Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selam bugun iphone 5 imın altındaki hoparlörlerden birininden ses gelmediğini fark ettim sizce ne yapabilirim daha önce başına benzer olay gelmiş olan var mı ?
  • Devilsbutcher kullanıcısına yanıt
    Alttaki o speaker hiç bir zaman olmadığı için çalışmaması normal
  • Ha zaten yok ise süper :) birde kameraya toz gibi bişi kaçmış olabilir videolarda sıkıntı yok ama fotoğraf çekimlerinde sağ kenarda bir iz çıkıyor küçük nokta gibi onu nasıl halletcez zoom yapınca fln gidiyor ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle

• garantinin bitmesine 9 gün kaldı, şarj almakta zorlanıyor, sanırım yuvasında iletişimsizlik var.

düz beş, 16gb...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 10 Şubat 2015; 16:58:06 >
  • Hala aktifmi bu konu

• Elanorth kullanıcısına yanıt
    Ben bilgisayara iTunesla beraber icloud drive (windows 7) yükledim. Sağ altta sürekli açık imleci var. Telefondaki bilgileri (resimler dahil) Kabloyla yedeklemeye çalıştım olmadı, wifi ile 2.5 saatte halleti..Ayrıca bende Mac'de var telefonla aynı hesaptan açmıştım. Onun içindekileri de icloud drive'a eklemez umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLSerkaN

Merhaba Arkadaşlar i phone 5 beyaz 16gb kullanıyorum telefonu arabaya binerken cebimden düşürdüm ve fark etmeden üzerinden geçip gittik fark ettiğimde geri dönüp bulduk. sadece arka kasada ezilmeler olmuş ve kameranın olduğu beyaz bölüm çatlamış . arka tarafı değiştirmek istiyorum ama orjinal kapak bulamıyorum. bilgisi olan yada elinde pert 5 olan haber edebilir mi?Apple iPhone 5 [ANA KONU]Apple iPhone 5 [ANA KONU]
    Apple iPhone 5 [ANA KONU]

yedek parça olarak bulabilirsin, telefoncularda oluyor genelde, illa kendin değiştereceksen örnek:
  • Ben ikinci el aldım swap cihazı 4 aylıktı aldığımda satmayı düşünüyordum sonra vazgeçtim 6s e kadar bekleyip direk 6s yada 7 almak mantıklı geldi

• C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Tam sorununu anlayamadım ama, cihazı yedekleme mi yapamıyorsun?
    Benim emektar şarz yuvasından dolayı son günlerini yaşıyor şu an, ne kadar numara, not, takvim şeysi foto vs varsa iclouda yükleyip; telefonu yenileyince geri alırım diye düşünmüştüm...
    daha önce yedekleme yapmadığım için kabloyla bağlayıp yapmaya çalıştım ama şarz yuvası düzgün çalışmadığı için fazla uğraşmadım mecbur wifi kullandım, biraz bir süre aldı tabi. @me adresi ile açılış yaptığım ayrıca MACbook Pro da var bende, appstoreda satın aldıklarım ayrı ayrı görünüyor fakat MACbookta da iCloud yedeklemesi yaptığım için alan daralır diye düşündüm, şimdi bakıyorum nasıl olmuş diye
    Şimdi hallettim. Yer sınırlaması yokmuş.
    Kullanmak için:
    iCloud.com'da iCloud Drive'a erişebilmek için önce iCloud hesabınızı iCloud Drive'a yükseltmeniz gerekir.
    iCloud Drive iOS 8 yüklü aygıtlarla, OS X Yosemite yüklü Mac bilgisayarlarla
    ve Windows için iCloud 4.0 yüklü Windows bilgisayarlarla çalışır.

Yosemitelı Mac için kullanımı çok kolay: herhangi bir tarayıcıdan icloud hesabına gir, drive'ı aç.
    Herhangi bir resim ya da belgeyi vs tut içine at hemen hallediyor.
  • Çözmene sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elanorth

Çözmene sevindim.

Birşey daha sorucam, şimdi ben bilgisayardan drive'a yığınla dosya, resim vs attım.
    Bunlara telefonda açıp bakmam için ne gerekiyor, wifi (ya da 3g) ile bağlandığında otomatik olarak telefona mı yükleyecek?

Zeki Müren de bizi görecek mi gibi oldu biraz sanki...
  • İphone için önerileriniz neler yeni aldımda

• Monterrey M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de değiştirmeyi düşüyorumda içinin açılmasını nasıl yaptınız, nerde, ne kadara?
    Bir de aliexpress te bataryalar 6-7$ fı be hocam.
    @Monterrey

• quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

İphone için önerileriniz neler yeni aldımda

içinde 8 yüklü mü geldi? Değilse yükleme bence...
    ''iPhone'u Bul'' u aç deneme yap. Store'dan system utulity'i kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

İphone için önerileriniz neler yeni aldımda

içinde 8 yüklü mü geldi? Değilse yükleme bence...
    ''iPhone'u Bul'' u aç deneme yap. Store'dan system utulity'i kur.

8 kuruluydu hocam zaten iphonu ios 8 le kullanmaya başladım direk 7 deneyimim yok :D

• Arkadaşlar ios 7.1.2 kullanıyorum. Ios 8 e güncellesem mi diyorum? Tavsiye eden var mıdır?

• Güncelleme hocam ben arkadaşımın ios 8 yüklü iphone 6 sı ile benim ios 7 yüklü iphone 5 i safaride test ettim birçok siteyi daha önce açtı inanamadık ios 8'de 5S de bile takılmalar kasmalar mevcut

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.