Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bura 5 kulübü ama
  • arkadaşlar size bi sorum olacak. gerek 3g varken gerek wifi açıkken tarayıcı ve twitterda internetim çok hızlıyken facebookta resimler çoğu zaman geç açılıyor ve açılsa da bazen buzlu oluyor.neden oluyor bu sorun net hızlı olsa da arada yapıyor bunu.var mı yardımcı olabilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w910w910

arkadaşlar size bi sorum olacak. gerek 3g varken gerek wifi açıkken tarayıcı ve twitterda internetim çok hızlıyken facebookta resimler çoğu zaman geç açılıyor ve açılsa da bazen buzlu oluyor.neden oluyor bu sorun net hızlı olsa da arada yapıyor bunu.var mı yardımcı olabilecek.

Aynı durum çoğu kullanıcıda oluyor. Bildiğim kadarıyla bu Facebook un sunucularındaki yoğunluk zamanında oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa5532 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam da android de olmuyordu bu sorun iosla ilgili galiba.
  • bu arada beyaz 18 ay garantili ön arka jelatinli çizik ezilme vs olmayan iphone 5 i satıyorum. izmir içi elden teslim ilgilenen olursa pm atabilir.
  • kuarejzmaaa kullanıcısına yanıt
    Bump diye app var onu yükleyin birde
    Kardeşimde i4 bende 5 var çok rahat resim atılabiliyor

• Arkadaşlar Bimeks te şu an 1799 kdv li fiyatı şubat ta biliyorsunuz taksit sınırlandırılması gelecek uygun mu fiyatı sizce ?
  • Arkadaslarwww.cesitcok.com ailesi olarak hepinizin yeni yili kutlu olsun :)

• fiyat güzel ama turkcell mağazada 32 gb versiyonu 1900 tl.. gencturkcell yada profosyoneller kulubu uyelerine 25 tl indirim var (üye olmak çok basit, sadece 1 sms bedeli alınıyor) yani 75 tl farka 2 katı depolama alanı çok cazip duruyor. 2 hafta kadar önce ben aldım, memnunun.. hatta 50 tl daha verip 64 gb alsaydım keşke diyorum.
    ayrıca world kart turkcell mağaza kampanyası ile alışverişinin %10 nu puan olarak veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: diderdrogba

fiyat güzel ama turkcell mağazada 32 gb versiyonu 1900 tl.. gencturkcell yada profosyoneller kulubu uyelerine 25 tl indirim var (üye olmak çok basit, sadece 1 sms bedeli alınıyor) yani 75 tl farka 2 katı depolama alanı çok cazip duruyor. 2 hafta kadar önce ben aldım, memnunun.. hatta 50 tl daha verip 64 gb alsaydım keşke diyorum.
    ayrıca world kart turkcell mağaza kampanyası ile alışverişinin %10 nu puan olarak veriyor.
    http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/turkcellcomtr/s-25/c-1828.aspx

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Apple-iPhone-5-32GB/1004819/137137.html

Hocam ben sİteden almayı düşünmüyorum elden alacağım ve 16 gb yeterlİ bence ve bİraz tİtİzİmdİr onun İçİn bİr nedenİm daha var buradakİ Turkcell İn satışlarının nasıl olduğunu bİlmİyorum eskİ serİler denk gelebİlİr ama Bİmeks buraya daha geçen hafta açıldı tırla stok getİrdİler ve bakıp seçme fırsatım var ama yİne de teşekkürler

• 5 beyaz 16GB
  • bu ekran ile karşılaşan var mı ? seçeneklerden hiçbirisi çalışmıyor, ya telefonu restart yapmak gerekiyor ya da birisinin araması ve gelen çağrının meşgule atılması veya açılması gerekiyor.
  • Bende istiyorum beyaz bir 5 almak nelere dikkate tmeliyim? 2.el alacağım?
  • Merhaba arkadaslar bende artik aranizdayim :) beyaz 16gb
  • Merhaba arkadaşlar elimde iphone 5 64 gb beyaz 2 sene tr garantili sıfır kutusundan hiç çıkmamış telefon var.Telefonu kullanmadan satmak istiyorum.Hediye geldiği için fiyatı ile ilgili bilgim yok.Ne kadara satabilirim.
  • Yokmu arkadaşlar cevap verecek
  • Benide ekleyin hocam listeye
  • Arkadaslar iphone 5 ios 7.0.4 kullaniyorum. 7.1 beta1 i yukleyip sonra geri donme islemdinde ios 6.1.4 u flaslayabilir miyim? Simdiden tesekkurler...

• iphone 5 şarjlı kılıf alıcam.tavsiye edeceginiz markalar modeller nelerdir.ve eger kiralayacak birisi varsa ondan kiralamak istiyorum açıkcası.çünkü bana bir ay için gerekli sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

iphone 5 şarjlı kılıf alıcam.tavsiye edeceginiz markalar modeller nelerdir.ve eger kiralayacak birisi varsa ondan kiralamak istiyorum açıkcası.çünkü bana bir ay için gerekli sadece.

Ben metro'dan trust marka ufak harici pil depolama birimi aldım 30 tl'ye. İşimi görüyor.

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.