Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kötü olmuş cihaz geçmiş olsun, maalesef arkada kapak yok ip5 te kasa komple değişiyor değiştirince, orjinal bulmak için tanıdığınız veya yakınınızda ki servislere haber bırakın çıkma kasa bulabilirsiniz belki sıvı teması olup parça niyetine satan insanlar olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schnitter -- 2 Ağustos 2014; 13:32:37 >
  • Schnitter kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim aynen bende bu düşünce ile konuyu yazdım bereket ekranda çizik dahi yok. herşek aktif şekilde çalışıyor. Lastik camdan geçmiş yerdeki küçük taşlarda arka kasaayı bu hale getirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLSerkaN

Teşekkür ederim aynen bende bu düşünce ile konuyu yazdım bereket ekranda çizik dahi yok. herşek aktif şekilde çalışıyor. Lastik camdan geçmiş yerdeki küçük taşlarda arka kasaayı bu hale getirmiş.

Ekranın kırılmaması, zarar görmemesi gerçekten büyük şans kasa bulabilirseniz sorunsuz kullanırsınız İnşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

quote:

Orijinalden alıntı: DaLSerkaN

Ekranın kırılmaması, zarar görmemesi gerçekten büyük şans kasa bulabilirseniz sorunsuz kullanırsınız İnşallah.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah Diyelim
  • Ben burayı unutmuşum. Benide ekle iPhone 5 16 GB Black
  • Merhaba arkadaşlar benim orjinal şarj kablom kayıp, şu sıralar sahte kablolarla şarj ediyorum.
    apple online store ile görüştüm 1 metrelik kablonun olmadığı satılmadığını ya 0,5 m yada 2 metrelik kablolardan birini almak zorunda olduğumu söylediler ama pek inanmadım zira ingilizce siteinse 1 metreik kabloları satışta,

vatan da veya hepsiburada da olan apple kabloları sizce orjinal mi ve en önemlisi uzunluğu 1 metre mi?

konunun uzmanı arkadaşlardan bilgi almak istiyorum, birde bu orjinal kablo gerçekten şart mıdır?

www.vatanbilgisayar.com
    APPLE MD818ZM/A LİGHTNİNG USB KABLO - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/md818zm_a-lightning-usb-kablo.html

• 1000 tl ye samsun ya da erzurumdan iphone5 arıyorum garantili temiz
    selamlar
  • Arkadaşlar hattım avea.
    Son günlerde, yani bu problem yeni başladı ama telefon kilidini kaldırıp safari'yi veya facebook açıyorum ama internet yokmuş gibi yenileme yapmıyor. Ayrıca whatsapp'ta bağlanıyor deyip öyle kalıyor. Kontrol ettiğimde Edge veya 3G ile bağlı görünüyorum.
    Menüye girip hücresel veriyi devre dışı bırakıp tekrar aktif ettiğimde normal bir şekilde bağlanıyorum.
    Bu her zaman değil ama ara sıra oluyor, tabi nedeneni bilmediğim için canım sıkılıyor.
    Benzer bir durum yaşayan arkadaşlar var mıdır acaba?
  • bluebest kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bendede var gün içinde iki üç defa yapıyor. Tlf 5s bu arada. Avea dan kaynaklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko044 -- 7 Ağustos 2014; 17:21:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seko044 S kullanıcısına yanıt
    Bende de aynen o şekilde ve son birkaç gündür böyle. Hattan olması işimize gelir tabi

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluebest -- 7 Ağustos 2014; 17:23:27 >
  • 2.el iphone 5 almak istiyorum.bu swap ürünleri nerden bulabiliriz arkadaşlar ?
  • yakamoz40 kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayardaki buyuk ihtimalle orjinal apple urunu. Digeri icin emin olamadim. Eger imkanin varsa Pupa magazalarindan 1mt lik kablo bulabilirsin 49tl ye. Ama sana 2mt kabloyu siddetle tavsiye ederim ben cok memnunum buyuk rahatlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyroy -- 8 Ağustos 2014; 0:09:35 >
  • ilanım yok istanbul içi elden almak isteyen olursa genpa değişim cihazı 1 seneye yakın apple garantili sıfırdan farksız 4 aylık falan beyaz 16 gb cihazımı satabilirim..

genpa kutusu kulaklık şarj aleti 2 tane silikon kılıf

1300 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Extrem -- 8 Ağustos 2014; 0:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Arkadaşlar hattım avea.
    Son günlerde, yani bu problem yeni başladı ama telefon kilidini kaldırıp safari'yi veya facebook açıyorum ama internet yokmuş gibi yenileme yapmıyor. Ayrıca whatsapp'ta bağlanıyor deyip öyle kalıyor. Kontrol ettiğimde Edge veya 3G ile bağlı görünüyorum.
    Menüye girip hücresel veriyi devre dışı bırakıp tekrar aktif ettiğimde normal bir şekilde bağlanıyorum.
    Bu her zaman değil ama ara sıra oluyor, tabi nedeneni bilmediğim için canım sıkılıyor.
    Benzer bir durum yaşayan arkadaşlar var mıdır acaba?

Bu sorun bende de var. avea da uzun bir suredir yasiyorum bu sorunu . Dedigin gibi ac kapa yapinca duzeliyor. Ayrica bende bu aralar wireless tada olmaya basladi bu sorun. Modeme bagli ps4 te , tvde , laptopda bir sorun yok ama telefonda sorun oluyor. Mesala gun icinde hic bir sorun yok, aksam yatarken telefonu sarja takiyorum wireless falan acik, sabah kalktigimda telefonu aliyorum , internete girmeye calistigimda ne safaride , ne facete , ne de line da falan baglanti kuramiyor. Surekli birsey dönüp duruyor wireless simgesinin yerinde. Speedtest yapinca baglantida da bir sorun gorunmuyor. Iphone nun Ag ayarlarini sifirladigimda duzeliyor.

