Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şahane başkan aynn bende öyle yaptım güzel bi kılıfla işi çözdüm hayırlı olsun :)) Bir daha teleservice yüzü göstermesin Rabbim :)
  • gerçekten öyle, telefonumu sanki bi hırsızın eline verdim. hiç haber alamadım 3 hafta boyunca. telefonlar açılmıyor. çok kötü bi durumdu. internette cihaz takibiyle alakalı bişey yok zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playstop

Merhabalar iPhone5 kullanıcısıyım uzun zamandır. 2 gündür anlamadığım birşeyler gelmeye başladı ekrana. Yükle-Devam et-Sürdür tarzı birşeyler yazıyor. Ayrıntılara tıklayınca devam edeceğin şeyin adının DANİEL olduğu yazıyor. Mail adreside dub406-m.hotmail.com birde şöyle birşey yazıyor kiding@broadcom.com anlayamadım?? Yardım edebilecek var mı arkadaşlar ilk Defa karşılaştım ve araştırdım hiç bir bilgi bulamadım ekran görüntüsü de alınmıyor

Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ++++

• Daha önce ios kullanmadım ve sık telefon değiştiren biri değilim 1-1.5 yıl idare etmesini tercih ederim. iphone 5 günümüzde halen daha satın alınır mı? htc one ile arasında kaldım tavsiye eder misiniz teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuZGuN2

Daha önce ios kullanmadım ve sık telefon değiştiren biri değilim 1-1.5 yıl idare etmesini tercih ederim. iphone 5 günümüzde halen daha satın alınır mı? htc one ile arasında kaldım tavsiye eder misiniz teşekkürler.

One al android kullandiysan daha önce ios çok sıradan gelir sıkılırsın. One androidin en stabil telefonu zaten stabilite konusunda da sıkıntı çekmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeljko Obradovic -- 21 Mayıs 2014; 20:34:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • fikir için teşekkürler. (htc one,iphone 5) acaba iki cihazıda kullanan var mı? hangisinden daha çok memnun kaldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Güzel bir uygulama ama biraz daha hızlı olması gerekiyor. Ama çok güzel olmuş. Başarılar.

Değerlendirme için çok teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: squeeze38

quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Güzel bir uygulama ama biraz daha hızlı olması gerekiyor. Ama çok güzel olmuş. Başarılar.

Değerlendirme için çok teşekkür ederim hocam.

Rica ederim. Farklı tür uygulamalarda bekliyoruz. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.mobilcadde.com/mobil/urun.asp?pid=16245

Arkadaşlar bu kılıfdan kullanan var mı? Varsa tavsiye eder mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuZGuN2

Daha önce ios kullanmadım ve sık telefon değiştiren biri değilim 1-1.5 yıl idare etmesini tercih ederim. iphone 5 günümüzde halen daha satın alınır mı? htc one ile arasında kaldım tavsiye eder misiniz teşekkürler.

One'dan yaklaşık 3 ay önce iPhone 5 e geçtim. Bence ios çok daha hızlı bir sistem. Ancak android alıcam dersen Htc den başkası yalan. İos şarj konusunda çok daha stabil, bunu bilmeni isterim. İnternette dolaşmaktan korkmuyosun. Ancak android bir telefonla oyun oynamaya, internette dolaşmaya korkuyosun. Şarj su gibi akıyo. Bence git iPhone 5 veya iPhone 5s al. Benim kararım bu tabiki...
  • Kardeş beni eklermisin İphone 5 16GB Siyah
  • Benide ekle hacı 16gb beyaz
  • Beni ekler misin ? Siyah 16
  • Ekle beni siyah 32 gb

• Arkadaşlar ben 5S kullanıyorum, benimki daha yeni de eşimde yaklaşık 1,5 senelik iphone 5 var. Bunun bataryasında yakında performans düşüşü yaşanabilir. Bunu test etmenin bir yolu vardı sanırım yardımcı olur musunuz?
    Ayrıca batarya değişimini en sağlıklı şekilde İstanbul'daki apple mağazasından mı yapabiliriz? Nasıl bir yol izlemem gerektiğini anlatır mısınız?
    Çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar elimde xbox360 gemapad kablosuz var telefonuma nasıl bağlarım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flatron58 -- 2 Haziran 2014; 21:11:54 >
  • Abovv ekli değilmişim kulübe, ekleyin yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Arkadaşlar ben 5S kullanıyorum, benimki daha yeni de eşimde yaklaşık 1,5 senelik iphone 5 var. Bunun bataryasında yakında performans düşüşü yaşanabilir. Bunu test etmenin bir yolu vardı sanırım yardımcı olur musunuz?
    Ayrıca batarya değişimini en sağlıklı şekilde İstanbul'daki apple mağazasından mı yapabiliriz? Nasıl bir yol izlemem gerektiğini anlatır mısınız?
    Çok teşekkür ederim.

Bilgisayara ibackupbot programını kurabilirsin

• Ön kamera çalışmıyor yardım :/ Böyle şeyler hep bana denk gelir zaten
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.