Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorum üründen memnunmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: asd20101

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum üründen memnunmusunuz

hangi ürün arkadaşım? öyle bir sormuşsun ki sanki numuneden bahsediliyor
  • Beyler san andreas da iphone 5 in performansi ne alemde. Takilma zaten olmuyordur da grafik olarak kisitlamalar var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    iphone 5 almayı düşünüyorum memnunmusunuz
  • 32 gb beyaz ile kulubunuze eklerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 22 Aralık 2013; 10:21:30 >
  • 32 olmasin???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hehe sabah sabah yanlış tuşa dokunmuşum düzeltiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: asd20101

iphone 5 almayı düşünüyorum memnunmusunuz

ben ekranının ufak olması dışında hemen herşeyinden memnunum. apple şöyle 4.5-5 inch arası ince çerçeveli bir telefon çıkarsa alırım. ekranın görünürlüğü olsun, uygulama kalitesi olsun, stabilitesi olsun, şarjı olsun memnunum. şimdi şarj dedim mi millet yuh falan diyecek ama ben kullanmadığım şeyleri kapatırım. bunun dışında mesela işte olsun evde olsun wifi sürekli açıktır. 3g'yi kapatırım ve sürekli edge açıktır. sadece geceleri yatarken edge'i de kapatırım wifi'yi de. böylelikle 2 günü bulan şarj süresine sahibim. neticede cihazı bazen internette bazı şeyleri okumak için, hava durumu, bazı app'leri kullanmak için face vs için kullanıyorum. hepsi çok stabil çalışıyor ve bu şekilde de kullandığım için şarjı da iyi gidiyor. bir çok arkadaş bir sürü bildirim olsun, konum belirleme olsun ıvır zıvır şeyleri açıyor yada app download ederken istedikleri her izine ok veriyor sonra da tüketimim çok şarj dayanmıyor falan diyor. hemen herkes zaten akıllı telefonlarda 1-2 gün kullanım süresi alıyor zaten.
  • asd20101 kullanıcısına yanıt
    i5 cok guzel telefon her seyinden memnunum fakat ekrani 4.5 inch olsaydi daha iyi olurdu. Umarim i6 ekrani daha buyuk olur.

• iPhone 5s 16 GB Space Silver eklerseniz sevinirim.

ayrıca belirtmek istedğim bir durum: "AssistiveTouch" özellğini herkese tavsiye ederim. özellikle yeni kullanıcılara. ben her ana menü tuşuna bastığımda tuş bir gün bozulcak gibi geliyor. AssistiveTouch'u kullanmak hem tuşun hemde TouchID'nin ömrünü uzatır bence.. alışması da pek zaman almıyor..
  • Valla ben korkudan AssistiveTouch kullaniyorum. Hizlica iki kez basinca multutasking sayfasi da aciliyor, uygulamalari kapatabiliyosunuz..

• Ben de bu konuyu arıyodum :Dd ekle hocam beni de

• İphone 5 heycandir ekle panpa konusalim :)

• iPhone 5 Siyah 32 GB.
  • Merhaba arkadaşlar..iphone 5 leriniz için her türlü aksesuarlarımızın bulunduğu sitemize hizmet kalitesi ve garanti şartıyla bekleriz.. :)

www.cesitcok.com
  • Yaz beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Japalian

iPhone 5s 16 GB Space Silver eklerseniz sevinirim.

ayrıca belirtmek istedğim bir durum: "AssistiveTouch" özellğini herkese tavsiye ederim. özellikle yeni kullanıcılara. ben her ana menü tuşuna bastığımda tuş bir gün bozulcak gibi geliyor. AssistiveTouch'u kullanmak hem tuşun hemde TouchID'nin ömrünü uzatır bence.. alışması da pek zaman almıyor..

Hocam yanlış konuya geldİnİz 5s kullanıcı klubüne gİtmenİz daha doğru değİl mİ

• Arkadaşlar yakın zamanda 5 ya da 5c almayı düşünüyorum her İkİsİnİn de özellİklerİnİ donanımını bİlİyorum ama yİne danışmak İstedİm ve benchmark da hangİsİ daha yüksek alıyor

• 5s 32gb silver 10 gun oluyo gecıkmelı olarak yazalım :)
  • İyi gunler arkadaslar i5 kullanicisiyim arkadasimda i4 var bi fotoyu almak istedim ama hic bi sekilde fotoyu gonderemedik bluetooth airdrop falan hic biri ise yaramadi . Basarili veri transferi icin modellerin ayni mi olmasi gerekiyor ? Cevaplayan arkadaslara simdiden tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.