• genpa garantili iphone5 imde kronik kenar soyulması var
    değişim talep etsem ne diyorsunuz?
    teleservis hemen yenisini veriyor?
  • arkadaşlar hala iphone 5 alınır mı ? ip5 tasarımını çok beğeniyorum aslında bunun için bile alasım var . sizce hala gideri var mı
  • En yeni ios 8 beta versiyonunu iPhone 5'de deneyen var mi? Sizce iOS 8'de yavaslar mi telefon?

Yardimci olursaniz sevinirim

• Eklerseniz sevinirm beyaz 16 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo80

bende iphone 5 almak istiyorum fiyatı ucuzlayınca 6 çıktığında ama iphone kültürüne uzağım kafa syymbanda kaldı benim :) uzun süre 5800 kullandım,
    Bazı sorularım var arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim :)

1.şimdi usb ile pcden pc suite gibi itunes olmadan depolama şeklinde şarkı fotoğraf video atabiliyor muyum ?
    2.zil sesini istediğim müzik seçebiliyor muyum ?
    3.Telefon güvenli midir hani 5s de parmak izine güvenmediğim için 5 istiyorum şahsi verilerimize çok müdahale olan bir tel midir abarttığımı düşünmeyin bunlarda olabiliyor maalesef ?
    4.Bluetooth sadece iphonedan iphonea ya bu çok sorun oluyor mu ? Bunu nasıl aşabiliriz ?
    5.jailbreak olayı telefonda olumsuz değişikliğe yol açıyor mu ?

iphone 5 bambaşka bir tel.ben de senın gibi simbian androidden sonra aldım..herşeyi ile mukemmel
    1:usb ile pc bağla.istediğin müziği at.zil sesi yap.ilk etapta zorlanabılırsın ama alıştınmı hepsinden daha basit gelecek
    2:iphone 5 güvenlık apple güvenliği.bugune kadar bu konuda sıkıntı yaşamadım
    4:malesef blotut dediğin gibib iphoneden baska almaz gondermez.oda işletim sistemlerının afarklı olması.bunun çaresi de yok sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karadenizyapi

quote:

bende iphone 5 almak istiyorum fiyatı ucuzlayınca 6 çıktığında ama iphone kültürüne uzağım kafa syymbanda kaldı benim :) uzun süre 5800 kullandım,
    Bazı sorularım var arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim :)

1.şimdi usb ile pcden pc suite gibi itunes olmadan depolama şeklinde şarkı fotoğraf video atabiliyor muyum ?
    2.zil sesini istediğim müzik seçebiliyor muyum ?
    3.Telefon güvenli midir hani 5s de parmak izine güvenmediğim için 5 istiyorum şahsi verilerimize çok müdahale olan bir tel midir abarttığımı düşünmeyin bunlarda olabiliyor maalesef ?
    4.Bluetooth sadece iphonedan iphonea ya bu çok sorun oluyor mu ? Bunu nasıl aşabiliriz ?
    5.jailbreak olayı telefonda olumsuz değişikliğe yol açıyor mu ?

iphone 5 bambaşka bir tel.ben de senın gibi simbian androidden sonra aldım..herşeyi ile mukemmel
    1:usb ile pc bağla.istediğin müziği at.zil sesi yap.ilk etapta zorlanabılırsın ama alıştınmı hepsinden daha basit gelecek
    2:iphone 5 güvenlık apple güvenliği.bugune kadar bu konuda sıkıntı yaşamadım
    4:malesef blotut dediğin gibib iphoneden baska almaz gondermez.oda işletim sistemlerının afarklı olması.bunun çaresi de yok sanırım.

hocam cevaplarınız için teşekkür ederim benide en iyi smbyan kullanmış biri anlar telefonda yapılacaklar sınırlı şimdi kafan karışıyor uzun süre telefon ihtiyacı olmayıncada teknolojiden geri kaldım, yani depolama modu şeklinde aracı program olmadan video fotoğraf atılıyor. hocam hiç öyle kişisel birşeyinizin telefonda yedeklendiğini düşündünüz mü yani parmak izi olayına bu yüzden karşıyım 5 te yok o olay ama teknolojinin ileri olması telefonun bana hakim olacağı psikolojisi verdi :D şaka yapmıyorum verilerimizin saklanması vs biraz kopmlo teorisi gibi gelebilir birçok insana. Neyse hocam sağolun tekrar bluetooth olayı sizce dezavantajmı android li mi almaya çalışayım çünkü eş dostun telefonuna fotoğraf birşey atamamak kötü değil mi :)

2 yıldır iphone 5 kullanıyorum.ilk zamanlar bloututsuz olurmu diye endişenedim ama bugune kadar hiç lacım olmadı.kişisel derken ben tel de bank ahesaplarına e devlete kadar giriş yapıyorum.bunları da aktıf kullanoıyorum.herhangi bir açığa rastlamadım.guvenlık olarak andrıdden daha guvenlı oldugunu teyid edebilirim.bir android tel her zaman kısıtlıdır.fotolar tel hafızasına yukler tel dolar mecbur silmek zorunda kalırsın.yada programlar ıle kart a taşıyabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.