Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam fiyat ne kadar? Ayrıca ekran kalitesi nasıl renkleri falan? Dokunmatik çizgileri belli oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam satmıyorum ama endişe ettiğin hiç bir problem yok. Ekran çok net öyle tabletlerdeki gibi dokunmatik çizgilerden bahsediyorsan hiçbir iphoneda görmedim. Hassasiyeti şu an kullandığım 7 nasılsa aynı. Hiç düşmedi, ezik darbe vs yok. Çizik renk aşınması yok denecek düzeyde. Sadece batarya performansı diğer 5 serileri gibi işte. Maks 5 saat, belki biraz geçiyordur. Değişimden gelen 5 bulursanız bence çok iyi. iOS 7 ile gelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

quote:

Orijinalden alıntı: qeep

O fiyata zor gibi. Temiz cihazlar 500'ün altına düşmedi. Ha 400'e de var ama artık adamın terinden aşınmış, arkada koca avuç izi beyazlamış.
    Geçen sene batarya probleminden değişim vermişlerdi ekim ayıydı sanırım. Yeni tel aldım, onu satayım diyordum ama valide hanım isteyince ona yar oldu.

500 de cok degil mi 5 yillik cihaza bataryasi 5 saati gecmiyor yaziyor konudakiler

Cihaz 5 yıllık olabilir ama iphone 5 kendi adıma fazlasıyla yeterli ve stabil bir cihaz, özelliklede her gördüğün ios güncellemesine yapışmıyorsan

2.el iphone 5'e 500 TL çok demek ayıp olur sıfır 5s 1.350 tl ye satılıyor....

100 TL'ye batarya değişimi her sorunu çözer
  • benim de elime bir adet şirket telefonu geçti, kendi iphone 5'imin sadece yüz dayama sensörü çalışmıyor ben sorun yaşamıyorum, uygun fiyattan vermeyi düşünüyorum, istanbul'dayım ilgilenenler ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 24 Aralık 2016; 22:47:59 >
  • arkadaşlar bende de i5 var ios 7.1.1 jb li
    üst tuşu çalışmıyor sadece bir köşenin birince biraz eziklik var arka tarafta da kullanıma bağlı çizikler mevcut
    ortalama ne kadar eder sizce
    edit: 32 gb amerika modeli 1 kere batarya değişti 1 kere üst tuşu yapıldı ama tekrar bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elifednah -- 25 Aralık 2016; 13:13:42 >
  • Öncelikle iyi günler. iOS 9.3.3 yüklü iPhone 5 var. Sizce 10.2 ye güncellemeli miyim? Kasar mı ? Yorumlarınız nedir ?

Teşekkürler

• merhaba arkadaslar sizden bir tavsiye ıstıyorum. ios 6 surumde iphone 5 16gb var. kutulu, faturalı, temiz bir cihaz satan kisi 600 tl istiyor sizce değer mi?
  • berkenazat B kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle ki 600 fazla. Artık çoğu uygulamada ios 6 desteği yok. Siz bunu bahane edin fiyatı 500-550 e çekmeye çalışın. O zaman süper fırsat olur. Birde şarj durumunu da sorun

• öncelikle cevap verdigi icin saol. zaten ios 6 oldugu icin alıyorum adam fiyata 800 yazmıstı zor 600e indirdim ayrıca ios 6 olmasa almam benimde asırı sekilde eskiye özlemim var :) ios 6 yı cok sevdigim icin alıyorum ama fiyat yüksek mi halen?

• Halihazırda iOS 7.1.2 yüklü iphone 5 kullanıyorum. Telefondan memnunum açıkçası. Ama kullandığım/kullanakta olduğum bazı uygulamalar iOS 8 ve üzeri istemeye başladı.Biraz can sıkıcı olmaya başladı.

iP5 ve iOS 10 için iyi konuşmuyorlar ama gerçekten çok mu kötü acaba?

Mesela ios 7.1.2 yüklü iPhone 4 gibi mi oluyor?

Kullanan var mı? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • hocam ben ios10.2 kullanıyorum telefon tabiri caizse 2 dakika arkamdan geliyor,hafızasının yarısı dolmamasına rağmen ne zaman uygulama açsam donuk kalıyor en az 2-3 dakika bekletiyor güncellemeler beter etti telefonu
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Hocam değişimden 7.1.2 ile gelmişti. Müthiş memnundum hızından. Sonra senin gibi üç beş uygulama desteklemiyor diye -ki elzem uygulamalar değildi- meraktan 9'a geçtim. Geçmez olaydım. İyi hoş uygulamaları yüklüyorsun ama verimli kullanamıyorsunki. Ölüm fermanını imzalama bence. 😄 Şimdi emekliye ayırdım, anneme vereceğim. Ona çok çok yeter.

• qeep kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Ben de o zaman 7.1.2 ile kullanmaya devam edeyim. Herkesin ortak görüşü bu.
    Ya da cihazı elden çıkarıp iphone SE'ye falan geçerim. Cihaz formu olarak memnunum. Büyük ekran sevmiyorum.
  • Arkadaşlar Eşimin kullandığı iPhone 5 ios 10.2 güncellemesi sonrasi bariz şekilde sapıttı pil bazında. Bu battery doctor ne derece ise yarıyor yada ise yarıyor mu bu uygulama? Battery life ile baktığımda 1440 mah pil 1000 mahlik kısmı kullanılır görünüyor sizce 440 mah kısımı biraz olsun kurtarılabilir mi?
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Kurtarılabilir mi derken? İçindeki batarya işin yapacak birşey yok. Eğer pil performansından memnun değilseniz ya 250₺ civarı bir fiyatla apple yetkili servislerinde değiştirteceksiniz ya da güvendiğiniz bir telefoncuda yan sanayi kaliteli bir batarya taktıracaksınız. Pilin 3/1'i gitmiş.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Boyut sizi tatmin ediyorsa SE çok güzel güçlü bir cihaz. Ben 2 hafta önce 7'ye geçtim, özlemişim alan iOS'u.

• qeep kullanıcısına yanıt
    Battery doctor programı pilin atıl kalmış bölümlerini tekrar kullanılabilir hale getiriyor olduğunu okudum iPhone forumlarinda

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Kurtarılabilir mi derken? İçindeki batarya işin yapacak birşey yok. Eğer pil performansından memnun değilseniz ya 250? civarı bir fiyatla apple yetkili servislerinde değiştirteceksiniz ya da güvendiğiniz bir telefoncuda yan sanayi kaliteli bir batarya taktıracaksınız. Pilin 3/1'i gitmiş.

Bende iphone5'in bataryasını değiştirmek istiyorum. %17.9 gibi bi kayıp gözüküyor batterylife da ve telefonun bataryası şişti yandan ekran kalkmaya başladı. Zorludaki applestore da tamir yapılıyor mu?
  • pil için forumdaki kenbu nickli Bülent Bey'e gidin.Pilleri gayet tatminkar.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    İlk defa sizden duyuyorum öyle bir şeyi. Teknik olarak mümkün mi bilemiyorum ama eğer başarırsanız lütfen haber verin, deneyelim.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.