Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İphone 5 kullanıyorum ve size bir sorum olacak. Gerçi böyle bir sorun kimsenin başına gelmemiştir.

İphone 5 cihazım Çok çabuk şarjı bitiyor kapalıyken şarjı bitiyor ve ısınıyor diye servise gönderdim Arasta bilişim diye bir firmaya. Cihazın Bataryasını değiştirdiler ve tekrar bana gönderdiler bende tekrardan sorunun düzelmediğini fark ettim ve tekrar gönderdim yine bataryayı değiştirdiler. Yine aynı sorun devam ediyordu tekrar gönderdim Cihaz 16 gb dı gittiğinde bunlar ana kartı değiştiriyor 64 gb olarak tekrar gönderiyorlar sözde kıyak geçiyorlar. bu sefer yukarıdaki sorunlar gitti 1 senedir kullanmadığım kulaklığı bir kullanıyım güzel ses oluyor diye taktık kulaklık girişi çalışmadı kulaklığı denedim sorunsuz çalışıyor.

Telefon arama yaptığımda ekran kararmıyor. Sensör çalışmıyor. Daha sonra ise yan tuşlar kırılacak gibi ses çıkarıtıyor resmen telefondan soğudum.

Apple ile görüştüm 3 gün önce onlar sorunları tek tek yazdı ve Apple store çağırdı tamam gidelim dedim hatta ingiltereden biri ile de görüştüreceklermiş. Tercuman bulabilirsem tabi.

Apple Store Akasya ve Zorludan bi türlü randevu alamıyorum Forumda denilenleri de deniyorum olmuyor appstore pc'ye inmiyor'da tr mağzasında yokmuş bi türlü Konumu ABD yapamadım sürekli tekrar türkiye oluyor. Sizce en kısa yoldan nasıl yapabilirim yoksa telefonu paramparça yapacağım.
  • İphone 5 Bataryam çok kötü durumda orjinal Batarya ve Usb kablosunu en uygun nereden alabilirim ?
  • KILIFLARDAN İSTEYENLER ULAŞABİLİR.

2 ADET iPhone 5-5S SPİGEN NEO HYBRİD KILIF 35 TL
  • Geç kaldım ama Ekle benide usta
  • Arkadaşlar siyah renk sim kart takılmamış değişim cihazı arıyorum elinde böyle bir cihaz olan varsa bana ulaşabilir mi?
  • Dun iphone5'imi degistirdiler Apple'da ust tus sebebiyle.6 almaya niyetli gitmistim ama yepyeni telefonu gorunce hosuma gitti yeniden, kilif aldim bitane kullaniyorum simdi.Gozum gibi bakiyorum ona

Guzel cihaz kullaniyoruz.Bu arada arkadaslara yardimim olsun, ben zamaninda 60-70 tl'ye bi batarya almistim, butun sorunlar gitmisti sarjla ilgili.Daha oncesinde telefon %20'lerde kapaniyordu, taktigimda %60 gibi aciliyordu filan bir garipti yani.
  • Benimde ekran sarardi sag ust taraf . Randevu almaya calisiom ama alamadim . Siz randevu ile mi gittiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Benimde ekran sarardi sag ust taraf . Randevu almaya calisiom ama alamadim . Siz randevu ile mi gittiniz ?

randevu alamaynlar ..buunun için forumlar var..fazla randevusu olan arkadaslar veriyor randevuları..araştırın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monterrey

Dun iphone5'imi degistirdiler Apple'da ust tus sebebiyle.6 almaya niyetli gitmistim ama yepyeni telefonu gorunce hosuma gitti yeniden, kilif aldim bitane kullaniyorum simdi.Gozum gibi bakiyorum ona

Guzel cihaz kullaniyoruz.Bu arada arkadaslara yardimim olsun, ben zamaninda 60-70 tl'ye bi batarya almistim, butun sorunlar gitmisti sarjla ilgili.Daha oncesinde telefon %20'lerde kapaniyordu, taktigimda %60 gibi aciliyordu filan bir garipti yani.

bataryayayı nerden almıştın..orjınalmiydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadenizyapi

quote:

Orijinalden alıntı: Monterrey

Dun iphone5'imi degistirdiler Apple'da ust tus sebebiyle.6 almaya niyetli gitmistim ama yepyeni telefonu gorunce hosuma gitti yeniden, kilif aldim bitane kullaniyorum simdi.Gozum gibi bakiyorum ona

bataryayayı nerden almıştın..orjınalmiydi..

Orjinal degildi ama 60-70 tllik guzel bir replikaydi.

• arkdaşlar güzel kılıflar önerebilecek varmı
  • üstad beni ekleyin 16 gb
  • Arkadaşlar bence inşallah Ip5 alıcam ama ikinci el , tek sorun sarj diyorlar diğer akıllı telefonlarda olduğu gibi.Başka kronik bi sorunu yoktur inşallah.S4 ve ıp5 arasında kalmıştım ama ıp5'de artık karar verdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenijerry

Arkadaşlar bence inşallah Ip5 alıcam ama ikinci el , tek sorun sarj diyorlar diğer akıllı telefonlarda olduğu gibi.Başka kronik bi sorunu yoktur inşallah.S4 ve ıp5 arasında kalmıştım ama ıp5'de artık karar verdim :)

akıllı telefonların genelinde batarya sorunu yaşarsın. sarjları 1 gün gidiyor. s4 alıpta pişman olmayın. iphone5 candır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa_Caliskan -- 27 Aralık 2014; 21:34:57 >
  • Elimde hiç kullanılmamış xiaomi 10400 mah lık powerbank var. İlanımdada belirttigim gibi 2 tane aldık arkadaşım almaktan vazgeçti siparişi iptal etmedim. Digerini 5s imde kullanıyorum min 5 kere şarj ediyor ihtiyacı olan varsa aldığım fiyata satıyorum.http://forum.donanimhaber.com/m_100887101/f_//tm.htm#100887101

• Biraz geç oldu ama beni de eklerseniz sevinirim... Siyah 16gb
  • Arkadaşlar garanti kapsamında batarya değiştiren oldumu ? fark var mı ?
  • Bende aldın çok sukur

• md297b/a cihazlara zorlu apple bakıyor mu?
  • 5c 16gb beni de ekle
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.