Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta ben msj atmistim ama eklememissin eklermisin sana zahmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: vedat61

Arkadaşlar ben telefonda oyun oynamam malum yaşımda 50 yi geçti ama internete girerim gazete okurum yazarları takip ederim neti hızlı özellikleri iyi fiyatı eknomik bana hangi akıllı telefonu tavsiye edersiniz fiyatı nedir tavsiye edeceğiniz telefonun sarjıda iyi dayanırsa memnun olurum cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Ekonomik olması, şarjının uzun gitmesi ve ekranının büyüklüğü okumak için ideal olduğundan note 2 mantıklı olur taşıma zorluğunuz yoksa.

Teşekkürler maksimum 4.8 inç gibi olsa büyük cihazları taşımak zor oluyor.
  • s.a arkadaşlar. galaxy s4 xperia z kullanarak lg g2 ye de bakarak bi anda iphone 5 beyaz sahibi oldum şimdi ben de.şimdilk sorun yok güzel cihaz.bir sorum var sizlere; aşağıdan yukarı kaydırdığımızda wifi bluetooth gibi seçeneklerin yanına mobil veriyi ilave edebiliyor muyuz yoks standart mı o kısım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: w910w910

s.a arkadaşlar. galaxy s4 xperia z kullanarak lg g2 ye de bakarak bi anda iphone 5 beyaz sahibi oldum şimdi ben de.şimdilk sorun yok güzel cihaz.bir sorum var sizlere; aşağıdan yukarı kaydırdığımızda wifi bluetooth gibi seçeneklerin yanına mobil veriyi ilave edebiliyor muyuz yoks standart mı o kısım?

İos'a hoşgeldin . Verilen standartlarla yetineceksin

• norton772 kullanıcısına yanıt
    sağ ol hocam alışacağız zamanla şunu itiraf edeyim s4 ve z den sonra cihaz akıyo hissi uyandırdı bende
  • cihaz akmaya akıyor ama işte ufak tefek değişiklikler yapmak mümkün değil ve ekranı ufak. şöyle 4.5-5 inch arası ince çerçeveli bir cihaz çıkartsa bataryası da güzel giden gider alırım cihazı.
  • İos 7 ye geçersem bu kullanım oranlarını yakalayamayacagim galiba
    gün içerisinde 3G full açık
    Apple iPhone 5 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 17 Aralık 2013; 20:38:18 >
  • huroncu H kullanıcısına yanıt
    1-Ayarlar hücresel veri en aşagida sifirlama secenegi var verileri ordan sifirlayabilirsiniz
    2-Kisiler duzenle asagi kaydin istediginiz butun secenekler mevcut dogum gunu de tabiki var.
    3-herhangi bir uygulama ikonuna basili tutun ikonlar hareket etmeye baslar. Sol ust kosedeki carpiya basarsaniz uygulama silinir. İkona basili tutup yerini degistirmeniz mumkun ayrica ikonlari bir birbiri uzerini tasiyip klasor de olusturabilisiniz. Klasor isimlerini de degistirebilirsiniz. Mobilden yaziyorum. İmla icin kusura bakmayin.

Ayrica bu siteye de bakmaniz size faydali olacaktir.

