Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 4s ile İphone 5 arasında cok kararsız kaldım. 4s sıfır olacak , İphone 5 2.el olacak. İphone 5 sorunlu diyorlar. Sizce hangisini alayım?
  • ekle kanka 16gb siyah...
  • Hocam eklermisiniz ? 32gb siyah
  • Aldım imzamı
  • iphone 5 ios 6.1.4 yuklu hangi ios stabildir? ios 7 ye gecmelimiyim arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

iphone 5 ios 6.1.4 yuklu hangi ios stabildir? ios 7 ye gecmelimiyim arkadaslar?

Bence hic gecme elimde olsa ios 6ya donerim hemen.ios7de kasmiyo ama yine de ios 6daha hizli gibi geliyo bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar.. iphone 5 getirteceğim yurtdışından, kafamda bazı soru işaretleri var, şuan iphone 4 kullanıyorum.. kamerası nasıl fark var mı arada? müzik yüklemek falan sıkıntı sanırsam bu konuda ne düşünüyorsunuz daha kısa yolu var mı? kararsız kaldım hafıza yuvası olan kamerası daha iyi bi telefon mu daha avantajlıdır sizce, kullandığınız telefonu seçmenizin nedenleri nedir mesela? teşekkürler, iyi günler..
  • Imkanınız varsa 5s getirtin 5 de getireseniz ios 7 ile en az 2-3 yıl kullanırsınız performans cok iyi kamerası cok kaliteli yetiyor da artıyor bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eşine dostuna temiz ip5s düşünen varsa 1 aylık bir cihaz var apple türkiye garantili 1 tane cizik bile yok istanbul elden teslim yapılabilir. (pm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwrock -- 2 Kasım 2014; 15:00:24 >
  • Arkadaşlar eşine dostuna temiz ip5s düşünen varsa 1 aylık bir cihaz var apple türkiye garantili 1 tane cizik bile yok çok temiz ilgilenen pm atabilir
  • İlk kez ios'a geçiş yaptım. iPhone'da olmazsa olmaz dediğiniz uygulamalar var mı?
  • Bu cihaz hâlâ alınabilir bir cihaz mı arkadaşlar?
    Daha üst modelleri önermeden, yorumda bulunursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıllık gecikme ıle benıde yaz dostum..16 gb beyaz..
  • Benide eklermisiniz Apple İphone 5 64GB
  • iPhone 5 -5s Neo Hybrid kılıfları satıyorum almak isteyenler hemen mesaj atabilir. Kırmızı beyaz ve gümüş renkleri mevcuttur.

DM atabilirsiniz.
  • slam arkadaslar..yakın zamanda ip 5 bataryasını piyasadakı bataryalarla değiştiren varmı..sonuç nasıl ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Bu cihaz hâlâ alınabilir bir cihaz mı arkadaşlar?
    Daha üst modelleri önermeden, yorumda bulunursanız sevinirim.

Her türlü alınır ben dün 4-32 gb aldım cihaz canavar gibi hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DALGIÇ ADAM -- 26 Kasım 2014; 15:50:28 >
  • İphone 5 bataryası yüksek orjinal pil varmı ? Şu telefon batarya problemi çözülse rahat 2 yıl daha götürür eksiksiz
  • Cihazını Playstation 3 ile takas yapmak isteyen olursa mesajlarınızı bekliyorum :)
  • Arkadaşlar merhaba bende telefonu yeni aldım iPhone 5 32gb. Yurt dışı cihazı 2.el olarak aldım cihazın sarj performansı günde 8-9 saat 3.30 saat ekran kullanımıyla gidiyor. 8.1.1'deyim. Fakat bir sorunum var sarj %15 %14 civarlarında kapanıyor cihazı sıfırlayarak denedim fakat çözmedi sizce problem nedir? Nerede nasıl çözebilirim. Apple servisinde batarya değişim kampanyasına girmiyor maalesef. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.