksanız da hiç beklemeyin.

desene bendeki kapalı kutu açılmamış 5s'in satma vakti geldi.
  • Benim kargo geldi, iphone se 64 gb rose gold. Kampanya hala devam ediyor, gold ve roze gold alacaklar kaçırmasın...
  • Hepsiburada da rose gold iphone se 64gb 2100 tl. Satıcı hepsiburada. Haberiniz olsun arkadaşlar

gold renginde devam etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dewre

gold renginde devam etmiyor.

Ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim, sabah devam ediyordu gold renkde de şimdi sadece rose gold da var ve rakam ciddi iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Umarım.

64 gb se ios 9 çıktı mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewre -- 23 Ocak 2017; 23:43:28 >
  • Se 64 gb rose gold alacaktım bitti sanırım. 2100 e. Neyse kısmet değilmiş bulamadım ürünü..

• dewre D kullanıcısına yanıt
    maalesef 10 çıktı
  • fiyatlar up konu down oldu
  • Hepsiburadadan se64 gb rose gold aldım bi arkadaşa oda şimdilik almayacağım dedi geri iade edeceğim açılmamış kutulu forumdan ankara içinde olup almak isteyene aldığım fiyattan verebilirim. 2110 tl ye geldi kargosuyla.
  • 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.