Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • app store'da güncelleme yapacaktım yalnız bir türlü yapmadı bende app kimliğinden çıkış yapıp tekrar girmek istedim şimdide itunes store!a bağlanılamıyor diyor. Wifi tarih gibi ayarlarda bir sorun yok internette gezebiliyorum yalnız kimlik girişinde hata alıyorum yardımcı olan varsa sevinirim
  • Arkadaşlar iphone5 ikinci el aldım. 2 haftalık kullanımımda çok sık rastlamasamda yaklaşık %50 sardayken kapanıyor ve açılması için power tuşuna 3-4 kez basmam gerekiyor. açıldığında aynı kaldığı sarjdan devam ediyor. 8.1.3 ve 8.2 güncellemelerinde aynı sorunu yaşadım. donanım kaynaklı olma ihtimali varmı?
  • mhmtkrts kullanıcısına yanıt
    Vallahi benim takoz 2 yaşını doldurdu, herşeyi yaptı bi o dediğini yapmadı. Sanırsam ne yazıkki donanımla ilgili değil ama emin olmak için reset şart...

Ayarlar>Genel>Sıfırla (en altta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 11 Mart 2015; 21:48:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dulger007 kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam. Alternatif işletim sistemi istiyorsan önyargıları dinleme en azından sonuncu BB os'u dene, gene androidden indiriyor ama diğer işletim sistemlerine bin basar stabilite ve zenginlik açısından...İos jailbreaksiz androide göre app fakiri, herşey paralı dedikleri kısmen doğru...Tek olayı stabil olması kolay kullanımı bence...
    Soyulma olayı genelde siyah renklerde oluyor, benimki beyaz en ufak birşey çıkmadı.
    Serviste sıfırlama veya bataryasını değiştirmeye vereceğin parayla rahat sıfır 5S alabilirsin, bu işlerin çözüldüğü yer cep telefoncuları...
    Piyasadakilerin %90dan fazlası A129dur herhalde, sana A128 gelme olasılığı düşük. Gelse bile üzülme Çünkü türkiye 4gye geçene kadar....

• Arkadaşlar 5s almayı düşünüyorum da size bir sorum olacak gu içerisinde sürekli mesajlasirim internete lazim olduğu zaman ara ara girerim isim olmadığı zaman interneti kapatirim müzik dinlemem oyun oynamam bir günü rahat çıkartır mi acaba?

• Valla bende yeni telefon almak yine alabilirsem htc m9 alcam elimdeki telefon değişimden geldi beyaz iphone 5 nexus 5 ten iphone 5 e geçtim ama şahsi fikrim tablette tartışmasız ipad ama telefonda androidde gayet kullanışlı

• quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm

Arkadaşlar 5s almayı düşünüyorum da size bir sorum olacak gu içerisinde sürekli mesajlasirim internete lazim olduğu zaman ara ara girerim isim olmadığı zaman interneti kapatirim müzik dinlemem oyun oynamam bir günü rahat çıkartır mi acaba?

Bahsettiğiniz gibi kullanıyorsanız 1 günü çok rahat çıkarırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazzho

quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm

Arkadaşlar 5s almayı düşünüyorum da size bir sorum olacak gu içerisinde sürekli mesajlasirim internete lazim olduğu zaman ara ara girerim isim olmadığı zaman interneti kapatirim müzik dinlemem oyun oynamam bir günü rahat çıkartır mi acaba?

Bahsettiğiniz gibi kullanıyorsanız 1 günü çok rahat çıkarırsınız.

Peki tesekkur ederim son bir soru daha sormak istiyorum telefonun çiziklerinin en az gösteren rengi hangisi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmmashm -- 11 Mart 2015; 23:05:29 >
  • Silver ve space grey çizikleri daha az belli eder diye düşünüyorum.

• 5s Kullanım

Apple iPhone 5 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

5s Kullanım

8.2 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazzho

quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

5s Kullanım

8.2 mi?

evet
  • Bence gayet iyi.bu performansa bakılırsa kabaca bir hesapla 7 saat üstü kullanım görecek demektir.

• slo mo yok tu degilmi 5 te
  • 8.2 yi yukledikten sonra sanki batarya daha iyi oldu gibi. iPhone 5 8.2:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voxah -- 14 Mart 2015; 6:57:38 >
  • S5 imi takaslamak istiyorum 1 ay 15 günlük 23 ay garantisi devam ediyor kullanima bagli cizik bile yok 5 5s takas olabilir sorunsuz full kutu tek sebep andraoid sevmememdir

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Telefonu aldığımdan beri iOS 6.1 sürümünde kullanıyorum. Artık çoğu uygulamayı kullanamaz oldum. En çok kullandığım uygulamalar bile en az iOS 7 sürümünü istiyor. Sizce iOS 8.1.3 sürümüne güncelleme yapmalı mıyım? Yoksa devam mı edeyim bu şekilde?

Bunun bana bir şaka olduğunu söyle kardeşim. Neden hiç güncelleme yapmadın ben ios 6yı bile unuttum kullandığımız telefon iphone güncellemelerde öyle sorun falan olmaz yükle sen ios 8.1.3 ü. Hiçbir sorunu yok merak etme. Bu telefon ios 9un ortalarına kadar hiç bir sorun yaşamaz için rahat olsun

Telefonun hafızası doluydu ve yere ios7 ile gelen yeni temadan dolayı pek uğraşmadım. Ancak uygulamalardan dolayı artık güncellemek durumunda kaldım. 8.1.3 de pek sıkıntı yaşamadım ancak 8.2 de telefon ara ara takılmaya başladı. Hafıza da 100 mb boş alan var. Muhtemelen bundan dolayı takılıyor diye düşünüyorum. Fırsat bulunca bi sıfırlama yapacağım.
  • Merhaba iphone 5s almayı düşünüyorum. Apple storedan alacagım. Servisi yokmuş Antalyada yaşadıgım için istanbula gelmem gerekiyormuş dogrusu bu beni düşündürüyor. Telefonla ulaşıp görüştüm tanıdığınız vasıtası ile gönderirsiniz diyorlar.bukadar büyük bi firmanın nasıl servisi olmuyor yada kargo ile teslim alma vs anlamıyorum. İstanbulda da tanıdıgım yok. İstanbul dışında olup iphone kullanlardan yorum bekliyorum. Alsam sorun olurmu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasadık

Merhaba iphone 5s almayı düşünüyorum. Apple storedan alacagım. Servisi yokmuş Antalyada yaşadıgım için istanbula gelmem gerekiyormuş dogrusu bu beni düşündürüyor. Telefonla ulaşıp görüştüm tanıdığınız vasıtası ile gönderirsiniz diyorlar.bukadar büyük bi firmanın nasıl servisi olmuyor yada kargo ile teslim alma vs anlamıyorum. İstanbulda da tanıdıgım yok. İstanbul dışında olup iphone kullanlardan yorum bekliyorum. Alsam sorun olurmu.

Antalyada bimeks teknosa media markt falan yok mu kardeşimde app storedan alacam diye şartladın kendini ne farkı varda bu mağazalardan alıncada Apple Türkiye garantili ne sorunu olacak ki bazen şaşıyorum gerçekten gece gece güldürdün beni ne farkedecek al bi mağazadan işte arkadaşım ne sorunu olacak ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 17 Mart 2015; 23:11:34 >
  • 7.1.1 deyim 8.2 güncellemesini yapayım mı arkadaşlar. Artık bir yenilik istiyor insan ama sonradan da pişman olmak istemiyorum, bu konuda görüşlerinizi alabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.