Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (167. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Efsaneler ölmez 😍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun :)
  • Up diğer telefonlar yukarı sıralarda 5 in onlardan ne farkı var? Üvey evlat mı

• konuyla ilgilenen yok galiba
  • Arkadaşlar son sürüm yükleyip yorum yapabilecek varmı.

• 7.1.2'de telefonum şu an, performans anlamında hiç üzmüyor. Pilini değiştirdim 2 3 hafta önce, makul bir seviyeye geldi kullanım süresi açısındanda fakat uygulama sıkıntısı olmuyor değil. Spor uygulamaları veya fotoğraf uygulamaları (özellikle ünlü olanlar, çok indirilenler) hep 8 istiyor. iTunes'tan indir vb. taktiğini de uyguladım ama sanırım programlar iOS 8 zamanı çıkmış, bu yüzden indiremiyorum.

Ama memnunum ses kalitesi olsun, foto kalitesi olsun. Zaten aşırı bir beklentim yok.
  • https://forum.donanimhaber.com/m_120201652/tm.htm Bu konuda iPhone 5 cihazım hakkındaki sorundan bahsettim. Elma logosunda takılı kaldı ve düzeltemiyorum. Fotoğraflarımı almak istiyorum içinden ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

7.1.2'de telefonum şu an, performans anlamında hiç üzmüyor. Pilini değiştirdim 2 3 hafta önce, makul bir seviyeye geldi kullanım süresi açısındanda fakat uygulama sıkıntısı olmuyor değil. Spor uygulamaları veya fotoğraf uygulamaları (özellikle ünlü olanlar, çok indirilenler) hep 8 istiyor. iTunes'tan indir vb. taktiğini de uyguladım ama sanırım programlar iOS 8 zamanı çıkmış, bu yüzden indiremiyorum.

Ama memnunum ses kalitesi olsun, foto kalitesi olsun. Zaten aşırı bir beklentim yok.

Pili kendiniz değiştirdiyseniz nereden aldığınızı öğrenebiilir miyim ?
  • Telefona g2den geçmeyi düşünüyorum sadece whatsapp instagram kullanılacak sizce takas edilir mi bi arkadaşımla etcem ios deneyimi yaşamak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

7.1.2'de telefonum şu an, performans anlamında hiç üzmüyor. Pilini değiştirdim 2 3 hafta önce, makul bir seviyeye geldi kullanım süresi açısındanda fakat uygulama sıkıntısı olmuyor değil. Spor uygulamaları veya fotoğraf uygulamaları (özellikle ünlü olanlar, çok indirilenler) hep 8 istiyor. iTunes'tan indir vb. taktiğini de uyguladım ama sanırım programlar iOS 8 zamanı çıkmış, bu yüzden indiremiyorum.

Hocam arkadaş nerden aldı bilmiyorum ama ben de kendim değiştirdim. Sw-box.com'dan almıştım pili. Geçen sene ağustos ayında değiştirdim halen kullanıyorum. İkinci telefonum olarak kullanıyorum tabi ki o sebeple iki gün bile gittiği oluyor şarjın.
  • iOS 10 sürümüne güncellemeli miyiz sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

Ben kendi güvendiğim bir telefoncuda değiştirttim. Düşünülenin aksine pil kaliteli çıktı, 1 2 gün kullanımıma göre götürüyorum telefonu.

Telefon iOS 7.1.2'de bunu da ekliyim.

• Arkadaşlar elimde 7.1.2li iPhone 5 var. iOS 9 veya 10'a güncellemeyi düşünüyorum, gerek uygulamalar olsun gerek uygulamaların salak saçma kısıtlamalarından olsun (Whatsappda gelen mesaj içeriğini görememe gibi). Pilini daha yeni değiştirdim, pil konusunda memnunumö 1 gün götürüyor.

Sizce yükseltiyim mi? Performans ve pil anlamında muazzam fark var mı? Youtube da karşılaştırma videosu bulamadım pek iPhone 5'in. Hep 4S var.
  • AzRocK kullanıcısına yanıt
    Bence 9 a geçebilirsiniz sorun yok ios 7 deki stabiliteyi vermeyecektir. 10'a hiç bulaşmayın derim bence 4s e ne olduysa ip5 de öyle olacak

• Aynen ben de Deji batarya ile bataryayı değiştirdim. Ardından iOS 9.3.5'e yükselttim. Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Hatta jailbreki bile bıraktım 😎🤓👻

• Ios10 a guncelleyen varsa yorum yapabilir mi ? Bu arada bende degistirdim bataryayı deji marka aldım kendim degistirdim ancak orjinal kablolar sarj etmiyor kablo veya aksesuar desteklenmiyor olabilir calismayabilir mi ne oyle biseydi o hatayi verıyor

• Aynen ios 10'a güncelleme yapan?

• iPad Air OTA ile ilk seferde yükledi, iPhone 5 için OTA üzerinden üç kere denedim sürekli hata veriyor.

Sorunu çözüp yükleyebilirsem, performans ile ilgili yorum atarım.
  • ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum 👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalburabastı Tatlısı

Merakla bekliyorum 👍🏻

Malesef tekrar hata verdi. Bu kadar çok, arka arkaya hata vermesi pek hayra alamet değil. iPhone 5 sahiplerine tavsiyem yakın zamanda güncelleme yapmamaları.
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.