Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siteyi tam çözemedim burdan yazabildim ama yılda bir operatorle ilgili bir sıkıntı mı cıkıyor bisey mi yenilemek gerekiyor? benim almayı düsündügüm iphone5 in ilanında (sanırım yurtdışından alınmış) unlocked for every operator within a year yazıyo. burada sim free ler önerilmiş buda unlock diyor fakat oradaki bir yıl ifadesi nedir tam anlayamadım ? bana sıkıntı cıkarır mı ? teşekkürler şimdiden :)
  • 1 yıl genpa garantili iphone 5 ne kadar eder 1200 e buldum bi tane almalımıyım?
  • benide ekleyin siyah iphone 5 16 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: NarqozZ

1 yıl genpa garantili iphone 5 ne kadar eder 1200 e buldum bi tane almalımıyım?

1500₺'e TR'de 1 yıl garantisi geçerli olan yurtdışı sıfır iPhone 5S almak daha mantıklı olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milk with Oreo -- 11 Aralık 2013; 8:22:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 2009'dan beri 16 GB 3GS kullanıyorum. Artık değiştirme zamanı geldi 32 GB iPad 4 Wifi ve 16 GB'lik 3G'li iPad Mini sahibiyim. Telefonda fazla oyun oynamam ama bolca müzik dinlerim. Bu yüzden 2150 liraya 16 GB 5S almak yerine 1950 liraya 64 GB iPhone 5 almayı düşünüyorum. Oyun oynamayacağımı düşünürsek 2 sene iPhone 5 beni idare eder mi?
  • 1 ay önce S4 den gecis yaptim listeye ekleyinn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

Merhaba, 2009'dan beri 16 GB 3GS kullanıyorum. Artık değiştirme zamanı geldi 32 GB iPad 4 Wifi ve 16 GB'lik 3G'li iPad Mini sahibiyim. Telefonda fazla oyun oynamam ama bolca müzik dinlerim. Bu yüzden 2150 liraya 16 GB 5S almak yerine 1950 liraya 64 GB iPhone 5 almayı düşünüyorum. Oyun oynamayacağımı düşünürsek 2 sene iPhone 5 beni idare eder mi?

2 seneyi gectim 3 sene fazlasiyla idare eder dostum bende telefondan hic oyun oynamiyorum ipadden oynadigim icin. Telefonu sadece sosyal aglar muzik icin kullaniorum. Telefon ios 9-10 a kadar alir. Apple bu

• ekle
  • ip5 16gb white
  • bizimgibi yaşlı ve yeni kullanıcılar için iphonede kullanım kolaylıklarını yazan bir forum varmı burada yoksa hepsi bu forumun içersindemi
    mesela benimkafama takılanlar kontürlü hat kullanıyorum yeni kontür yüklediğimde eski konuşma sürelerini sıfırlıyamıyorum varmı?
    rehperimde arkadaşlarımın doğum günü ve evlilik yıldönümlerini girdim o gün geldiğinde beni uyarmasını sağlıyabilirmiyim ?
    ana sayfadaki ikonların yerlerini nasıl değiştirebilirim ? TEŞEKKÜRLER
  • cümleten s.a elimde xperia z beyaz var. izmirden takas düşünen olursa üzerine bir miktar verebilirim.
  • Arkadaşlar bulundugum şehirde 2000 tl'nin altında 16 gb iphone 5 yoktu malesef.net'den araştırdıgım da ise en uygun 1800 tl'ye istanbul bilişimde vardı fakat ürün ellerinde yokmuş.velhasıl turkcell mağaza'dan 1900 tl'ye 12 taksit 32 gb modelini satın aldım..
    aslında geçen yılın ürününe bu kadar para vermek doğrumu bilmiyorum hatta 250 tl daha verip 24 ay taksitle 5s almadıgıma pişman oldum ( advantage kart kampanyasına sonradan dikkat ettim ) tek tesellim aralarında dişe dokunur bir fark olmaması + aldıgım ürünün 32 gb depolama alanı.. 16 gb pek yetmiyor.
    telefonu açmadan geri göndersem,fatura kesildiği için iadeye girecek ve param k.kartıma 12 taksitle ödenecek yani o..pulu olacak. o yüzden son pişmanlık neye yarar diyorum
    yurt dışı ürünlerin kayıt vs. durumlarıyla uğraşmak istemediğim için,açıkcası ilerde sorun çıkmasından korktugumdan.distribütör garantisi önceliğimdi.
    ilk iphone telefonum oldugu için siz iphone kullanıcılarının görüşünü almak istiyorum; bu şartlarda aldıgım model ve verilen para sizce çokmu saçma olmuş..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 15 Aralık 2013; 15:16:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercaynne

