Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 5 aldım ama şu sıkıntı nedir anlamadım. modemin yanına gidince full çekiyor. 2 yan odaya gidiyorum wifiyi bulmuyor bağlanmıyor. Bunu nasıl aşabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanvb

iphone 5 aldım ama şu sıkıntı nedir anlamadım. modemin yanına gidince full çekiyor. 2 yan odaya gidiyorum wifiyi bulmuyor bağlanmıyor. Bunu nasıl aşabilirim?

Telefon sıfırmı 2. elmi ? %90 wifi anteninde sorun vardır eliniz yatkınsa 10 liraya alıp değiştirebilirsiniz ama telefon sıfırsa direk verin garantiye
  • Arkadaşlar elimde sıfır 5s var 16 gb. kullanmak istemiyorum satıcam. İlgilenen olursa vereyim düzgün bi fiyata. Yer antalya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

iphone 5 aldım ama şu sıkıntı nedir anlamadım. modemin yanına gidince full çekiyor. 2 yan odaya gidiyorum wifiyi bulmuyor bağlanmıyor. Bunu nasıl aşabilirim?

Telefon sıfırmı 2. elmi ? %90 wifi anteninde sorun vardır eliniz yatkınsa 10 liraya alıp değiştirebilirsiniz ama telefon sıfırsa direk verin garantiye

Malzemeyi nereden temin edebilirim ve videolu anlatım bulabileceğim yer var mıdır?

telefon 2.el
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Malzemeyi nereden temin edebilirim ve videolu anlatım bulabileceğim yer var mıdır?

telefon 2.el

Akilliphone.com a bak uygun fiyata olmasi lazim, youtube da iphone 5 wifi anten replacement diye arastir cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar değişimden gelen veya sıfıra yakın cihazını satmak isteyen varsa yarın hemen alabilirim.
  • Arkadaşlar telefonum arızalandı. Bende apple servise götürdüm. Ana Kartı Arızalı dediler. Garantisi Bittiği için de işlem yapmadılar. Bu anakart yapılır mı veya değişir mi. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jb li 8.3 ten zorunlu 9.0.2 ye gecis yapmak zorunda kaldim. 8 e nazaran daha hizli suan icin. Yani spotlihgt ta az bi kasma oluyor onuda siri onerilerini kapatinca hissetmiyorsun. Spotlight kasmasi ip6da da mevcut, donanimsal bi kasma yok guvenle gecebilirsiniz.

• bende ios 9 biraz kastı gibi hocam ya emin misiniz?
  • Sifirladiniz mi cihazi surum yukseltmeden once?
    Arkadasin ip6 si benimkinden daha cok kasiyor suan.

• hocam jailbreakliydi sonra jailbreaki kaldırdım. ipsw olarak indirdim itunes le kurmuştum hafif kasmalar hoşuma gitmediği için kaldırdım ben de şimdi 8.4.1. Eğer ios 9a geçersem geri dönüşü yok ama jailbreak yapmak istiyorum açıkçası napsam bilemedim sizin mesajdan sonra
  • Yani hafif kasmalar filan derken, benim cihaz gayet stabil dostum. Onerileri kapatip bir de oyle dene istersen, emin ol 8.4 e donmek istemezsin. Jailbreak 9.1 e bekilcez artik.

• yani şöyle hocam mesela whatsapp klavyede gecikmeler oluyordu yada home tuşuna iki defa hızlıca basınca çıkan yer gecikiyo gibiydi 8.4 daha hızlı gibime geldi bana ama 9.1 stabil de olabilir yada 9.0.2 stabildir bilemem ben 9 yüklemiştim
  • android kullanıyordum yarın iphone 5 modeli alacağım fakat jailbreak ve ios 7 li bir telefon mu alayım yoksa ios 9 yüklü jailbreak olmayan bir telefon mu 2 modeldende var hangisini almalıyım yada ios 9 aynı farketmez jailbreak yaparsın işini görür mü derseniz iphone telefonlara tamamen yabancıyım tavsiyelerinizi beklerim
  • jailbreak root gibi değildir kardeşim tek tıkla yüklenir yine ios görünümlüdür tek farkı yeni özellikler eklenebilir telefona daha iyi olur garantiye falan etki etmez telefonumda vardı zarar vermez telefona. versiyona bak derim eline al da telefonu. ios 7 kasma yapmaz ama ios 9 üstte arkadaş yazmış kasma yok diye bende hafif oldu kasma ama olur da diyemem belki hata bendeydi o yüzden incele al jailbreak kolay yüklemesi de kaldırması da
  • quote:

Orijinalden alıntı: thumt

jailbreak root gibi değildir kardeşim tek tıkla yüklenir yine ios görünümlüdür tek farkı yeni özellikler eklenebilir telefona daha iyi olur garantiye falan etki etmez telefonumda vardı zarar vermez telefona. versiyona bak derim eline al da telefonu. ios 7 kasma yapmaz ama ios 9 üstte arkadaş yazmış kasma yok diye bende hafif oldu kasma ama olur da diyemem belki hata bendeydi o yüzden incele al jailbreak kolay yüklemesi de kaldırması da

Eyvallah kardeşim peki ben androidde apk ile oyun vs kolyaca yüklüyordum bundada aynımı yükleyeceğim veya bir site vasıtası ile mi yada poroğram ile mi biraz araştırdım vshare diye bir site buldum buradan mı yapacağım veya başka bir siteden mi
  • Arkadaşlar iPhone5 ios 6.1.4 telefona jailbreak yapmayı düşünüyorum nasıl bi yol izlemeliyim ?
  • Merhaba Arkadaşlar
    4S den 5 e terfi ettim ayarlarını yapmakla uğraşıyorum. Takıldığım bi yer var. Yardımlarınızı bekliyorum.
    4s de @gmail.com mail adresim ile hesabım olan google takvim i senkronize olarak kullanıyordum fakat 5 e mail/takvim/kişiler kısmından bu hesabı kurup takvim e girdiğimde takvim gözükmüyor sadece icloud takvim çıkıyor. takvim de bir çok hatırlatmam olduğu için bunu mutlaka halletmem gerekiyor.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur81

Merhaba Arkadaşlar
    4S den 5 e terfi ettim ayarlarını yapmakla uğraşıyorum. Takıldığım bi yer var. Yardımlarınızı bekliyorum.
    4s de @gmail.com mail adresim ile hesabım olan google takvim i senkronize olarak kullanıyordum fakat 5 e mail/takvim/kişiler kısmından bu hesabı kurup takvim e girdiğimde takvim gözükmüyor sadece icloud takvim çıkıyor. takvim de bir çok hatırlatmam olduğu için bunu mutlaka halletmem gerekiyor.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Takvimleri gösterip göstermemen konusunda seçenekler var onları gösterecek şekilde ayarlarsan sıkıntın ortadan kalkar :)
  • Ekran bu şekilde sadece iCloud takvimi var
    Google takvim yok

Apple iPhone 5 [ANA KONU]Apple iPhone 5 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur81 -- 15 Ekim 2015; 17:20:22 >
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.