Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ıphone 5 almayı dusunuyorum.bende xperıa z var 3 4 aylık yanında dockta var orjınal.telefonda oldukca temız takas yapmak ısteyen olursa msj atabılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: behram1917

Arkadaslar ıphone 5 almayı dusunuyorum.bende xperıa z var 3 4 aylık yanında dockta var orjınal.telefonda oldukca temız takas yapmak ısteyen olursa msj atabılır

Kesin iphone almayı düşünüyorum diyorsan. 5 yerine biraz daha ekle 5s al. 64 bit mimariye sahip hem seni en az 3 yıl götürür.

• ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    5s lerde bıraz pahalı gelıyor.keske uygun denk gelse tabı 5s daha mantıklı

Androidi elime aldığımda bana çöp gibi geliyor. Htc harici android kullanmam itunes kurayım dedim onuda kuramadım başka pcde denicem artık umarım çözerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behram1917

5s lerde bıraz pahalı gelıyor.keske uygun denk gelse tabı 5s daha mantıklı

N11 i öneririm bir de oraya bak istersen

• Arkadaşlar iphone 5 cihazımda 7.1.2 kurulu sizce 8.1 güncellemesi faydalı olurmu bu şekilde kalsınmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Arkadaşlar iphone 5 cihazımda 7.1.2 kurulu sizce 8.1 güncellemesi faydalı olurmu bu şekilde kalsınmı ?

Hocam yorumları okusanız keşke. Ben söyleyeyim %90'ı güncelleme yapmayın diyor. Hem şarj süresini düşürüyor hemde cihazın performansını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Arkadaşlar iphone 5 cihazımda 7.1.2 kurulu sizce 8.1 güncellemesi faydalı olurmu bu şekilde kalsınmı ?

Bende şuan en güncel sürüm var jb yok. Modern combat 5 ashphalt 8 clash of clans ve bir çok uygulama var telefonda sadece 2gb yer boş hiçbir sorunu yok. Gönül rahatlığıyla güncelle o bi arkadaş demiş yok performans bilmem ne android mu bu böyle komik şey olmaz. Bu telefon ios 9 a kadar sorunsuz çalışır merak etme.

• Beyler 8.1.3 assasive touchu acinca üst menüdeki borsa falan takılıyor sizdede oluyormu?

• OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    Telefonu aldığımda yaptığım ilk iş borsayı kapamak oldu
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Assasive touchu kapatinca oda donmuyor işte hocam. Assasive touch varken iki kere orta tusa basin orada bile takilmalar oluyor

• Arkadaşlar kardeşimde iphone 5 cihaz var garantisi devam ediyor. Fakat cihaz kendi kendine kapanıyor. Apple ın sitesinde İzmir Genpa ve İzmir Başarı servisleri yetkili servis olarak görünüyor. Sizce hangisi daha iyi hangi servise göndermeliyiz
  • Arkadaşlar merhaba. Tüm marka cep telefonları için ekran koruyucu ve kılıflar 7 TL'ye düşmüş. Bitmeden alın..

• Arkadaşlar merhaba. Tüm marka cep telefonları için ekran koruyucu ve kılıflar 7 TL'ye düşmüş. Bitmeden alın..

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

Beyler 8.1.3 assasive touchu acinca üst menüdeki borsa falan takılıyor sizdede oluyormu?

Kesinlikle böyle birşey söz konusu değil ağustos 2013 den beri kullanıyorum her zaman güncellemeleri direk yükledim ve şuan 8.1.3 var modern combat asphalt 8 ve birçok sosyal ağ kullanımı ayrıca dediğin sanal tuşda açık performans olarak hiçbir sıkıntı yok. Sadece safaride çok sekme açınca biraz sorun yaşanıyor o da ios 8in biraz rame bağlı çalışmasından kaynaklanıyor ios 8.2 ilede düzelir diye düşünüyorum

Bendeki sorun ne ya kimsenin beşinde böyle sorun yok bi bende var:(

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

Bendeki sorun ne ya kimsenin beşinde böyle sorun yok bi bende var:(

Bulunduğun ilde apple mağazası varsa oraya götür istersen garantisi devam ediyorsa onlar çözüm bulacaktır.

Garanti bitti malesef. Birde açık uygulamalari kapatirken facebook ve ayarlar aciksa eger o bölümde takilmalar oluyor bi denermisiniz sizde de oluyor mu

• Ios 8.2 için tereddüt içinde kalan arkadaşlar hiçbir sorun yok ben yükledim gayet stabil ve seri.

• Selamun Aleykum . Android kullaniyorum windows dusundum sonra vazgectim uzun zamandir ios kullanmak istiyordum ve simdilik iphone 5'le baslamak istedim bir kac sorum var cevaplarsaniz sevinirim . Genelde kasasi soyulmus oluyor garantili bir cihaz alip telefonu seviste sifirlama sansim varmidir uyku tusu yada batarya problemi olmasada ? Bataryalar gemelde olu oluyor servis bataryayi ne kadara degisiyor ? Alirken nesine bakmam lazim neyini kontrol etmem lazim ? A1428 ve A1429 muhabbeti var cok fark varmidir bu modeller arasinda avantaj farki varmidir ?

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.