http://help.apple.com/iosquickstart/iphone/7/

• benide eklermisin 32 gb siyah
  • vedat61 V kullanıcısına yanıt
    Ben sahsen cok telefon kullandim. Ayiptir soylemesi telefon hobim var. Kendim tecrube etmeden telefonlar hakkinda yorum yapmayi sevmem. Kullandigim telefonlarin hepsinin ayri ayri cok guzel ozellikleri var. Beklentilerinizi ve maddi durumunuzu gozonunde bulundurup cihaz almak en mantiklisi. Eger aliskin oldugunuz bir isletim sistemi yoksa İhtiyaclariniza gore su secenekleri onerebilirim: Eger android dusunuyorsaniz ve tasimasi sizin icin cok sorun olmazsa Lg G2 ya da htc one; daha kucuk ve ekonomik diyorsaniz Htc one mini, one s veya samsung s4 mini; Windows phone isterseniz lumia 820 ya da htc 8x; İos kullanacaksaniz iphone 4s veya (durumunuz uygunsa) 5...
    İsletim sistemi olarak tavsiyem ios(apple)>windows>android olur.
    Batarya konusunda maalesef akilli telefonlar en fazla bir gun gidiyor.
    Cok alternatif var ama bilinen telefonlari almanizi tavsiye ederim. Cunku İkinci elde sikinti yasamazsiniz.
    Elhasil sizin ihtiyaciniza gore bence en iyi secenek iphone 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperiOsus -- 18 Aralık 2013; 3:18:24 >
  • Bence iyi yapmissin. 5 ve 5s arasinda dise dokunur bir fark yok. Sentetik testlerde 5s daha iyi olabilir. Ancak pratikte bariz bir fark yok. Ayrica 5s alsaydin iphone 6 cikinca 5s aldigina pisman olacaktin

Bence İphone 5 kronik bir iki sorunu olsa da cok iyi bir cihaz. Paran cebinde kalmis ayrica 16 gb fazladan depolama alanin var.
    Kardasin her turlu

• Arkadaşlar öğlen saatlerinde Vatandan 5s 32 gb Space Grey modelini alacağım , Htc One'dan geçicem , Htc One alırken kasa açıklığı sorunu ölü piksel vs kronik sorunlarını bilerek kontrol ederek temiz bir ürün almıştım , 5s'in bu tarz problemleri varmıdır , kutuyu açtırıp özellikle kontrol etmem noktalar nelerdir , yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
  • aydınlatıcı bilgilendirmeniz için teşekkürler.
  • 1-sıfırlama için teşekkürler yaptım
    2-doğum günlerini girmesini biliyorum ama o gün geldiğinde bana hatılatmasını(yani zil çalmasını sağlıyamadım)
    3-onuda yaptım teşekkürler
  • bende artık bir iphone'liyim
    eklermisiniz İphone 5 16 gb siyah
    Ayarlar>Mail,Kisiler,Takvimler>Saptanmis uyari suresi istege gore belirliyorsunuz.

Ayrica Etkinlikleriniz bildirim ekraninda standart olarak bugun ve yarin olarak gosterilir.

Zil tonu icin Ayarlar>Sesler>Takvim uyarilari istediginiz tonu secebilirsiniz.

• RageReturn R kullanıcısına yanıt
    Cevap icin gec olmus ama yine de yazayim Evet Htc one cok guzel cihaz severek kullandim ama kasa acikligi rezillikti. Kamera sorunu da hakeza. iphone 5'in siyah modelini kullandim. 5s i de yeni aldim onu da kullaniyorum. 5'lerin siyah renkli modelinde az da olsa boya soyulmasi sorunu vardi. Zaten Bundan dolayi da 5s modelinde siyah secenegi yapilmadi. Yerine space grey geldi. Onun disinda bukulme efsaneleri cikti. Acikcasi ben kendi i5'imde sadece kenerlardan cok ufak soyulma gordum baska da bir sikayetim olmadi. Beyaz renkten hic sikayet eden duymadim. Kalite olarak Zaten apple cihazlari kendini ispatlamistir. Normal sartlarda fazla İsinma sorunu da yoktur.

5s 5 'le malzeme olarak hemen hemen aynidir. O yuzden ne olur ne olmaz Size tavsiyem beyaz renk almanizdir. Çunku 5s yeni cikti ve ne gibi sorunlari var cok da bilinmiyor. Ayrica ios 7'ye bence beyaz renk iphone daha uyumlu.

• Iphone 5 beyaz telım var. IOS 7 YE geçiyim mi? Bir türli karar veremiyorum
  • Arkadslar gecen sene iphone 5 isviçreden arkadasım getirmişti. apple ın sitesinde sorgulattıgım zaman nisan 2014 e kadar garantisi gozukuyor.

Ocakta TR apple acıldıgında garantisi Türkiyede gecerli olacakmı?Yeni tel ile değiştirme olayı varmı?

Yardımcı olurmusunuz?

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.