Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefoncu ortalama 70 80 lira belki daha az ister. Şahsen ben tanıdık telefoncu arkadaşa 50 liraya değişimini yaptırdım ve kullanım süresi tatmin edici ortalama 5 6 saat civarında. Hatta 1 sene geçtiği halde bataryadan dolayı sıkıntı çekmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: relaxabi22

quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

quote:

Orijinalden alıntı: relaxabi22

Merhaba arkadaşlar, iphone 5 kullanıcısıyım ve pilin ömrü bitti şimdi ben bu pilin orijinalini nereden bulabilirim veya ucuza değiştiren bir yer var mı ?

apple'a götürmezsen diğer heryerde yan sanayi pil takılır fakat ben eşimin telefonunun değiştirdim bi telefoncuda 5-6 ay olmustur herhangi bir sorun yok ekran süresi 2 saatten 4-5 saate cıktı. güvenilir telefoncular varsa tanıdıgın etrafında onlara değişim yaptırabilirsin apple cok para istiyor değmez bence.

hocam evde ben takarım telefoncu 150 lira falan ister büyük ihtimal çakmadır apple store götürsem zaten 350 küsür lira istiyor internetten alıp kendim takmayı düşünüyorum sonuçta iphone 5 yani eski telefon iphone 7 falan olsa götürüp taktırırdım da buna para vermeye değmez

şimdi internette 30 lirayada var 90 lirayada ikiside orijinal diyor buralardan alıp takan varsa yardımcı olabilir mi hangisini alacağım konusunda yoksa amazondan falan isteyeceğim en azından orjinal olma şansı var

Valla 50-60 lira civarina takiyorlar eger yapabilirseniz takin tabii ama internette satilanlarin tamami yan sanayi orjinal diye bisey yok yalan o

• nesTeer kullanıcısına yanıt
    pili bir telefoncuya yaptırdım 75 tl filandı öyle hatırlıyorum o taktı ona dedim abi orjinal tak orjinal satılmıyor ama ona yakın kaliteli yan sanayi takılıyor dedi bende onu tak dedim normal iphone pilinden farkı yok

• Bu saatten sonra 600 lira sıfır swap iphone 5 alınır mı ?
    Şuanda phone 4 kullanıyorum , güncel programları yükleyemediğimden
    Geçmek istiyorum. Kamera çekimi , hoparlörü filan 4 gibi kalitelidir
    Diye düşünüyorum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pizdies

Bu saatten sonra 600 lira sıfır swap iphone 5 alınır mı ?

Alınır hocam. Kaçırma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu saatten sonra 600 lira sıfır swap iphone 5 alınır mı ?

uygun fiyat olduktan sonra hala gideri var iphone5'in. Benim eski telefonum suan eşimde alabileceği son sürüm de yuklu canavar gibi çalışıyor yuklenemeyen uygulama vs yok. suan pek cok uygulama ios8 ustu istiyor cok nadir ios9 isteyen uygulama var. iphone5 ios10 lu bir telefon olarak uygulamaları alamaması için herhalde 3 yıl filan sonra anca o konumda olur. belki daha bile uzun sürer. o yuzden bence alınır.
  • Teşekkürler yorumlar için , alacağım iphone 5
  • Şuan telefonumda 6.1.4 sürümü var sizce 8.4.1 sürümüne geçmeli miyim?
  • Bence güncellemeyin
  • Arkadaşlar merhaba. Bir süreliğine iPhone 5 ile idare edeceğim. Telefonu kullanmaya başladım ama batarya sorunu var ve yenilenmesi gerekiyor. Önerebileceğiniz bir batarya markası var mı acaba o markadan alıp değiştirsek? Ya da rastgele bir telefoncuya gidip yenileteyim mi dersiniz? Bir de cihazda hücreseli açıp bir süre internete gireyim diyorum cihaz çok ısınıyor el değmeyecek konuma geliyor, bu durum da korkutuyor açıkçası başımıza iş çıkarır mı acaba diye. Bu durum neden olabilir? Telefon sıcakken telefonun arka kasasını kulağıma yaslıyorum resmen işlemci sesi geliyor çok net bir şekilde. Arada sırada iPhone 7'de yaşıyordum bu durumu bu cihazda sürekli oluyor. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Arkadaşlar merhaba. Bir süreliğine iPhone 5 ile idare edeceğim. Telefonu kullanmaya başladım ama batarya sorunu var ve yenilenmesi gerekiyor. Önerebileceğiniz bir batarya markası var mı acaba o markadan alıp değiştirsek? Ya da rastgele bir telefoncuya gidip yenileteyim mi dersiniz? Bir de cihazda hücreseli açıp bir süre internete gireyim diyorum cihaz çok ısınıyor el değmeyecek konuma geliyor, bu durum da korkutuyor açıkçası başımıza iş çıkarır mı acaba diye. Bu durum neden olabilir? Telefon sıcakken telefonun arka kasasını kulağıma yaslıyorum resmen işlemci sesi geliyor çok net bir şekilde. Arada sırada iPhone 7'de yaşıyordum bu durumu bu cihazda sürekli oluyor. :)

deji marka. yeni değiştirdim ben baya begendim.
  • quote:

