Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekleyin aralık 2012 den beri siyah 32 kullanıcısı şimdi 2.telefon olmaya geriledi
  • Arkadaslar sarjim cok hizli gitmehe basladi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altaymobil -- 11 Ocak 2014; 15:22:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • origo35 kullanıcısına yanıt
    307 numaradım hocam.Nickimi değiştirdim Beatnsnap diye değiştirimisin?

Birde arkadaşlar ben iOS 7 yapamıyorum hata veriyor internetteki çoğu yöntemi denedim acaba nasıl iOS7 yapabilirim.

Edit:vay be iPhone 5'i anneme verip kendime iPhone 5C almıştım mayıs 2014de.Apple kalitesi tartışılmaz yaşanır diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Carter -- 12 Şubat 2015; 17:34:17 >
  • altaymobil kullanıcısına yanıt
    İos 7'ye bir kere geçtikten sonra geri dönüş yok. Apple-şimdilik-ios 6 ve öncesi işletim sistemlerinin imzalarını onaylamıyor. Ama ilerde bu durum değişir mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperiOsus -- 16 Ocak 2014; 4:17:54 >
  • Mr.Carter kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla artık udid kaydı yapılmadan beta güncellemeleri apple cihazlarına kurulamıyor. ios7kayit.com sitesi var. Udid kaydı ordan alabilirsin. Ben aldım sorun yok 15 ₺ gibi bir ücreti var. Tavsiye ederim bütün arkadaşlara.

• altaymobil kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı sorunu yaşadım bir ara. Muhtemelen bazı uygulamalar veya telefon ayarları yüzünden oluşuyor bu durum. Battery doctor uygulamasını ücretsiz olarak Appstoredan indir. Uygulama -internet bağlantısı olması lazım- şarjı sömüren bütün uygulamaları sıralıyor. Bir de ayarlardan gereksiz bildirim veren uygulamaları kapat, arka planda uygulama yenilemeyi kapat, bluetoothu kapat, konumu kapat, kişisel erişim noktasını kapat, otomatik parlıklığı kapatıp orta ayarda veya daha düşük ayarda aydınlatma kullan. Otomatik güncelleme ve indirmeleri kapat, mail hesabını çok aktif kullanmıyorsan, iletileri manuel olarak almaya ayarla. 3gyi de internette surf yapmayacaksan kapat, hücresel veriyi açman yeterli olur. Mesela wattsapp bildirimleri 3g kapalıyken telefona gelir.

Bunlar işe yaramazsa Mecburen restore yapman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: unum servus

Ben sahsen cok telefon kullandim. Ayiptir soylemesi telefon hobim var. Kendim tecrube etmeden telefonlar hakkinda yorum yapmayi sevmem. Kullandigim telefonlarin hepsinin ayri ayri cok guzel ozellikleri var. Beklentilerinizi ve maddi durumunuzu gozonunde bulundurup cihaz almak en mantiklisi. Eger aliskin oldugunuz bir isletim sistemi yoksa İhtiyaclariniza gore su secenekleri onerebilirim: Eger android dusunuyorsaniz ve tasimasi sizin icin cok sorun olmazsa Lg G2 ya da htc one; daha kucuk ve ekonomik diyorsaniz Htc one mini, one s veya samsung s4 mini; Windows phone isterseniz lumia 820 ya da htc 8x; İos kullanacaksaniz iphone 4s veya (durumunuz uygunsa) 5...
    İsletim sistemi olarak tavsiyem ios(apple)>windows>android olur.
    Batarya konusunda maalesef akilli telefonlar en fazla bir gun gidiyor.
    Cok alternatif var ama bilinen telefonlari almanizi tavsiye ederim. Cunku İkinci elde sikinti yasamazsiniz.
    Elhasil sizin ihtiyaciniza gore bence en iyi secenek iphone 5

Hocam o hobi bendede var :)
    işletim sistemi sıralamana katılıyorum. Windows gerçekten androidten iyi. Tabiki en iyisi ios.
    Ama 8x ve 820 tavsiyen doğru değil. Ben Lumia 920 nin üzerine wp tanımam. 8xten hemen sonra L920ye geçmiştim aradaki fark büyüktü o zaman için.
    İphone 5 tasarım olarak çok güzel bi telefon. 5ste iyi ama elektronik bişeyin parmak izimi okumasını istemem şahsen
  • Arkadaşlar İPHONE 5C BEYAZ 16 GB telefon 1699 TL ilgilenen olursa soran olursa yardımcı olim. garantili sıfır telefon ;) indirimli ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5244

Arkadaşlar İPHONE 5C BEYAZ 16 GB telefon 1699 TL ilgilenen olursa soran olursa yardımcı olim. garantili sıfır telefon ;) indirimli ürün

Vatanda 1599 zatenhttp://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-me501tua-iphone-5c-16-gb-cep-telefonu-(mavi)/productdetails.aspx?I_ID=69075
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

quote:

Arkadaşlar İPHONE 5C BEYAZ 16 GB telefon 1699 TL ilgilenen olursa soran olursa yardımcı olim. garantili sıfır telefon ;) indirimli ürün

