Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 31.03.2014 de yolladım daha ellerine ulaşmamıs ses kısma tusu çalısmıyor teleservice garantili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 32 gb note 3 siyah soyulma cizik ezik vs. Hic bir sey yok hep jelatinle kullandim sifir gibi. 4 aylik.
    iphone 5 ile takas edecegim mantikli mi birde uzerine ne kadar alabilirim.
    16 gb iphone. .
    :)

• Forumdan gördüğüm kadarıyla şarj konusu çok farklılık arz ediyor, kimisi 4-5 saat kullanım 1 gün bekleme gibi değerlere çok rahat ulaştığını söylerken kimisi aynen benim gibi şarj'ın su gibi akıp gittiğini söylemiş. Şarj süresini uzatma konusunda tavsiye edilen herşeyi uygulamama rağmen hani toplamda üç saat kullanımı göremedim desem yeri var. Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar, garantiye başvurmak bir sonuç verir mi?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirmehmed -- 6 Nisan 2014; 12:07:05 >
  • Üstüne para veren olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Yuh. Biran önce garantiye verin. Bu normal bi durum değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Üstüne para veren olmaz

Saka mi bu :))
    Note 3 ve ip.5 tamam bence siz konuşmayın.

• İphone kullanan birisi samsungun çöp oldugunu bildigi icin üstüne para vermez

• quote:

İphone kullanan birisi samsungun çöp oldugunu bildigi icin üstüne para vermez

hocam onu bende biliyorum :D
    ama ekran yüzünden aldım zaten bende bu note 3 ü ama hızlı ona sözüm yok
    ve herkes ios dan androide dönüyor. Neden sizce ben anlıyamadım gerçekten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAHVECİİ

quote:

Tabii ki büyük ekran istemelerindendir. Bir de spen gerçekten de çok güzel bir şey. Ben her ki cihazı da kullandım ve bir çok knuda iphone üstün ama note 3 de ekranıyla ve kalemiyle cezbedici. Bir pey yazmak ve izlemek gerçekten de keyif ama bu ona ne kadar ihtiyacınız olduğuyla alakalı. Söz gelimi elinde ipad de vardır o zaman ne yapsın note 3'ü gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar 32 gb note 3 siyah soyulma cizik ezik vs. Hic bir sey yok hep jelatinle kullandim sifir gibi. 4 aylik.
    16 gb iphone. .

Üste bür kaç yüz tl alırsın normalde. İphone 5'in piyasası 1200-1300 tl civarı. Note 3'ün de 1500-1600 arası, hesabını yap işte. Ben benim 64 gb iphone 5'i 1500'e satabildim. Sonrasında da 1600'e note3 almıştım ama bu 10. Aymıydı neydi. Yani ordan bu yana biraz daha düşmüştür cihazın fiyatı. Tek dezavantajı tek el ike kullanımı biraz zor fakat gerçekten de güzel cihaz. Stabilite anlamında bir sorun yok tabii. İphone 5 zaten stabil, o konuda bir söz olmüamaz zaten ama ekranı şok ufak işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Arkadaslar 32 gb note 3 siyah soyulma cizik ezik vs. Hic bir sey yok hep jelatinle kullandim sifir gibi. 4 aylik.
    16 gb iphone. .

Üste bür kaç yüz tl alırsın normalde. İphone 5'in piyasası 1200-1300 tl civarı. Note 3'ün de 1500-1600 arası, hesabını yap işte. Ben benim 64 gb iphone 5'i 1500'e satabildim. Sonrasında da 1600'e note3 almıştım ama bu 10. Aymıydı neydi. Yani ordan bu yana biraz daha düşmüştür cihazın fiyatı. Tek dezavantajı tek el ike kullanımı biraz zor fakat gerçekten de güzel cihaz. Stabilite anlamında bir sorun yok tabii. İphone 5 zaten stabil, o konuda bir söz olmüamaz zaten ama ekranı şok ufak işte.

DOĞRU AMA İNANIN Kİ 32 GB NOTE İLE 32 GB 5S Yİ BAŞA BAŞ TAKAS EDEN ARKADAŞLAR VAR.
  • quote:

quote:

Bende anlamadım fakat android kullanmıs birisi olarak eski telefonum samsungtu ve ben şahsen android e dönsem hayatta samsung almam. Htc yada sony alırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

16 gb iphone. .

DOĞRU AMA İNANIN Kİ 32 GB NOTE İLE 32 GB 5S Yİ BAŞA BAŞ TAKAS EDEN ARKADAŞLAR VAR.

Bu biraz da karşılıklı olarak cihazı ne kadar istediğinizle alakalı ama. Bazısı sırf diğerine geçebilmek adına üçüne beşine bakmadan verebiliyor. Ayrıca benim örneklemem i5 içindi i5s için değil. İ5s 32 gb yaklaşık olarak 1700-1800 tl bandında bulunabliyor.

• Ben Htc One M7 telefonum ile İphone 5 i kafa kafaya takasa verdim, forumlarda herkes diyodu üstüne para vermeden takas yapman imkansız diye ancak konu açtığım gibi 3-5 kişi hemen takas için aradı beni. Note 3 ile iphone 5s i kafa kafaya takasa ver en mantıklı seçenek budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil_k.g

Ben Htc One M7 telefonum ile İphone 5 i kafa kafaya takasa verdim, forumlarda herkes diyodu üstüne para vermeden takas yapman imkansız diye ancak konu açtığım gibi 3-5 kişi hemen takas için aradı beni. Note 3 ile iphone 5s i kafa kafaya takasa ver en mantıklı seçenek budur

Saol abi.Bende oyle dusunuyorum.suan 5s ile takas edip uzerine para verirsem adama gulerler.. :)

• quote:

quote:

Ben Htc One M7 telefonum ile İphone 5 i kafa kafaya takasa verdim, forumlarda herkes diyodu üstüne para vermeden takas yapman imkansız diye ancak konu açtığım gibi 3-5 kişi hemen takas için aradı beni. Note 3 ile iphone 5s i kafa kafaya takasa ver en mantıklı seçenek budur

Saol abi.Bende oyle dusunuyorum.suan 5s ile takas edip uzerine para verirsem adama gulerler.. :)

Banada kafa kafaya takas yapamazsın boşa umutlanma diyorlardı ama durum ortada. Android telefonlar bu forumda çok küçümseniyor oysa ki artık android telefonlarda stabil ve güçlü tercih eden sayısıda fazla

• quote:

quote:

quote:

Banada kafa kafaya takas yapamazsın boşa umutlanma diyorlardı ama durum ortada. Android telefonlar bu forumda çok küçümseniyor oysa ki artık android telefonlarda stabil ve güçlü tercih eden sayısıda fazla

Evet abi androidden iosa deneme amacli geciyorlar ama son zamanlarda iosdan androide gecenler aynen su sekilde tarif ediyor durumu "ios da kafesteki kustum androide gecince ozgur kaldim " ki bence note 3 en hızlı telefon suan piyasadaki

• beyaz 16 gb.. fakat arka kamerası çalışmıyor:))) 4 aydır ist. apple store açılmasını bekliyordum, açıldı ama tamir için, onlarda abd cihazlarına bakmıyorlarmış...
    kamarasını nasıl yaptırabilirim...
  • Yolla resmi servise, parası neyse ver yaptır

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.