Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunum ıp 5 de ıos 7.0.3 de başladı telefonda bariz donma oluyo özellikle klavye yatay ve dik konuma gecirirken donuyo msj yazarken donuyo bide facebook da donma oluyo sizlerde sorun var mı bide çözüm olarak önerileriniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Merhaba arkadaşlar benim sorunum ıp 5 de ıos 7.0.3 de başladı telefonda bariz donma oluyo özellikle klavye yatay ve dik konuma gecirirken donuyo msj yazarken donuyo bide facebook da donma oluyo sizlerde sorun var mı bide çözüm olarak önerileriniz nedir

Geçenlerde 4s ve 5 incelerken fark ettim iki cihazda da mesaj yazarken yan döndürünce donarak dönüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan_emre

Arkadaşlar;

Birtürlü iphone daki resimleri itunes üzerinden pc ye atamıyorum. Bilgisayardan iphone'a atabiliyorum. Pc telefonu görmüyor. Aygıtlarımda iphone görünüyor fakat üzerinde ücgen ünlem işareti var. MTP usb aygıt hatası veriyor, sürücüyü güncelleyim diyorum sürücü zaten güncel diyor. Sürücüyü kaldırıp tekrar kuruyorum yine olmuyor. Sistem win7, İtunes en güncel sürüm. Araştırdığım ne kadar yöntem varsa tutmadı. Güvenli modda bile denedim olmuyor. güvenli modda mtp usb aygıt hatasını vermiyor ama bu sefer de iphone'u görmüyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bilgisayarına itools programını yükle. Sonra cihazı bağladığında itunes ile bağlantısını keserek itools programını aç ve onun vasıtasıyla at.

• Arkadaşlar-beyler-bayanlar, şu meşhur donma monma olayları anlayabildiğim kadarıyla ram'in şişmesi sonucu oluyor. Size tavsiyem appstore'dan battery doctor programını indirip accelerate yapmanız cihazı. Ne kadar az ram kaldığını ve bunu yaptığınızda ne kadar yer açıldığını vd mankinenin ne kadar rahatladığını görebilirsiniz. Ben kaç kişiye uyguladım ve herkesin kasma problemleri falan ya kalmadı yada minimal oldu. Şiddetle tavsiye ediyorum. Alttan açık uygulamaları kapatmanız yetmiyor. Ben arada sırada yapıyorum bunu ve makinem hiç kasmıyor. Kasacak olursada bu adımı uyguladığımda ram de çok az yer kaldığını görüyorum. Yani olay bundan ibaret. Kasıntı bir cihazım olmasın diyorsanız şiddetle tavsiyedir kendileri.

• Power tusum iceri fln girmedi ama basiyorum islemiyor
    Bozuldu mu yurt disindan geldi cihaz kaca malolur piyasada var mi yaptiran ?

• JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Ios 7 yi nasil kurdun ?
    Guzel bi yedek alip mumkunse sadece rehberi al programlari yuklersin
    Restore + kurulum yap hic bisey kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Ios 7 yi nasil kurdun ?
    Guzel bi yedek alip mumkunse sadece rehberi al programlari yuklersin
    Restore + kurulum yap hic bisey kalmaz

Restore yapmadım. Bir deneyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekurt92

Beni de ekleyin lütfen 16 GB BEYAZ

Size kendi problemlerimden bahsetmek istiyorum. Telefonu toplamda 1 tanesi şiddetli olmak üzere 3 defa düşürdüm.Şu anda kasanın içinde sallayınca bir parçanın oynadığını hissediyorum bunun videolardan izleyerek batarya olduğunu öğrendim bu bir sorun teşkil eder mi diye düşünürken son zamanlarda telefonumu şarj ederken yüzdesi değişmediğini daha sonra birden değiştiğini farkettim örnek verecek olursam. sarja %11ken taktıktan sonra yarım saat geçmesine rağmen hala %11ken çıkarınca bu rakam kendi kendine düzeliyor sizce bunun nedeni ne olabilir yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: erhan_emre

Arkadaşlar;

