Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim şarjım çok az gidiyor sanırım, sizlerde durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybuuke

Benim şarjım çok az gidiyor sanırım, sizlerde durum nedir?

Sanırım olur olmaz her şey açık sende. Yoksa bitmemesi lazım böyle.

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Aslında her şey kapalı bi 3g açık, yaklaşık 1 saat nette gezme yarım saat oyun sonuç bu :( netteki 1 saatin hepsi 3g değil üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

Arkadaştan sipariş vereceğim (USA) İsteyen olursa 1 adet getirtebilirim (dilediğiniz renk) 50 lira (+ kargo alıcıya ait)
    http://www.urbanarmorgear.com/collections/all

Hocam hala getirme imkanınız varsa iPhone 5S için 34.95$ olan renkli kılıflardan bir tane almak istiyorum. Fiyatı da ürünü ne kadara alırsanız +5₺ ve kargo alıcıya ait şekilde alabilirim.

• Bu da son durum :(
  • Hocam benide gruba eklerseniz sevinirim, imzayı editledim
  • quote:

Aslında her şey kapalı bi 3g açık, yaklaşık 1 saat nette gezme yarım saat oyun sonuç bu :( netteki 1 saatin hepsi 3g değil üstelik.

o zaman bulunduğun yerde 3g zayıf çekiyor. istersen sadece edge ile bağlan. ben bu şekilde 2 gün falan kullanıyorum.
  • Şimdiki durum nasıl sizce?

• quote:

Şimdiki durum nasıl sizce?

Bak bu benim cihaz :)

• norton772 kullanıcısına yanıt
    iyiymiş. ben beklemede 1günü hiç görmedim neden acaba
  • ben pek kafaya takmazdım pil konusu kullanıma girip bakmam ama taki bu konuyu görünceye kadar :D telefonu tam şarj ettim ve normal koşullarda kullanmaya başladım bakalım sonuç ne olucak şimdili bu şekilde..

ekran ışığı tam ortada..wifi li ortamlarda wifi açık onun dışında gün boyu 3g etkin bir şekilde kullanıyorum..whatsapp facebook güncel olarak kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilemir -- 23 Kasım 2013; 0:54:33 >
  • Siyah 32 GB beni de ekleyin hocam ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_psy -- 23 Kasım 2013; 0:59:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

İp5 kılıf önerir misiniz bide cihaz için full body sticker düşünüyorum düşünceleriniz neler

hocam biraz tuzlu ama şu kılıfı aldım çok şık duruyor, kaba değil hatta ince bile ve premium hissi var ...
  • Arkadaşlar internette bi alman sitesinde telefonun üretim yeri vb gibi özellikleri öğrenmek için seri numarasını yazdım bu ve bunun gibi bilgileri paylaşmak bi sıkıntı yaratır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

quote:

İp5 kılıf önerir misiniz bide cihaz için full body sticker düşünüyorum düşünceleriniz neler

hocam biraz tuzlu ama şu kılıfı aldım çok şık duruyor, kaba değil hatta ince bile ve premium hissi var ...

Fotoğraf gözükmüyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

quote:

Fotoğraf gözükmüyor

Hocam konu hakkında bilginiz var mı 'Arkadaşlar internette bi alman sitesinde telefonun üretim yeri vb gibi özellikleri öğrenmek için seri numarasını yazdım bu ve bunun gibi bilgileri paylaşmak bi sıkıntı yaratır mı?'
  • Cihaz yeni nete wifi ile giriyorum konum servsi airdrop vs kapali parlaklik kapali sizce bi sorun yokmu?

• Benide ekle 16 gb ip5 white

• Benide ekler misiniz ? 16 GB Siyah
  • merhaba
    telefonuma kontür doldurduğumda geçmiş arama dakikalarını sıfırlamak istiyorum ama bulamıyorum yokmu yoksa benmi bulamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.