Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Markasız kılıf derken bir kılıfa orjinal diye 100 lira vermek saçma bence :d al 20 liraya tepe tepe kullan :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizce Nasıl 3G 2g karışık wp mesaj oyun ?
    Apple iPhone 5 [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal bumper aldım da bundan kullanan var mı arkadaşlar. Metal yani çizmesin telefonu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadowhogfer

Arkadaşlar sizce Nasıl 3G 2g karışık wp mesaj oyun ?
    Apple iPhone 5 [ANA KONU]

Hangi sürümde aldınız bu sonucu, mobil veri için çok iyi

• 9.2 de almıştım 9.2.1 de iyi
  • Arkadaşlar bende z2 var, ip 5 ile takas yapmak istiyorum sizce doğrumu yapıyorum birde telefonun resimleri bu sol tarafı biraz soyuk sizce çokmu soyuk alınırmı kapla kullanınca gözükür mü oralar ? ne yapmalıyım ?

• Eğer sizin telefonunuzda sorun yoksa telefonunuzu ucuza veriyorsunuz z2 ile 5s takas edersiniz çünkü 700 tl en iyi i5 en iyi 5slerde 1000 tl z2 nin piyasası 1000 tl olduğu için 5s bak derim

• Apple Music İnceleme ve Testleri

• Hey gidi iphone 5 senin popülerliğinin de öleceği günü görecekmiydik? Bu cihazı çıkar çıkmaz Almanyadayken almıştım. Sene 2012 idi şimdi 2016.. Cihazlar gibi bizde yaşlanıyoruz sanırım.. :)

Bu arada cihazı hala kullanıyorum ve bir sorun söz konusu değil, sadece bataryası ölmüştü onu değiştirdim ve şuan mis gibi.
  • arkadaşlar iphone 4s kullanıyorum benim cihazın üstüne kaç lira koyup 5 alabilirim acaba?
  • Arkadaşlar benim telefondan beklentim kamerası iyi olsun ve uygulama çalıştırsın yeter.Oyunla ekranla pek işim olmaz.Sizce günlük kullanımda 5 ve 5s arasında yavaşlık anlamında bir fark var mı?
  • valla beyler alalı 2 ay oldu telefonu oldukça beklentilerimi her yönden karşıladı. ancak tek olumsuz yönü bataryası . 5s ile karşılaştırdıgımız zaman daha az gidiyor ve bu beni uyuz ediyor. Yani alacaklara tavsiyem birde yanlarında şarj aleti taşımaları gerek :)
  • Aynn %100 katılıyorum

• yeni sürümlerde kalvye şişmesi bu telefonun kaderi olmuş gibi görünüyor 9.2.1

• Arkadaşlar benim iPhone 4 pert oldu ikinci el ekonomik bir iPhone 5 almak işimizi görürmü sizce oyunla işim olmaz onu belirteyim yalnız iyi Akşamlar herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

yeni sürümlerde kalvye şişmesi bu telefonun kaderi olmuş gibi görünüyor 9.2.1

Eylül sonu değişimden 7.1.2'li ip5 geldi. Bazen kızıyorum güncelleyim diyorum. Kullanım nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

yeni sürümlerde kalvye şişmesi bu telefonun kaderi olmuş gibi görünüyor 9.2.1

Eylül sonu değişimden 7.1.2'li ip5 geldi. Bazen kızıyorum güncelleyim diyorum. Kullanım nasıl?

arada tekleme oluyor.
  • tarsus-1 T kullanıcısına yanıt
    Arada bir tekleme yaşıyorum fakat her işim sıkıntısız kullanıyorum ve yeni batarya sipariş bile ettim çinden
  • 3-4 ayda bir, ayarları sıfırlayın ve telefona reset atın, takılma yapmaz, ben de ios 7.1.2 kullanıyorum.
    Arkadaşım da ios 6.1.3 yüklü daha da seri çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    Komple sıfırlamak istiyorum. Neden bilmiyorum 'diğer' klasörü 5gb.

Madem 7.1.2'desiniz bişey sorayım. Yaşadığım bir problemden ötürü iclouda outlook hesabımı tanımladım fakat notları ve maili yedeklemek için icloud hesabı yaratmamı istiyor. Hesabımı girebileceğim bir yer yok. Siz nasıl yedekliyorsunuz? Telefonu sıfırladıktsn sonra nasıl yüklüyorsunuz.?

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.