Arkadaşlar bulundugum şehirde 2000 tl'nin altında 16 gb iphone 5 yoktu malesef.net'den araştırdıgım da ise en uygun 1800 tl'ye istanbul bilişimde vardı fakat ürün ellerinde yokmuş.velhasıl turkcell mağaza'dan 1900 tl'ye 12 taksit 32 gb modelini satın aldım..
    aslında geçen yılın ürününe bu kadar para vermek doğrumu bilmiyorum hatta 250 tl daha verip 24 ay taksitle 5s almadıgıma pişman oldum ( advantage kart kampanyasına sonradan dikkat ettim ) tek tesellim aralarında dişe dokunur bir fark olmaması + aldıgım ürünün 32 gb depolama alanı.. 16 gb pek yetmiyor.
    telefonu açmadan geri göndersem,fatura kesildiği için iadeye girecek ve param k.kartıma 12 taksitle ödenecek yani o..pulu olacak. o yüzden son pişmanlık neye yarar diyorum
    yurt dışı ürünlerin kayıt vs. durumlarıyla uğraşmak istemediğim için,açıkcası ilerde sorun çıkmasından korktugumdan.distribütör garantisi önceliğimdi.
    ilk iphone telefonum oldugu için siz iphone kullanıcılarının görüşünü almak istiyorum; bu şartlarda aldıgım model ve verilen para sizce çokmu saçma olmuş..?

Böyle şeylerle kafanı bulandırma bence. Keyfini çıkartmaya bak. 32 gb alman iyi olmuş çünkü 16 gb yetmeyebilir.

• Arkadaşlar 64gb beyaz iphone 5 mi almak daha mantıklı(2049TL) 16gb beyaz iphone 5s(2249TL) mi?

İşlemci-Ram açısından arada çok fark var mı?

IOS 8 çıktığında iphone 5 kasarsa kahrolurum kasmazsa benim için yeterli, yorumlarınızı bu ifademi baz alarak yapabilirsiniz.

Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakYuvruk

1 ay önce S4 den gecis yaptim listeye ekleyinn

geçis sebebini yazabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

Arkadaşlar 64gb beyaz iphone 5 mi almak daha mantıklı(2049TL) 16gb beyaz iphone 5s(2249TL) mi?

İşlemci-Ram açısından arada çok fark var mı?

IOS 8 çıktığında iphone 5 kasarsa kahrolurum kasmazsa benim için yeterli, yorumlarınızı bu ifademi baz alarak yapabilirsiniz.

Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

kardeşim ben iphone 5 32 gb aldım.. turkcell mağazadan
    turkcell hattın varsa gencturkcell yada profosyoneller kulubü üyesi olanlara 25 tl indirim var ayrıca 64 gb 1950 tl.

5s düşünürsen de istanbul bilişim advantage kartı olana vade farksız 18 ve 24 ay taksit seceneği sunuyor ki bu şarttlarda telefon baya cazip oluyor
    www.istanbulbilisim.com.tr
    Apple iPhone 5S 16GB Gümüş Cep Telefonu
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/apple-iphone-5s-16gb-gumus-cep-telefonu-fiyati,69101.html
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    haklısınız ama insanın aklı kalıyor işte bu kadar para verdikten sonra 100-200 dahamı verseydim durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat61

quote:

Orijinalden alıntı: BurakYuvruk

1 ay önce S4 den gecis yaptim listeye ekleyinn

geçis sebebini yazabilirmisiniz?

Ben s2 s3 note 1 note 2 kullandım sırasıyla hepsini genelde custom rom ile kullandım. S4 ün türkiyede ki sürümünde samsungun işlemcisi vardı. O modelde fazla custom rom yoktu. Bende iphone 5 e geçtim farklı bir platformu denemek için. Pişman değilim. İphone ile devam ederim diye düşünüyorum

• Arkadaşlar ben telefonda oyun oynamam malum yaşımda 50 yi geçti ama internete girerim gazete okurum yazarları takip ederim neti hızlı özellikleri iyi fiyatı eknomik bana hangi akıllı telefonu tavsiye edersiniz fiyatı nedir tavsiye edeceğiniz telefonun sarjıda iyi dayanırsa memnun olurum cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat61

Arkadaşlar ben telefonda oyun oynamam malum yaşımda 50 yi geçti ama internete girerim gazete okurum yazarları takip ederim neti hızlı özellikleri iyi fiyatı eknomik bana hangi akıllı telefonu tavsiye edersiniz fiyatı nedir tavsiye edeceğiniz telefonun sarjıda iyi dayanırsa memnun olurum cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Ekonomik olması, şarjının uzun gitmesi ve ekranının büyüklüğü okumak için ideal olduğundan note 2 mantıklı olur taşıma zorluğunuz yoksa.

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.