Teşekkürler yorumlar için , alacağım iphone 5

Aldın mı hocam? Umarım almamışsındır. Konudaki bilgisiz arkadaşlar seni yanıltmış. Apple 32 bit uygulama desteğini çekti. Yani iPhone 5'ler dahil 32 bit cihazlar şuan çöp oldu gibi bir şey. İlla iPhone almak için alınmaz bu cihaz artık. 2012'de çıkmış bir cihazdan bahsediyoruz zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba. Bir süreliğine iPhone 5 ile idare edeceğim. Telefonu kullanmaya başladım ama batarya sorunu var ve yenilenmesi gerekiyor. Önerebileceğiniz bir batarya markası var mı acaba o markadan alıp değiştirsek? Ya da rastgele bir telefoncuya gidip yenileteyim mi dersiniz? Bir de cihazda hücreseli açıp bir süre internete gireyim diyorum cihaz çok ısınıyor el değmeyecek konuma geliyor, bu durum da korkutuyor açıkçası başımıza iş çıkarır mı acaba diye. Bu durum neden olabilir? Telefon sıcakken telefonun arka kasasını kulağıma yaslıyorum resmen işlemci sesi geliyor çok net bir şekilde. Arada sırada iPhone 7'de yaşıyordum bu durumu bu cihazda sürekli oluyor. :)

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. İnternet üzerinden mi satın aldınız yoksa telefoncudan mı hallettiniz? Ne kadara mâl oldu? :)

• quote:

quote:

quote:

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. İnternet üzerinden mi satın aldınız yoksa telefoncudan mı hallettiniz? Ne kadara mâl oldu? :)

İnternetten alabilirsin hocam kendi siteleri ve gittigidiyor üzerinden satış yapıyorlar. Deji batarya yaz bataryashop diye bir site çıkıyor orası kendi siteleri. Ben de cuma akşamı 5S bataryası sipariş ettim bir tane, kargoya vermişler haftasonu olmasına rağmen. Pazartesi, salı elime ulaşır diye düşünüyorum, Konya'dan geliyor.

Bu arada dikkat edin yeni seri bataryalardan alın. Dışı beyaz olan değil siyah olanlardan. Stoğa yeni gelmişler.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Deji bataryayı ben de kullanıyorum n11'den aldım. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum taş gibi. Hiçbir sorun yaşamadım, ne ısınma, ne kapanma, ne şişme. Hiçbir sorun yok. Tavsiye ederim. Pil süresi de ortalama 3.5-4 saat arası.

• quote:

quote:

quote:

https://www.deji.com.tr/
    Apple Iphone 5 Mucize Batarya Deji
    http://www.bataryashop.com/apple-iphone-5-mucize-batarya-deji

bu likten satın aldım kendim değiştirdim. 42 tl fiyatı var. telefoncudan olsa bu marka takmayacak pili alıp gitsem tanıdık değilse ya değiştirmez yada 25-30 tl en az işçilik alır. internetten videolardan bakarak yaptım. tek sıkıntıyı ekranı ayırmak için verilen plastik ayırıcıyı çerçeve yerine lcd ile cam arasına sokmşum :) neredeyse camı lcw'den ayıracaktım meğer kanatlarda plastik bir çerçeve varmış o kısma dikkat edin derim.

• @Francis: Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Ben de Konyadayım. Bizzat gidip alayım o zaman çok iyi denk geldi. :)

@L. Killmister: Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. :)

@Backspace7: Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Siteyi inceledim, iletişim adresi Konya görünüyor, ben de Konya'da ikamet ediyorum. Yarın gidip elden alacağım kısmetse. :)

• Merhaba ,

Samsungun bir modelini aldım , iphone 6 veya 6s almak isterdi gönül ama böyle kısmetmiş. Dediğiniz gibi 2012 - 2018 e 6 yıl olacak . Şuanda 6 ve üstü alınır.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba. Yorumlar üzerine Deji marka bataryadan satın aldım Çarşamba günü. Montajı biraz uğraştırdı. :) Kullanmaya başlayalı 2-3 gün oldu, batarya tam oturmadı ama buna rağmen rahatlıkla 5 saat ekran süresi alıyorum cihazla. Telefon biraz daha stabilleşti bunu da tecrübe ettim. Yeni çıkan siyah bataryadan aldım bunların pil kapasitesi daha yüksekmiş. Umarım uzunca bir süre sorunsuzca kullanırız.
  • Merhaba, şuana kadar sorunsuz olarak kullandığım iPhone 5 1-2 gündür sorunlar çıkarmakta. Kendi kendine kapanıyor ve telefon ama şarj olurken bu sorunları göstermiyor. İkinci olarak ekranda bi titreme gördüm bugün, üçüncü olarak ise ben update etmiyordum ios u 9.2 falan şuan, onu güncellemeye çalışıyorum fakat wifi ye bağlı olmadığından yapmıyor ama bağlı aslında. Sizde bu sorunlarla karşılaşıp çözdüyseniz tavsiyelerinize açığım. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.