Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 4.5g ye geçiş yapamadım. Sim kart değişikliği yapmış olmama rağmen. Bizim cihaz desteklemiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgokhang kullanıcısına yanıt
    evet bende de simkart uyumlu ama cihazınız 4.5g ile uyumlu değildir diye mesaj geldi
    Ben sim kartı daha almadım ama mesaj attığım zaman cihazınız destekliyor ama sim kartınız desteklemiyor dedi

• arkadaşlar 16 gb tr çıkışlı iphone 5 ikinci eli 700 tlye buldum almalıyım ve kontrol ederken nelere bakmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImNegativeBoy

arkadaşlar 16 gb tr çıkışlı iphone 5 ikinci eli 700 tlye buldum almalıyım ve kontrol ederken nelere bakmalıyım

Arkadaşın sorduğu sorunun cevabı bana da lâzım, lütfen bi fikir verin

• elifednah kullanıcısına yanıt
    Benim hem sim kart hem telefon destekliyor mesaji geliyor. Ama ben 4.5g kullanamiyorum

Bilemiyorum hocam ben hala sim kartı almadım

Hattınız Vodafone sa normal birşey ☺

• quote:

Orijinalden alıntı: ImNegativeBoy

arkadaşlar 16 gb tr çıkışlı iphone 5 ikinci eli 700 tlye buldum almalıyım ve kontrol ederken nelere bakmalıyım

Kardeş öncelikle bir iPhone 5 kullanıcısı olarak 700 ₺ ye pahalı olduğunu belirtmeliyim. Dikkat etmenlere gelecek olursak A1429 olmasına özen göster. Power tuşu çalışıyor mu diye bak. İphone5 lerde kronik bir sorun. Cihazın tr çıkışlı olmasına dikkat et. Örnek: benim cihazımın power tuşu arızalı. Servise gittim. Cihazımın garantisi bitmiş olmasına rağmen, kronik bir sorun olduğu için apple değiştirecekti. Ancak telefonumu yurtdışında satın aldığım için aldığınız ülkede yaptırabilirsiniz dediler. Aklıma bunlar geldi. Birde aç kapa cihazı ve hücresel veriyi aç bir süre kullan. Alacağım kişiden apple kimliğini al ve değiştir .

• Shadowhogfer kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hattım Türk Telekom

• Baterank B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam bakalım başka telefonlara bakıcam öncelikle en son iphone 5 düşünüyorum
    Bulunduğunuz bölgede 4g olmayabilir isterseniz merkezde deneyin, cekmemesinin bir çok farklı nedeni olabilir isterseniz bi türktelekomun bayisine gösterin yada müşteri hizmetleriyle konuşun

• iphone 5 vodafone izmirin merkezinde çekmiyor 4g 4 g yi acarken lte operotorunuz tarafından onaylanmamış diyor 3g yazısı geliyor tekrar herkezde böyle mi yoksa sadece bende mi böyle
  • ByGalaxyS3 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende her şeyin uyumlu olduğu mesajı geliyor fakat ne merkezde ne bulunduğum ilçede 4g çekmedi. Ama arkadaşımda iphone 6 var onun gittiğimiz her yerde LTE yazısı var. Müşteri hizmetlerini aradım telefon uyumsuz diyor. Ama 4.5 g aktif etmek için mesaj atınca uyumlu olduğu mesajı geliyor.
    Nasıl desteklemiyor bi Vodafone da altyapı sorunu olduğu için çekmedi zaten o yüzden hattımı değiştirip türktelekoma geçiş için başvurdum destekli değil diyenler yalan söylüyor arkadaşım yanımda giriyor aynı telefonla derseniz müdahale etmek zorundalar
    Bu mesaja eklenen görseller:

Apple iPhone 5 [ANA KONU]Apple iPhone 5 [ANA KONU]

• Arkadaslar merhaba, ikinci el iphone 5 aldim ama daha once hep Android kullandığım icin iosa dair bisey bilmiyorum. Telefon su anda 8.4.1de. 9.3.1e guncellememi onerir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BarisDnz B kullanıcısına yanıt
    Geçme bence bende 5s ile geçtim cihaz azda olsa yavaşladı her güncelleme yavaşlatır
  • BarisDnz B kullanıcısına yanıt
    Biz geçme diyerek sadece bir süre engelleriz geçmeni. Adamlar sistemi çok iyi kurmuş, her türlü güncellemeni sağlıyorlar. İhtimal olsa ios 6 ya kadar dönerim. Ben güncelledim pişmanım. Batarya kafadan her güncellemeyle daha da azaldı. Aynı şekilde kasma sorunları başladı. Bence geçme. Geçenlerden incele anlarsın..

• Toothieshrimp kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim sagol. Telefon en azindan 1 sene idare etmeli beni. Bakalim artik illa guncellicez de nereye kadar gidebilirsek boyle :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaşlar bu nasıl bir telefondur böyle ya. Telefonu 2013 senesinde aldım o zaman ios 6 yüklüydü. Şimdi ios 9.3.1 yüklü ve gram bir kasma yok. Ama şu şarj olayı yok mu ah insanı sinir ediyor. Keşke şu batarya işini takmalı yapsaydın da biz de işimizi görseydik be apple diyor insan. Şu telefonda tek sıkıntım şarjının gitmemesi özellikle son versiyon 3.5 saate düşürdü kullanımı. Yoksa 4G olsun 32bit işlemcisi olsun sıkıntı çıkarmıyor ve bana yetiyor. Şu iphone 8 çıksa da onu alsak bir sene bekleyelim 7 yerine direk 8'e geçmeyi düşünüyorum.

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.