Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkan123

quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

Orijinalden alıntı: ilkan123

Selam dostlar ios 7 ye geçmeli miyim ? "oğlum dur durduğun yerde şaşırma" diyen biri var mı yoksa?

azizim geçdim 7.0.4 e boyumun ölçüsünü aldım allahdan cihaz değişmden geldi 6.1.4 le geldi bir daha güncelleme filan yapmayı düşünmüyorum ...

Birinin "GEÇMEE!!" demesi yeterliydi çok teşekkür ederim hocam :)

ios 7.1 bu ay çıkıcak çıktığında yorumlara bakarak güncelleyebilirsiniz. Ben suan beta 5 deyim ve ios 6 yi aratmıyo pek. Tabi ios 6 nın o duruşu yok
  • Yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOS7

quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

Note2'den iphone5'e geçtim,kişiler listesini aktarmanın kolay bir yolu var mı?

Nasıl memnun musunuz? Varsa tespitlerinizi almak isterim...

Ekran çok net,çok stabil çalışıyor,tuşlara dokunduğum anda cevap veriyor,taşıması kolay,ben çok memnunum,ama tabi diğerinde ekran büyük,androidin özgürlüğü var.Heralde androidden insan zamanla sıkılıyor,yoksa note2 de çok iyiydi,ama iphone sanki daha kullanışlı.

Bu arada belki ihtiyacı olan birinin işine yarar;eski gmail hesabini kurunca contacts listem iphone'a otomatik indi.
  • Bu aralar siyah 16gb lık en uygun nerede bulabilirim arkadaşlar? 5c'ler içime sinmedi, estetik değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volksdeutsche

Bu aralar siyah 16gb lık en uygun nerede bulabilirim arkadaşlar? 5c'ler içime sinmedi, estetik değil.

5c'ler eğreti duruyor gerçekten, ben de hiç tavsiye etmem 5c'yi... Samsung'un S4-S4 Mini, S3-S3 Mini modelleri gibi yaptılar onu da... İphone 5 mini oldu adeta...

5'i en uygun bulabileceğiniz yer internet siteleridir. 5c ve 5s'in satışları artsın diye Apple 5'in satışını durduğu için kendi sitesinde yer almıyor ama farklı sitelerden, uygun fiyata bulabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOS7

quote:

Orijinalden alıntı: Volksdeutsche

Bu aralar siyah 16gb lık en uygun nerede bulabilirim arkadaşlar? 5c'ler içime sinmedi, estetik değil.

5c'ler eğreti duruyor gerçekten, ben de hiç tavsiye etmem 5c'yi... Samsung'un S4-S4 Mini, S3-S3 Mini modelleri gibi yaptılar onu da... İphone 5 mini oldu adeta...

5'i en uygun bulabileceğiniz yer internet siteleridir. 5c ve 5s'in satışları artsın diye Apple 5'in satışını durduğu için kendi sitesinde yer almıyor ama farklı sitelerden, uygun fiyata bulabilirsiniz...

Aslında 5s'ler içime sinmedi diyecektim :)
    Ele oturuşu rahat değil, en azından ben sevmiyorum. 5c'ler ise dediğiniz gibi iphone mini olmuş.
  • 5s'ler güzeldir aslında, benim hoşuma gitti. Zaten tasarım ve dış görünüş olarak 5'ten neredeyse hiç bir farkı yok...
  • Şarj sürem nasıl 2 saat kadar 3G açıktı ama yarım saat falan internette dolaşmışımdır 3G üzerinden
    Hep wifi açık
    2 saat falan oyun oynadım
    Bana iyi gibi geldi normalde 4 saat falan alıyordum kullanımı
    Birde pil göstergesini kapatın insan psikolojik olarak rahatlıyor. Şimdi kalan yüzdeyi göstermek için açtım sonra tekrar kapattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conradi

tertemiz iphone 5'imi satıyorum...son fiyat 1.400TL

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-temiz-beyaz-iphone-5-148833640/pasif-ilan

Bence çok fazla istiyorsun. Ben benim bir yıldan daha fazla garantisi olan 64 gb çok temiz cihazımı 1500'e ancak satabilmiştim. Senin cihaz yurt dışı ve daha fazla kullanılmış, üstelik de 16 gb.

• telefonu alırken kaygılarım vardı şarj konusunda. Bu kadarını hiç beklemiyorsum. Hiç müzik dinlenmedi. Wifi full açık. 3g kullanmadım ama hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeznoraa -- 10 Mart 2014; 0:12:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Şarj sürem nasıl 2 saat kadar 3G açıktı ama yarım saat falan internette dolaşmışımdır 3G üzerinden
    Hep wifi açık
    2 saat falan oyun oynadım
    Bana iyi gibi geldi normalde 4 saat falan alıyordum kullanımı
    Birde pil göstergesini kapatın insan psikolojik olarak rahatlıyor. Şimdi kalan yüzdeyi göstermek için açtım sonra tekrar kapattım.

Hocam telefonunuz 5s mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: conradi

tertemiz iphone 5'imi satıyorum...son fiyat 1.400TL

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-temiz-beyaz-iphone-5-148833640/pasif-ilan

Bence çok fazla istiyorsun. Ben benim bir yıldan daha fazla garantisi olan 64 gb çok temiz cihazımı 1500'e ancak satabilmiştim. Senin cihaz yurt dışı ve daha fazla kullanılmış, üstelik de 16 gb.

Resimlere megafoto şeklinde baktım da ayrıca her ne kadar tertemiz diye belirtse de cihazın metal çerçevesi delik deşik olmuş. Eğer benim gibi 1 yaşlarında bir kızın olup da telefonunu dişleye dişleye delik deşik etmemişse normal yollarda o cihaz o hale gelmez.
    Şu anda ikinci el iPhone 5'e para verenlerin de alayı iOS 6.1.4 için veriyor zaten. Satarsa bunun hatrına satar.
  • 5kursun kullanıcısına yanıt
    Yok telefonum i5

• quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Yok telefonum i5

pil değerleriniz çok iyi ben bu değerleri göremedim hiç
  • Suana kadar edge surekli acik 1 saati falan 3G li internet 1 saati falan oyun gerisi whatsapp safari ağırlıklı en uzun sure giden kullanım sûrem umarım 7.1 ile daha da artar
  • Listeye benide ekler misin ?

• 5kursun kullanıcısına yanıt
    iOS 6 olsaydı 6-7 saat görüyordum ben
    Tek umudum 7.1

• kesinlikle bende beklemedeyim

işin garip tarafı eski 4s'imde ios7 de daha çok şarjı gidiyormuş gibi geldi en kotu aynıdır sarj süreleri...kaç senelik 4s olmasına ragmen!

Suan kullandıgım i5'te ki bataryamda da problem yok gerçi bakalım artık ios 7.1 bize nasıl katkı saglayacak
  • arkadaşlar ıphone 5 i almadan önce nokia da aradığım arkadaş meşkulse kendiliğinden tekrar arıyordu ıphonede bunu yapmıyor sizdede öylemi yoksa ayarımı var
  • Hocam beni de ekler misin ?
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.