Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolasın :D
  • Ekleyin
  • alptug.55 kullanıcısına yanıt
    Telefonu Jailbreakli veya beta sürümde mi kullanıyorsun? Eğer öyleyse telefon bir bug nedeniyle reset atıyor olabilir. Ayrıca Kalın Metin seçeneği açık olan bazı kullanıcılarda da bu sorun olabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperiOsus -- 21 Ocak 2014; 14:37:42 >
  • Hayır telefon jailbreakli de değil betada kullanmıyorum. Kalın metin seçeneğide kapalı
  • alptug.55 kullanıcısına yanıt
    O zaman yazılımsal bir sıkıntı yok gibi. Bunun nedeni 3.parti bir uygulama ya da ayarlarınızdan da kaynaklanıyor olabilir. Size tavsiyem ilk önce Ayarlar -> Genel -> Sıfırla -> Tüm Ayarları Sıfırla, sorun devam ederse -> Tüm İçerik ve Ayarları Sil, sorun halen devam ediyorsa restore yapmanız.

• 5s için şimdi baktım 32 gb düşünüyordum fakat 16gb 1999tl 32gb 2399tl sizce hangisini almalıyım?

Iphone5 64gb 1999tl.
  • Öncelikle iyi günler herkese
    Bir sorum olacak yeri burası mı değil mi bilmiyorum.Burası değil ise de özür dilerim.
    Iphone 5 sahibiyim ve cihazımda ios 7 yüklü ama son zamanlarda uygulamaları(maçkolikvsvs) bir süre sonra program kendiliğinden kapanıyor. Bu sadece bir uygulamaya özel değil bazı uygulamalarda yapıyor.Ara ara da telefon kendini yeniden açıp kapatıyor çok sık olmasa da . Bunun çözümü nedir ? Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

5s için şimdi baktım 32 gb düşünüyordum fakat 16gb 1999tl 32gb 2399tl sizce hangisini almalıyım?

Iphone5 64gb 1999tl.

16 gb alanların çogu pişman belirtmek isterim.
    ios uygulamaları android uygulamalarına göre çok yer kaplıyor, store da 35 mb görünen bir uygulama yükleyince 75-80 mb oluyor. hatta en son aldıgım oyun 1gb boyutu olmasına rağmen yükleyince 2.5 gb oldu.

geçen ay sizinle benzer kararsızlıkta kalmıştım, tercihimi 32 gb 5 alarak yaptım ama 50 tl daha verip 64 gb almadıgım için çok pişmanım. şuan turkcell mağazada sadece 32 gb kalmış gerçi, diğer versiyonlar tükendi. bana kalırsa 16 gb eleyin direk, bütçe sorun değilse 5s alın ama 2400 biraz fazla derseniz 5i şiddetle tavsiye ederim. ios 7 yüklenince 5s ile dişe dokunur tek farkı sadece touch ıd oluyor. uygulama ve oyun açma süreleri, kamerası, şarj ömrü birbirine yakın.. tabi ilerde 64 bit mimarili oyunlar çogaldıkça bu fark biraz daha fazla hissedilebilir. o zamanda iphone 6 çıkmış olur zaten.
    daha yeni bir model olan 5c nin 32 gb modeli 1800-1900 civarı oldugunu düşünürsek aynı telefonun premium kasasını benzer fiyat aralıgında satın almak gayet mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MASB

Öncelikle iyi günler herkese
    Bir sorum olacak yeri burası mı değil mi bilmiyorum.Burası değil ise de özür dilerim.
    Iphone 5 sahibiyim ve cihazımda ios 7 yüklü ama son zamanlarda uygulamaları(maçkolikvsvs) bir süre sonra program kendiliğinden kapanıyor. Bu sadece bir uygulamaya özel değil bazı uygulamalarda yapıyor.Ara ara da telefon kendini yeniden açıp kapatıyor çok sık olmasa da . Bunun çözümü nedir ? Şimdiden teşekkürler...

Battery doctor yükleyip arada sırada accelerate yaparsın bir şeyciği kalmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

5s için şimdi baktım 32 gb düşünüyordum fakat 16gb 1999tl 32gb 2399tl sizce hangisini almalıyım?

Iphone5 64gb 1999tl.

hocam 64 gb 1999tlye nereden buldunuz ya ben 16 gb 1900den aşağı bulamadım yurtdışından getirttim
  • origo35 kullanıcısına yanıt
    Benide Ekle hocam iphone5 beyaz :)
  • Arkadaşlar Turkcell den 32 gb 1900 e almayı planlıyorum ilk aldığımda neler yapmamı tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

Arkadaşlar Turkcell den 32 gb 1900 e almayı planlıyorum ilk aldığımda neler yapmamı tavsiye edersiniz ?

selam bende turkcellden aynı versiyonu aldım. elime ulaştıgında çok özenle pakatlenmiş oldugunu gördüm, yani kargo sırasında düşme gibi istenmeyen durumlarda zarar görecek gibi değildi. telefonun kendi kutusunda en ufak ezik, jilatinde yıpranma yoktu. teslim aldıktan sonra bunlara dikkat etmek ilk başta en önemli husus. ardından telefonun fizksel kontrol etmenizi öneririm çizik falan varmı bakmak gerekir. benim kilit tuşu hafif sallanıyordu ama bu kronik bir durum. 5s lerde de sıkca mevcut. telefonu ilk şarjını yaptıktan sonra direk ios 7 sürümüne güncelledim. aldıgım günden beri nazar değmesin sorunsuz kullanıyorum, şarj sürelerim oldukça tatminkar gidiyor. telefon genpa çıkışlı ama kutu içeriğinde apple türkiye garantisi çıkıyor. apple sayfasından sorgulattıgımda 2 yıl garanti gözükmekte.
    64 gb versiyonu tükendi yazıyor, mağazada bulabileceğiniz sanmıyorum ama araştırabilirsiniz. aynı fiyata hepsiburada'dan alabilirsiniz bir önceki telefonumu ordan almıştım, alışverişlerimden memnun oldugum bir site.
    turkcellden 32 gb alırsanız gnçtrkcll yada profosyoneller kulubu üyelerine 25 tl indirim söz konusu, 1 sms bedeliyle üye olmak çok kolay. sms ile gelen kodu satın alırken girmeyi unutmayın. ayrıca word kart kampanyası devam ediyorsa 1000 tl üzeri alışverişerde 150 tl word puan ve vade farksız 12 taksit avantajı mevcut..
    şimdiden güle güle kullanın.

bu arada 16 gb ile idare ederim derseniz vatan bonus karta özel 2000 tl'ye 5s satıyor bilginize.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-me433tua-iphone-5s-16-gb-cep-telefonu-(silver)/productdetails.aspx?I_ID=69068

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 25 Ocak 2014; 3:18:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazciyunus31

Benide Ekle hocam iphone5 beyaz :)

burayla ilgilenen arkadaş 5s almış artık pek ilgilenmiyor zaten bu konu pek hareketli değil, genelde 5s kullanıcılar kulubunde sorunlarımıza yada sorularımıza daha kolay yanıt buluyoruz.. iki modelin kronik problemleri bile aynı bir sorunuz olursa oraya yazmanızı öneririm.
  • Yok bi sorun değilde benim maksat imza yerinde iphone5 kullanıcıları derneği görünsün yoksa 1 yıldır var cihaz zaten
  • dernek mi
    ilk sayfada imza ile ilgili linkler mevcut. beğendiğinizi, telefon renginize göre seçip linkini kopyalayın. imza ayarlarınıza yapıştırın..
    istediğiniz biçimde görünür o zaman
    iyi akşamlar...
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.