Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -10uR-

Yaklaşık 5 yıldır iPhone 5 kullanıyorum artık telefon yavaş yavaş şarj tutmamaya başladı 1 yıl önce batarya değiştirdim model yükseltmek istiyorum aklımda 6s ve 7 var ne tavsiye edersiniz ?

Kesinlikle 7
  • arkadaşlar bir tecrübemi paylaşayım, geçen sene internetten deji batarya alıp montajı yaptım, yaklaşık 6 ay taş gibiydi hiç sorun çıkarmadı. 6 ay sonra telefon şarj almamaya başladı telefon bir süre sonra sıfırlandı şarj olarak ve kapandı. hiç açılmadı. telefoncuya götürdüğümde sorunun şarj entegresinde (anakart üzerinde küçük bir çip) olduğunu belirtti. başka batarya da takıp denedim yine şarj almadı. telefoncu da 2 gün baktı denedi birşeyler yine olmadı, en son entegreyi değiştirdi sorun çözüldü. tavsiyem orjinal olmayan batarya kullanmayın ve deji marka bataryalara karşı dikkatli olun derim
  • Ben telefonu pantolonumun arka cebimde kullanıyorum bir süre sonra arka cep aşınıyor ve yırtılıyor bu sorun sizde yaşanıyor mu ?
  • deji bataryalarla ilgili başka sorun yaşayan var mı ? bi de 2 tip iphone 5 bataryası var hangisini tavsiye edersiniz.biri daha yüksek kapasiteli ama sağlıklı mı ?
  • Arkadaşlar bende dejinin 1600 mah lık bataryasını kullanıyorum iphone 5 için. 4 günlük gözlemim:
    14 saat bekleme 5 saat kullanım 1 gün için.
    konum servisleri açık
    çoğunlukla wifi kullanımı
    %36 instagram %25 whatsapp %25 youtube %8 safari kullanım yüzdeleri.
    ve pil battery life uygulamasında ölçtüğüm zaman %100 ömürlü ve 1700 mah olarah gösteriyor bilginiz olsun.
  • Kilit tuşunu yapan bir yer var mı arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Kilit tuşunu yapan bir yer var mı arkadaşlar

Benimde açma kapama neredeyse aldığım zamandan bu yana arızalı assitive touch ile idare ediyorum. Geçen Kartal'da bir teknik servis'e sordum 75 TL dedi. Yaptırmaya gerek duymadım.
  • Beyler telefona bazen kendini resetliyor tekrar başlıyor otomatik olarak.başlamadan önce ekran birbirine giriyor hemen ardından resetliyor telefon kendini.Niye acaba? çözümü varmıdır?
  • Hocam elin yatkın ise 5 dakikada değiştirebilirsin. İnternette videoları mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L. Killmister

Hocam elin yatkın ise 5 dakikada değiştirebilirsin. İnternette videoları mevcut.

Elim yatkın fakat son derece meşakatli duruyor kilit tuşu, siz de yaptınız mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: L. Killmister

Hocam elin yatkın ise 5 dakikada değiştirebilirsin. İnternette videoları mevcut.

Elim yatkın fakat son derece meşakatli duruyor kilit tuşu, siz de yaptınız mı

Ben yaptım tabi, fakat biraz sıkıntı çıkarabilir. Özellikle mute tuşu biraz zor takılıyor. Lehim falan gerekiyor o kısımda sabit kalması için. 30 dakika içinde halloluyor eliniz yatkınsa.
  • Hort . konu bayağı arkalarda kalmış . Hanımın telefona çökünce andorid den tekrardan i5 ile elmaya geçmiş olduk.
  • Asıl tel arızalandı garantiye verdim idareten 2.el çok uyguna aldım. Harbiden hala gideri varmış:)
  • yav ben de iphone 5 var. annem dokunmatik tel kullanmayı bilmiyordu. ona verdim kullansın diye. tele ios 11 güncelleme reklamları gelmiş. güncellemye bakıyorum 10.3.3. son güncel sürüm diyor. bunlar ne yapmaya çalışuıyor?
  • iphone 5 in 2.el fiyatları neden 500 tl civarında bilen var mı bana geçici bi telefon lazım alıcam ama fiyatının bu kadar düşük olması dikkatimi çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teddy Death 1

iphone 5 in 2.el fiyatları neden 500 tl civarında bilen var mı bana geçici bi telefon lazım alıcam ama fiyatının bu kadar düşük olması dikkatimi çekti
    6 yıllık bir model, kaç tl olmasını bekliyorsunuz

• Arkadaşlar bu telefon için ipsw de 10.3.3 sürümü var . Kullanan var mı en son hangi sürümde kaldı ? 10.3.3 e güncellemeye deneyeceğim sıkıntı olur mu ?

• Geçen gün telefonu yere düşürdüm ekran değişimi yapıldı. 140₺ tuttu. 1 sene daha idare edecek İnşallah. Yalnız tek sıkıntı kapasite kendi kendine artıyor.
  • Hocam 8.4.1 kullanan var mı sürüm düşürüp
    6.1.3 falan da yüklenebiliyormuş sanırsam

• Evet konuyu biraz canlandıralım, çekmecede duran 5'e güncelleme gelmiş 10.3.4. Onu yaptım az önce tekrar kaldırdım. Yedek olarak dursun kenarda. :)
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.