Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence de bunlar hayra alamet değil bir neden vardır kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun telefonu kurcalarken fark ettim ekran yan taraftan biraz havaya kalkmış yanlara çok bastirinca ekranda mor çizgiler beliriyor bataryasımı şişti acaba,randevu bulursam apple store a götürcem randevu alana kadar elimde patlamaz inşallah
  • Arkadaşlar bende de ios 7.1.1 jb li i5 var. Sizce yükseltiyim mi? Artık telefonu kullanmıyorum denemek için ama. Birde üst tuş bozuk güncelleme sırasında sorun çıkartır mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cokkek kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl gidiyor batarya bende dün taktım 20 saat beklemede 5 saat kulannım verdi %10 düştüğünde

• quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

Hocam nasıl gidiyor batarya bende dün taktım 20 saat beklemede 5 saat kulannım verdi %10 düştüğünde

Tek kelime ile on nümero 👍🏻 saat maat hesabı yapmadım lakin 😜

• Kalburabastı Tatlısı K kullanıcısına yanıt
    Tavsiye etmiyorum cihaz 9.3.5'te daha çok güzel.☺

• İyi ki yüklememişim 😂

• Ben yukledim ios 10 u cok fazla donma oluyor. Kasiyor zcikcasi, tavsiye etmiyorum gecmeyin.

• Kalburabastı Tatlısı K kullanıcısına yanıt
    Ben yüklediğime bin pişmanım bildirim geliyor bildirim alanından cevap veremiyorum mesaja tıklıyorum geç algılıyor. Aklı olan geçmesin 😄

• Bende ise 10.0.2 de daha fazla şarj yemeye başladı 10.0.1 iyiydi. Eyy epıll yaktın bizi.
  • Evde duran bomboş iPhone 5'e ios 10'u yüklemiştim. Belirttiğim gibi bomboş cihazda bile çok fazla takılma, kasma vardı. Ben de 9.3.5 sürümüne geri döndürdüm cihazı. Pek tavsiye etmiyorum arkadaşlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 29 Eylül 2016; 13:45:31 >
  • Arkadaşlar telefonum herşeyiyle faal sadece ekranda ışık yok. Fenerle baktığımda simgeler falan hepsi görünüyor. Sorun düzelsin diye güncelleme yapayım dedim böyle bir sorun veriyor acaba alakası olabilirmi ? 2 defa güncelledim yine aynı uyarı geliyor !

Apple iPhone 5 [ANA KONU]
  • İlerleyen guncellemeler ile apple ios 10 iphone 5 icin stabil edebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Feak95

Ios10 a guncelleyen varsa yorum yapabilir mi ? Bu arada bende degistirdim bataryayı deji marka aldım kendim degistirdim ancak orjinal kablolar sarj etmiyor kablo veya aksesuar desteklenmiyor olabilir calismayabilir mi ne oyle biseydi o hatayi verıyor

Benim takozu eskaza 10.0.2ye yükselttim.Donma çok fazla, bazen rehberden birini seçip telefon bile edemiyorum.Acilen downgrade yapmam lazım.
    Artık çağdışı kaldık dostlar

• Arkadaş 1 tane mi iyi yorum olmaz. İyi ki güncellememişim. Yavaştan model yükseltme zamanı gelmiş demek.
  • Arkadaşlar telefonumun ekranı sağdan ve soldan kalkmaya başladı içine toz aldı,ahizeden ses az gelmeye başladı vs. Sorun sanırım pilin şişmesi apple store bu konuyla ilgilenir mi ? Daha önce başına böyle bir durum gelen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Spigen kılıf aldım çok iyi keske daha önce alsaydım.

nereden aldın hocam

Spigen.com.tr den hocam

Merhaba
    Spigen kılıfın hangisini aldınız.Link falan atarmısınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

7.1.2'de telefonum şu an, performans anlamında hiç üzmüyor. Pilini değiştirdim 2 3 hafta önce, makul bir seviyeye geldi kullanım süresi açısındanda fakat uygulama sıkıntısı olmuyor değil. Spor uygulamaları veya fotoğraf uygulamaları (özellikle ünlü olanlar, çok indirilenler) hep 8 istiyor. iTunes'tan indir vb. taktiğini de uyguladım ama sanırım programlar iOS 8 zamanı çıkmış, bu yüzden indiremiyorum.

Ama memnunum ses kalitesi olsun, foto kalitesi olsun. Zaten aşırı bir beklentim yok.

Pili kendiniz değiştirdiyseniz nereden aldığınızı öğrenebiilir miyim ?

Ben kendi güvendiğim bir telefoncuda değiştirttim. Düşünülenin aksine pil kaliteli çıktı, 1 2 gün kullanımıma göre götürüyorum telefonu.

Telefon iOS 7.1.2'de bunu da ekliyim.

Hocam şu pili nereden değiştirdiniz güvendiğiniz yer neresi tam olarak, geçen ay pili değiştirdim değiştirmez olaydım, duran telefonu mok ettim. Telefon günde 5 kere falan reset atıyor kapanıyor. Kalibrasyon sorunu var düşmüyor ya da yükselmiyor gösterde şarjdayken falan. Kullanımda da gün sonuna kadar %100'de falan kalıyor. Ayrıca tuş kilidini de yaptırmayı düşünüyorum. Parasında falan hiç değilim artık çünkü iOS'u seviyorum ve 100-150'ye kadar gözden çıkartabilirim. Telefon performans anlamında hiç üzmüyor beni şuan 9.3.2'de ve tam öğrenci telefonu. Eğer istanbul içinde yaptırdıysanız bana dönebilir misiniz?

Ayrıca diğer kullanıcılardan da yorum bekliyorum. Telefon bu arada a1428 yani abd versiyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alig48

Arkadaşlar telefonumun ekranı sağdan ve soldan kalkmaya başladı içine toz aldı,ahizeden ses az gelmeye başladı vs. Sorun sanırım pilin şişmesi apple store bu konuyla ilgilenir mi ? Daha önce başına böyle bir durum gelen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

hocam aynı durum bende de oldu artı yüzde 60 da yüzde 50 de kafasına göre kapanıyor.. ben de pil dayanmıyor diye 3.5 yıl sonra pil değiştirdim, keşke aynı pili bir şekil kullansaymışım..
  • İos 9.3 ile şu anda mutluyum zorunlu kalmadıkça ios 10'a geçmeye hiç niyetim yok. Eşimde iphone 4S var çiziksiz güzelim cihaz güncellemeler yüzünden rezil oldu şu anda kasım kasım sürünüyor çakal apple
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.