Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o konrtastı kapattıgında bıldırım ekranı daha seffaf oluyor... daha guzel bı tarz ...
  • xxpisiko41xx kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam düzelttim bu arada kontrast acikken yazılar daha okunakli ve takılma olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Teşekkür ederim hocam düzelttim bu arada kontrast acikken yazılar daha okunakli ve takılma olmuyor

Kontrastı arttır açıkken takılma yok ben biraz ters anlattım sanırım kontrastı arttırı kapatınca daha güzel gözüküyor fakat takılmalar artıyor telefonda mesela mesaj yazarken klavyeyi yan çevirin ve takılmayı görün. Apple ın bu hataları artık 7.1 le düzeltmesi lazım. Cihaz ip5 takılma var saçmalık. Ios 6 yı ne kadar özlediğimi anlatamam

• Beni de eklermisin. A1429 Siyah 16 Gb İos 7.0.4
  • xxpisiko41xx kullanıcısına yanıt
    Sizin de telefonunuzun zil sesinde azalma var mı ? Ios 7 den sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Sizin de telefonunuzun zil sesinde azalma var mı ? Ios 7 den sonra

ben zaten ful zil sesinde kullanmadığım için maalesef farkedemedim o durumu
  • arkadşalar facetime kullanan var mı ? ios 7 yükledikten sonra karşı tarafa görüntü takılarak gidiyor ve görüntü kopuyor ios 6 da böyle bir problem yoktu karşılaşan var mı ya da nasıl çözebilirim bilen var mı ?
  • 32 gb iphone 5 black eklerseniz :)
  • beni de eklerseniz sevinirim A1428 Siyah 16 Gb İos 7.0.4
  • Note2'den iphone5'e geçtim,kişiler listesini aktarmanın kolay bir yolu var mı?
  • iPhone kalite dir A1428 Siyah 16 Gb İos 7.0.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknobomb -- 15 Şubat 2014; 12:25:30 >
  • ios 6 ile yola devam :)
    Apple iPhone 5 [ANA KONU]

• iphone 5 16gb sıyah benide eklersen sevınırım
  • Benide eklersen sevinirim ;)

İphone 5 Beyaz 16gb

• 15 gb siyah hocam yaz beni de

• arkadaşlar screenshot alırken sizde de deklanşör sesinde sapıtmalar oluyor mu yoksa sadece bende mi var bu durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asploia

arkadaşlar screenshot alırken sizde de deklanşör sesinde sapıtmalar oluyor mu yoksa sadece bende mi var bu durum?

Bugüne kadar bir çok kez yaptım bende hiç problem olmadı seste. iPod var onda da olmadı

• Apple iPhone 5S (A1457) serili ve genpa çıkışlı iphone .. Garantide herhangi bi sorun yaşarmıyım 2. el alıcam da

• quote:

Orijinalden alıntı: hamucera

bu ekran ile karşılaşan var mı ? seçeneklerden hiçbirisi çalışmıyor, ya telefonu restart yapmak gerekiyor ya da birisinin araması ve gelen çağrının meşgule atılması veya açılması gerekiyor.
    Apple iPhone 5 [ANA KONU]

Aynı problemi iPhone 4s ile de yaşıyorum. Yazılım güncellemesi de fayda etmedi. Hiç bir tuş kombinasyonu fayda etmiyor.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.İphone 5 siyah genpa garantili cihazım var.Telefonu alalı 8 ay oldu her zaman yumuşak silikon kılıfla ve koruyucuyla kullandım.Asla düşürme ve benzeri birşey olmamasına rağmen kasada çizikler var arkadaş.Deli olacağım telefonun 4 köşesininde boyası kalkmış durumda. nokta nokta kasada çiziklerde cabası.Telefon genpa garantili ne yapabilirm.Ya da asıl sorum değişim olur mu telefonda.
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.