Birtürlü iphone daki resimleri itunes üzerinden pc ye atamıyorum. Bilgisayardan iphone'a atabiliyorum. Pc telefonu görmüyor. Aygıtlarımda iphone görünüyor fakat üzerinde ücgen ünlem işareti var. MTP usb aygıt hatası veriyor, sürücüyü güncelleyim diyorum sürücü zaten güncel diyor. Sürücüyü kaldırıp tekrar kuruyorum yine olmuyor. Sistem win7, İtunes en güncel sürüm. Araştırdığım ne kadar yöntem varsa tutmadı. Güvenli modda bile denedim olmuyor. güvenli modda mtp usb aygıt hatasını vermiyor ama bu sefer de iphone'u görmüyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bilgisayarına itools programını yükle. Sonra cihazı bağladığında itunes ile bağlantısını keserek itools programını aç ve onun vasıtasıyla at.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Ben farklı bilgisayarlara ihtiyaç duyuyorum. Her bilgisayara bunu kurmam gerekiyor galiba. Bunun başka bir yolu yokmudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Power tusum iceri fln girmedi ama basiyorum islemiyor
    Bozuldu mu yurt disindan geldi cihaz kaca malolur piyasada var mi yaptiran ?

Tamiri çok zor bir şey değil. İyi bir tamirci bulursan yaparlar. Hanımın 3g'si bozulmuştu ve açıp orjinal tuşla değiştirdiler oldu bitti. Ben antalya'dayım. Orda oturuyorsan tekno center diye bir yer var 100.yılda, orda yapıyorlar mesela.

• Dostum benide eklermisin ( biraz geç oldu ama )

• Kamerada bayagı bir toz var.cihaz genpa
    Ne yapsam boyle kullansam mı?

• Merhaba arkadaşlar Benide eklerseniz Sevinirim.

İp 5 16 gb beyaz.
  • ios 7 de kasma yaşamıyor demi 5 :)
    bide 400 tl fazla vermeyip 5s yerine 5 alsam çok şey kaçırırmıyım yoksa aynı gibi mi ?
  • quote:

Arkadaşlar-beyler-bayanlar, şu meşhur donma monma olayları anlayabildiğim kadarıyla ram'in şişmesi sonucu oluyor. Size tavsiyem appstore'dan battery doctor programını indirip accelerate yapmanız cihazı. Ne kadar az ram kaldığını ve bunu yaptığınızda ne kadar yer açıldığını vd mankinenin ne kadar rahatladığını görebilirsiniz. Ben kaç kişiye uyguladım ve herkesin kasma problemleri falan ya kalmadı yada minimal oldu. Şiddetle tavsiye ediyorum. Alttan açık uygulamaları kapatmanız yetmiyor. Ben arada sırada yapıyorum bunu ve makinem hiç kasmıyor. Kasacak olursada bu adımı uyguladığımda ram de çok az yer kaldığını görüyorum. Yani olay bundan ibaret. Kasıntı bir cihazım olmasın diyorsanız şiddetle tavsiyedir kendileri.

bak bu programın adını bilmiyorumdum iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAHVECİİ

ios 7 de kasma yaşamıyor demi 5 :)
    bide 400 tl fazla vermeyip 5s yerine 5 alsam çok şey kaçırırmıyım yoksa aynı gibi mi ?

Herkesin hız anlayışı farklı bana göre kasma falan yok. Oyunlar vs. Yağ gibi akıyor takılma yok.

• İ5 ios 7 ile kasmıyor. Ben çok memnunum. Sadece biraz daha büyük bir ekran aradığım için bazen değiştireyim diyorum fak t androidde de illa incik cincik eksikler çıkıyor sinir oluyorum. Sanırım bir sonraki nesil iphone'u büyüceğini umarak bekleyeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İ5 ios 7 ile kasmıyor. Ben çok memnunum. Sadece biraz daha büyük bir ekran aradığım için bazen değiştireyim diyorum fak t androidde de illa incik cincik eksikler çıkıyor sinir oluyorum. Sanırım bir sonraki nesil iphone'u büyüceğini umarak bekleyeceğim.

haklısın android pişmanlığın yarısı bence
    Bende senin gibi düşünüyorum büyük ekranlı iphone ki bence çıkacakta yakın bir zamanda ama fiyatını tahmin ediyorum sonra hemen hayalden uzaklaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAHVECİİ

ios 7 de kasma yaşamıyor demi 5 :)

Hiç kasma yapmıyor sadece klavye dik durumdan yataya gecerken bi donma oluyo o kadar oyun program herhangibi birşeyde sorun yok benim tek sorunum o
  • Arkadaşlar Sıfır 16GB beyaz İp5 nerden bulabilirim

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.