Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone'dan Xperia P'ye rehberimi aktarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim idrive lite adlı program önerilmiş kurdum pek birşey anlamadım yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cino__cool

arkadaşlar i5 kullanıcısıyım, itunes a bir türlü istediğim şarkıları atamıyorum, önceden tut at yöntemiyle atıyordum , ama sonradan ne oldu bilmemekle birlikte şu an birtürlü müzik atamıyorum.. bu konuda bir bilgisi olan arlkadaş yardımcı olursa sevinirim..

Cihazı iTunes' e bağla sağ üst köşede bağlı olan iphoneye tıkla müzik sekmesinde müzik kutucuğunu işaretle tekrar sağ üst kısımda bitti ibaresine tıkla ortamı tara'ya tıkla müziklerin ekranda sıralanır istediğin parçaları işaretleyip uygula'ya tıkla ben bugün bu şekilde yükledim başka kısa yolu varmı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam cihazınız ios 6 yüklü mü geldi daha önce iphone kullanmadım ancak ios 6 daha stabi galiba youtube'dan anladığım kadarıyla. size sorum telefonu ios 6 lı olarak kullanmak istesem program kullanımlarında falan 7 yüklü olmadığı için sorun çıkarır mı ?
  • Beyler pil değiştiren yada değiştirten oldu mu acaba ? İnternetten bikaç yerde değişim setleri ile beraber buldum alıp evde kendim değiştirmek istiyorum da verim alabilir miyim yeni piden ? Şuan %20lerde birden kapanabiliyor cihaz. çok sıkıntılı durumdayım yani
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Cihazımda iOS 6 yüklü zaten sırf iOS 6 yüklü olduğu için aldım programlarda hiç bir problem yok gittiği yere kadar kullanacağım. iOS 6 bana göre Apple'nin şimdiye kadar yaptığı en iyi sürüm bulabiliyorsan kesinlikle iOS 6 lı bir cihaz al.

• 1700'e Apple TR garantili bulsam alcam hocam da 1 haftadır bekliyorum yakalayamadım 1780'e buldum onda da bank asya kart yoktu bizde. İnşallah ios6 lı cihaz denk getirrim ben de tabi alana kadar fikrim değişmezse :)
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Kapalı kutu alırsan İos 6 yüklü olur büyük ihtimal
  • Sıfır alınan ip5'lerde ios7 olma ihtimali yok, içiniz rahat olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

hocam cihazınız ios 6 yüklü mü geldi daha önce iphone kullanmadım ancak ios 6 daha stabi galiba youtube'dan anladığım kadarıyla. size sorum telefonu ios 6 lı olarak kullanmak istesem program kullanımlarında falan 7 yüklü olmadığı için sorun çıkarır mı ?

Şimdi olmasa bile yakında uyumsuzluk çıkartır. Hemen hergün güncellemeler geliyor uygulamalara. Bence ios 7'den korkmana gerek yok.

• Arkadaşlar aranızda paralel ithalat alıp garantide sorun yaşayan oldu mu ?
  • İp5 kılıf önerir misiniz bide cihaz için full body sticker düşünüyorum düşünceleriniz neler
  • ekle kardeş.
  • Arkadaşlar bugün bir kaç makro denemesi yaptım, yahu bir telefon bu kadar mı güzel fotoğraf çeker inanamıyorum ya

• iphone 5 var akradaşlar ama fotoğraf çekimlerimde el titremesi olduğundan dolayı sabitliyici yoksa titrek çıkıyo fotolar :D .... şimdi bunlar sabitleyici özellik varmı yoksa program önerirmisiniz çekerken o proıgramdan düzgün bi şekilde foto çekelim... yardım edermisiniz
  • Arkadaştan sipariş vereceğim (USA) İsteyen olursa 1 adet getirtebilirim (dilediğiniz renk) 50 lira (+ kargo alıcıya ait)
    http://www.urbanarmorgear.com/collections/all
  • iOS 7 icin jailbreak cikinca shsh kaydini kullanarak ios 6 ya gecis yapabilir miyiz iPhone 5 sahipleri olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

iOS 7 icin jailbreak cikinca shsh kaydini kullanarak ios 6 ya gecis yapabilir miyiz iPhone 5 sahipleri olarak?

İos 7'ye jailbreak gelince niye 6'ya dönmek isteyesin ki? İnersen de uygulamaların sorun çıkartacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

iOS 7 icin jailbreak cikinca shsh kaydini kullanarak ios 6 ya gecis yapabilir miyiz iPhone 5 sahipleri olarak?

İos 7'ye jailbreak gelince niye 6'ya dönmek isteyesin ki? İnersen de uygulamaların sorun çıkartacağını düşünüyorum.

daha kararlı ve stabil olduğunu düşünüyorum
    iOS 7 beyaz renklere hakim olduğu için daha çok şarj yiyiyor
  • Beyaz renk için bir şey diyemem ama stabilite anlamında hiç bir olumsuz düşüncem yok. Ayrıca şarj konusunda ben bir sıkıntı yaşamadım. Ben genelde edge açık kullanırım gün içerisinde ve günü çok rahat çıkartıyor.

• benide eklermisin
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.