Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flatron58

Arkadaşlar elimde xbox360 gemapad kablosuz var telefonuma nasıl bağlarım ?

Bilgisi olan
  • selam arkadaşlar ,

pazartesi günü yapılan WWDC 2014 etkinliğinde Apple'ın kendi cihazları için hazırladığı duvar kağıtları çok güzel olmuş , tavsiye ederim.

hepsini tek linkte topladım.

buyrun

indirme linki :
    turbobit.net
    Turbobit.net | Unlimited and fast file cloud
    http://turbobit.net/hwc7zr3390k6.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 6 Haziran 2014; 1:06:51 >
  • Eklermisin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon çok çok kısa mesafeden yüz üstü düştü yerdeyken şarjdan çıkartırken. Bir şey yok ta sanki ekranda çok ufak bir çizgi var sadece beyaz ekranda gözüküyor. Kuşkulandırdı acaba ekranın koruyucusunumu çıkarayım belki ekranda bir şey yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Telefon çok çok kısa mesafeden yüz üstü düştü yerdeyken şarjdan çıkartırken. Bir şey yok ta sanki ekranda çok ufak bir çizgi var sadece beyaz ekranda gözüküyor. Kuşkulandırdı acaba ekranın koruyucusunumu çıkarayım belki ekranda bir şey yoktur.

Yolla garantiye belki 0 cihazla bile değişim olabilir. Düştüğünü söyleme ama

• arkadaşlar 5s almayı düşünüyorum fakat beni ekran ve batarya konusu feci şekilde düşündürüyor,aslına bakarsanız,z2 ve m8 gibi büyük ekranlı telefonlarda bana biraz fala büyük gibi geliyor,kararsız kaldım,yardım ve tavsiye bekliyorum...
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    vallahi kardeş android de kullandım iphone5 de..hala daha ip5 kullanıyorum ve abimde htc one var. sana şöyle anlatayım hiçbir uygulamada - ki m8 hariç one htc nin en iyisi - ip5 ile yarışamıyor. şarjı biraz daha fazla gitmesi ve ekran büyüklüğü yanında hiçbir artısı yok. yok şu kadar işlemci yok şu kadar ram. sistem beş para etmedikten sonra yemişim ram i rom u. sana tavsiyem gelecek büyük ekranlı iphone u beklemendir. eger yeterince büyük ve şarjı da iyi olursa iphone alırsın yok begenmezsen yine istersen ip5s falan alırsın o zamana kadar da hem ip5s in hem de istedigin android hicazların fiyatı biraz daha düşmüş olur
  • ekleyin
  • 16gb beyaz. eklerseniz sevinirim :)

• Iphone 5 16gb

• Sarj suremi paylasmak istedim arkadaslar mobil internet hic kapatmadim en kotu "e" ile kullandim son 2saat full 3g ve son 1 saat full oyun oynadim.
    Nazar degmesin
    Apple iPhone 5 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Sarj suremi paylasmak istedim arkadaslar mobil internet hic kapatmadim en kotu "e" ile kullandim son 2saat full 3g ve son 1 saat full oyun oynadim.
    Nazar degmesin
    Apple iPhone 5 [ANA KONU]

Çok iyi.

• Ekle

• alptug.55 kullanıcısına yanıt
    Azz evvel baktım bende 8 saat 35 dakika kullanım 22 saat 3 dakika da bekleme süresi şu anda %19 şarjı var ve 3G açık sürekli watsup,face..vb aktif kullanıyorum
  • Iphone 5s 16 gb 1.999. Iphone 5 64 gb 1900
    Bu durumda 5 alacağım gibi duruyor :)) yakında bende aranıza katılırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bennu61 B kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa gb farkına takılma iPhone 5S al :) ya da 4-5 ay daha bekle iPhone 6 al :)

• mustz1453 kullanıcısına yanıt
    16 gb bana yetmiyor maalesef :/ 32 lik 5s 2300 arada 400 lira fark var değmez bence

• 6 yı da bekleyemeyecem ya :)) çok alasım var

• Bennu61 B kullanıcısına yanıt
    Hımm peki tamam Sen bilirsin :) 5 al biraz kullan sonra zaten 6'yı alırsın :)

• 5s 32gb ekleyebilirsiniz benide
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.