Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekleyebilirsiniz iphone 5 siyah 16gb
  • Ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de ekleyin 16 gb siyah iphone 5
  • Selamlar herkese,

TaaP oldukça basit ve kullanışlı bir uygulama. İster hazır olanlardan, isterseniz de kendi resimlerinizden (seçip-çekip) arka plan resmi olarak kullanıyorsunuz, üzerine istediğiniz yazıyı yazıyorsunuz ve dilediğini sosyal medya ortamında (twitter, facebook) kolayca paylaşabiliyorsunuz. İndirip yorumlarsanız sevinirim, yapıcı eleştirilerinizle mutlu edersiniz.

Teşekkürler şimdiden.

itunes.apple.com
    Connecting to the iTunes Store.
    https://itunes.apple.com/us/app/taap/id868640714?l=tr&ls=1&mt=8
  • İyi günler arkadaşlar. Ben cihazımı yaklaşık 3 hafta önce yolladım teleservice'e. bugün baktığımda aksiyon tarihi değişmiş ve galiba değişim seri numarası eklenmiş. önceden o numara var mıydı diye bilmiyorum. acaba telefonuma değişim kararı mı çıktı. bilgisi olan biri bana cevap verirse sevinirim
    Apple iPhone 5 [ANA KONU]
  • ekler misiniz siyah 16 gb
  • squeeze38 S kullanıcısına yanıt
    Güzel bir uygulama ama biraz daha hızlı olması gerekiyor. Ama çok güzel olmuş. Başarılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anil_k.g kullanıcısına yanıt
    iyi günler , daha yeni kayıda alınmış arkadaşım değişim kararı daha belli olmamış Allah sabır versin ben bir ay oldu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanacar

iyi günler , daha yeni kayıda alınmış arkadaşım değişim kararı daha belli olmamış Allah sabır versin ben bir ay oldu bekliyorum.

28 nisanda ilk olarak kayıt alındı yazısı geldi. bu üçüncü güncellenme ve bu sefer değişim seri numarası kısmında bişeyler yazdı. acaba değişim olupta o telefonun imei si mi diye merak ettim
    haftaya senin iş çözülür en geç
  • Beyler dün cihazımı değiştirdiler iPhone 5. İlk cihazı açılırken iclouddan yedekleme yapacağım fakat iosun eski sürümü var,benim yapmak istediğim ise 7.1.1 bu yüzden dolayı yapmıyor pasif durumda.Nasıl açacağım cihazı yedekleme yapmadan ?
  • Ekle dostum siyah 32 gb

• 17 mayısta evime kargo gelmiş ancak evde olmadığımdan bugün gidip aldım. 0 cihaz gönderilmiş. demek ki benim ilk dediğim zaman değişim kararı çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Beyler dün cihazımı değiştirdiler iPhone 5. İlk cihazı açılırken iclouddan yedekleme yapacağım fakat iosun eski sürümü var,benim yapmak istediğim ise 7.1.1 bu yüzden dolayı yapmıyor pasif durumda.Nasıl açacağım cihazı yedekleme yapmadan ?

aynı durumla bende karşılaştım bugün. baştan kurdum cihazı, çözümünü bulamadım
  • Satılık sıfır iphone5 32gb 3 ay garantili, sanırım ios 6.

1500 TL ye vericem. İstanbul içi elden teslim. bilgi için pm.
    aynen dostum çıkmış ben o gün iyi bakamamışım malum işteydim. şimdi gördüm.Hayırlı olsun . çizik yok dimi ..
  • yok valla tertemiz. boyaları dökülmüş bi telefon göndermiştim, şimdi direk paraya kıyıp ince silikon bi kap aldım ona. yoksa yine boyası sökülür, malum siyahlarda kronik sorun
  • Merhabalar iPhone5 kullanıcısıyım uzun zamandır. 2 gündür anlamadığım birşeyler gelmeye başladı ekrana. Yükle-Devam et-Sürdür tarzı birşeyler yazıyor. Ayrıntılara tıklayınca devam edeceğin şeyin adının DANİEL olduğu yazıyor. Mail adreside dub406-m.hotmail.com birde şöyle birşey yazıyor kiding@broadcom.com anlayamadım?? Yardım edebilecek var mı arkadaşlar ilk Defa karşılaştım ve araştırdım hiç bir bilgi bulamadım ekran görüntüsü de alınmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Playstop

Merhabalar iPhone5 kullanıcısıyım uzun zamandır. 2 gündür anlamadığım birşeyler gelmeye başladı ekrana. Yükle-Devam et-Sürdür tarzı birşeyler yazıyor. Ayrıntılara tıklayınca devam edeceğin şeyin adının DANİEL olduğu yazıyor. Mail adreside dub406-m.hotmail.com birde şöyle birşey yazıyor kiding@broadcom.com anlayamadım?? Yardım edebilecek var mı arkadaşlar ilk Defa karşılaştım ve araştırdım hiç bir bilgi bulamadım ekran görüntüsü de alınmıyor

Lütfen yardım

• Merhaba arkadaşlar iphone 5S almayi dusunen varsa elimde yurt disi pasaport kayitli beyaz 32gb 5S var.Avrupa cihaz garantili sifir hic acilmamis kutulu.

1900 liraya veriyorum.Isteyen pm den ulasabilir.

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.