Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bide üstten aşağıya inen bildirim penceresinin rengi değişti siyah oldu onu nasıl düzeltebilirim ? Normalde böyle olmasını istiyorum
  • ios 7'ye geçip geçmeme konusunda sürekli kararsızlık yaşıyorum; ama bu süreyide ios 7 kullanarak elde etme şansım da yok sanırım.

Dolayısıyla mevcut sürüm ile devam en mantıklısı gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonumu bugün kayıt ettirdim, ne zaman onaylanır ortalama ?

IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır.
  • Benide ekle İP5 16GB beyaz İOS6
  • beni de ekleyin 16gb beyaz ios 7
  • yav ben de iphone 5 alcam ama kafam karisik paralel ithalat ile distributor arasindaki hizmet farki fiyat farkina deger mi ? nerden kac lira verilmeli suan iphone 5'e siz kaca aliyosnuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 13 Kasım 2013; 15:03:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekleyin bu kulübe...

İphone 5, Siyah, 32 GB...
  • quote:

Orijinalden alıntı: studyoalper

Arkadaşlar bide üstten aşağıya inen bildirim penceresinin rengi değişti siyah oldu onu nasıl düzeltebilirim ? Normalde böyle olmasını istiyorum

Ayarlar erisilebilirlik oradan Kontrasti azalti kapat

• M.Uzun kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bide bişey sorcam benim bu iphone 5 ikinci el bu icloud hesabının şifresini nasıl öğrenebilirim ? adam askerde şuan
  • ekle 16 GB Siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Arkadaşlar telefonumu bugün kayıt ettirdim, ne zaman onaylanır ortalama ?

IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır.

Bugun acildi telefonum arkadaslar 1 gunde acildi cok iyi yaa

• quote:

Teşekkürler bide bişey sorcam benim bu iphone 5 ikinci el bu icloud hesabının şifresini nasıl öğrenebilirim ? adam askerde şuan

Onu bilmiyorum hocam

• Arkadaşlar assistive touch'ta favoriye eklenen özel hareket nasıl iptal edilir. O mavi kutucuk nasıl yok edilir.

• quote:

İcould telefon ile değil Apple kimliği ile alakalı birşey. Apple kimliğin yok ise bir kimlik oluştur. İcould da dahil olmak üzere heryerde lazım olur. Yani adama ulaşsan bile sana Apple kimliğini vereceğini zannetmiyorum. Bu kimlik şahsa özel birşeydir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

yav ben de iphone 5 alcam ama kafam karisik paralel ithalat ile distributor arasindaki hizmet farki fiyat farkina deger mi ? nerden kac lira verilmeli suan iphone 5'e siz kaca aliyosnuz

İthalat garantili ürünler ithal eden firma tarafından veriliyor ne üdüğü belirsiz firmalarla uğraşacağına 150-200tl fazla ver Apple garantili al kafan rahat olsun. Ben iki gün önce 1750tl ye aldım cihaz Vodafonda tarife üzerine alınmış sıfır kapalı kutu 2 yıl garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 14 Kasım 2013; 18:19:13 >
  • arkadaşlar i5 kullanıcısıyım, itunes a bir türlü istediğim şarkıları atamıyorum, önceden tut at yöntemiyle atıyordum , ama sonradan ne oldu bilmemekle birlikte şu an birtürlü müzik atamıyorum.. bu konuda bir bilgisi olan arlkadaş yardımcı olursa sevinirim..
  • Arkadaşlar
    Ip5 im wifi çekim gücü sinyal olarak iyi olmasına rağmen bağlantım çok yavaş. Aynı yerde iPad im 6 mb ölçerken ip5 max. 1.5 mb. Modem yanına yaklaşınca ip5 artıyor ama iPad kadar yine hızlı değil. Ag ayarlarını kaç kere sıfırladım. Modemin airties 205.
    İp adreslerini değiştirdim 8.8.8.8 de yaptım ama çare bulamadım . Fw 6.01.
    Bir çözümü olan çaresini bulmuş olan arkadaşım var mı .
    Apple a yazdım versiyonu 7 yap dene diyor ama jb yi kaybetmek istemiyorum .
    Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayirli ugurlu olsun hocam iyi gunlerde kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

yav ben de iphone 5 alcam ama kafam karisik paralel ithalat ile distributor arasindaki hizmet farki fiyat farkina deger mi ? nerden kac lira verilmeli suan iphone 5'e siz kaca aliyosnuz

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ikinci el düşünürsen ben satıyorum benim cihazı. 64 gb siyah. Hiç soyulma yok. Sadece sağ üstte 0.5 kalem ucu kadar bir yerinde zedelenme var. Onun dışında mükemmel durumda. Sürekli kılıfla ve filmle kullanıldı. Turkcell'den ocak ayında alınma ve sorunsuz çok çok temiz cihaz. 1700 tl'ye vericem en son. Note 3 yada g2 almayı düşünüyorum da . Gerçi kararsızlık da yaşıyorum sorunsuz olduğu için ama sıkıldım işte

• norton772 kullanıcısına yanıt
    yok hocam tesekkur ederim 2. el almayi dusunmuyorum.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.