Vatanda 1599 zatenhttp://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-me501tua-iphone-5c-16-gb-cep-telefonu-(mavi)/productdetails.aspx?I_ID=69075

GM DİSCOVERY 16 GB VERELİM O ZAMAN :) 580 TL ye :)
    STOKTA YOK VATANDA
  • quote:

quote:

quote:

STOKTA YOK VATANDA

bugün elden alayım o paraya gm discovery 16 gb istanbuldaysan ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

STOKTA YOK VATANDA

bugün elden alayım o paraya gm discovery 16 gb istanbuldaysan ?

satışlarımız sitemiz üzerinden yapılıyor ben adanadayım firma vip dist üyüm. imza kısmımda linki bulabilirsin başka indirimlerde var.
    güven konusunda ise bu siteden telefon alan çok kişi oldu onlara sorabilirsin
  • Telefonda hat olmasına rağmen bazen beni arayanlar ulaşamıyormuş ful çekiyor gözüküyor bu sorunu yaşayan başka kimse varmı ?
  • Kergit kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim de ben yorumumu nerdeyse unutuyordum. İyi forum okuyucusu olduğunuz belli, kendi adıma çok sevindim. Dikkat edersen telefon isimlerini bir doru üzerine tavsiye olarak verdim. Fiyat, performans, ağırlık gibi kıstaslar gôz önünde bulundurursan l920 çok eleştiri alıyordu. Yoksa l920 çok kral telefon 4-5 ay kullandım. Ayrıca sonradan çıkan l925 de çok güzel telefon dikkat edersen onu da önermedim. Çünkü arkadaş nispeten küçük tekefon istiyordu. Ayrıca xiaomi mi2s'i bilirsin herhalde, androidin geçen seneki f/p kralıydı bence, onu da saymadım. Çünkü bu telefona ulaşmak çok zor. Velhasıl en iyisi iphone 5😄

• Yaptigim en iyi tercih iphone 5 almak oldu.kesinlikle tavsiye ediyorum.samsung tablet var.bilmemkac islemcili.kasiyo.iphone un stabilitesi hic bi telde yok sifir kasma, donma vs

• quote:

quote:

quote:

STOKTA YOK VATANDA

Stokta Bulunduğu Mağazalar Bursa, Antalya (Lara), Konya, Kayseri, Ankara (Batıkent), Avcılar, NB Capacity, NB Forum Ankara, NB G.Antep Sanko, Samsun, Mersin, Kocaeli (İzmit), Gaziantep, Sakarya (Adapazarı), Dudullu, Antalya (Konyaaltı), Erzurum, Adana (Şehiriçi), Diyarbakır, Afyonkarahisar, Aydın, Manisa, Hatay, Osmaniye, Sultanbeyli, Edirne, Ankara (Sincan), Trabzon, Kocaeli (Gebze), Zonguldak (Ereğli), Mardin, Gaziantep Prime Mall, Tekirdağ, Isparta, Lüleburgaz, Astoria, Etiler (Dalmaz), Ankara (Eryaman), Yalova, Ankara (Keçiören), Elazığ, Niğde, Çanakkale, Van, Aksaray,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

quote:

quote:

STOKTA YOK VATANDA

Stokta Bulunduğu Mağazalar Bursa, Antalya (Lara), Konya, Kayseri, Ankara (Batıkent), Avcılar, NB Capacity, NB Forum Ankara, NB G.Antep Sanko, Samsun, Mersin, Kocaeli (İzmit), Gaziantep, Sakarya (Adapazarı), Dudullu, Antalya (Konyaaltı), Erzurum, Adana (Şehiriçi), Diyarbakır, Afyonkarahisar, Aydın, Manisa, Hatay, Osmaniye, Sultanbeyli, Edirne, Ankara (Sincan), Trabzon, Kocaeli (Gebze), Zonguldak (Ereğli), Mardin, Gaziantep Prime Mall, Tekirdağ, Isparta, Lüleburgaz, Astoria, Etiler (Dalmaz), Ankara (Eryaman), Yalova, Ankara (Keçiören), Elazığ, Niğde, Çanakkale, Van, Aksaray,

peki dilediğiniz yerden alabilirsiniz orda daha büyük kampanya varmış :)
  • Hocam iOS 7.0.0 dan beri deniyorum olmuyor en iyisi yetkili apple servisinin açılmasını bekleyip servise göndermek cihazı.
  • arkadaşlar 16 gb alsam sıkıntı olur mu yanni performanstan yana sıkıntı çeker miyim
  • Arkadaşlar iyi geceler.Size bi sorum olacak.
    Telefonu ağustosta aldım ve bu zamana kadar 2 defa şöyle bi durumla karşılaştım.Telefonun ekranında 2 durup dururken Apple logosu çıktı. 2.si dün oldu tam telefon görüşmesi yapıyodum bi anda ekran gitti logo geldi karşı tarafın sesi kesildi fakat 5sn sonra ekranda geldi sesde geldi.
    Bunun nedeni ne olabilir veya bu durumla karşılaşan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.