Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 5 sahipleri onu bunu birakinda su seain kisilma sorununu cozelim 4s ios 7 den sonra kisildi 5 ise ios 8 den sonra. Cozum bulalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 Ekim'de başlamışdı aşkımız. Yıl oldu 2015 Haziran ve kutudan çıktığı ilk gün ki yazılımım 6.0.1

İnanır mısınız, 3 yıldır kesintisiz kullanıyorum ve diğer ios 7-8'li iPhone 5'lere bakınca, cihazımın gerçekten seri olduğunu anlayabiliyorum
    iOS6 bence Apple'ın sunduğu en stabil işletim sistemi. Tabii ki hepimizin ortak sorunu ''Batarya'' su gibi gidiyor ne yazık kii
  • YardımSeverr kullanıcısına yanıt
    Aynen ses seviyesi sonda ama öncekine göre biraz sessiz kalıyo ilk aldığımda cafede ekranı kitlediğimdeki ses bile yankılanırdı resmen
  • Bu ses olayına bir Çözümü olan yok mu ? Dfu moda alarak cihazı sıfırladık ama ses hala Kısık

• quote:

Orijinalden alıntı: RdvnKrca

Bu ses olayına bir Çözümü olan yok mu ? Dfu moda alarak cihazı sıfırladık ama ses hala Kısık

Arkadaslar 4s kismislardi simdi 5'i kistilar buna bir cozum bulalim program flan yokmudur acaba sesi %115 flan arttirsak

• iyi günler arkadaşlar. Androidden sıkıldığım için ios a geçmeyi düşünüyorum yenilenmiş iphone 5 sizce nasıldır almaya değer mi kutulu ama şarj aleti ve kulaklık filan mevcut değil . bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim fiyat makul bir fiyat gibi gözükmekte yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.
  • rmznglr kullanıcısına yanıt
    maddi imkanın varsa 5s düşün yoksa iphone 5 gayet yeterli hala
  • thumt kullanıcısına yanıt
    Hocam suanda 5 alabilirim ama dedigim sekilde yani kutulu ama sarj aleti ve kulaklik yok 1 yil garantisi var sizce ne yapmaliyim

• İphone 5 sıfir 16 gb kutudan ios kaç çıkıyor

• rmznglr kullanıcısına yanıt
    ben de 2. el aldım hocam ve gittigidiyor üzerinden almıştım kutusundan ipad kulaklığı yollamış orjinal şarj cihazı ve telefon 750ye almıştım martta aldığımdan beri asla keşke dedirtmedi sizin gibi ben de android kullandım 2 sene ama bundan sonra iphonedan şaşmam asla
  • arkadaşlar bilmiyorum aranızda olan oldumu telefonumu iOS 8.4e güncelledikten sonra siri ve dikte özellikleri çalışmamaya başladı!
    Apple destek servisinden de telefondan aradılar yarım saat süren testler sonucunda 2. mikrofonun bozulmuş olabileceğini bu yüzden çalışmadığını söylediler,çaktırmadan da telefonu düşürmüşsünüz işte! demeye getirdiler.ancak gerçektir ki telefonu çok hassas kullanırım yani bozuk para olan cebime bile koymam o kadar hassasımdır ve düşürmedim yani güncelledikten sonra oldu.2. mikrofonu kullanan bir diğer uygulama olan ön kameradan video çekiminde de maalesef ses gelmiyor. belki farketmemiş olabilirsiniz isterseniz bi test edin.sonuçta sık kullanılan özellikler değil ama düşmediğine vs eminim ki 2 gün öncesine kadar kullanıyodum sıkça dikteyi.yazılımdan kaynaklanmıyor gibi görünsede bence yazılımsal bir hata nedeniyle 2. mikrofonu ya algılamıyor yada okuma yapmıyor!malesef imzalar kapandığı içinde 8.3e dönemiyorum.telefonda konuştuğum arkadaş ben sizin probleminizi not ettim.bize çok sayıda bu şikayetlerden gelirse işte apple tamir programı vs başlatabilir ancak şu an yok git parasını ver serviste yapsınlar dedi. sizde de oldu mu böyle bişey? olanlar varsa lütfen apple.com dan desteğe başvursunlar onlar arıyor. +353 diye bi numaradan arıyolar dolandırıcı sanmayın
  • Merhaba arkadaşlar 8 aydır asus zenfone 6 kullanıyorum. Telefon 6 inc ekrana sahip olduğundan çok büyük geliyor bunun yerine bir tanidiktan iphone 5 alacagim tek korktugum nokta batarya problemi. Asus 3300 mAh şarj inanılmaz uzun gitmekte. İphone 5 nasıl acaba sizce değiştirmeli miyim? Androitten sonra ilk defa geçeceğim

• Arkadaşlar su siri basit cümlelere cavep veriyor ama millet gibi abuk subuk veya zor sorular surunca işte web bulduklarim diyip işin içinden çikiyor nasil ayarlariz

• arkadaşlar batarya değişimi yapan var mı piyasadaki şu 35-40 tl lik bataryalar ile içinden çıkan ekipmanla kendim yapabilirim ama güvenemedim tabiki şarj kablosu 60 tl olan bir cihazın bataryasını çakma 35-40 tl lik batarya ile değiştircez sonuçta
  • Ekle
    Bu resmide ekle İphone 5 ile çekildi.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • -s4 den iphone 5 gecilirmi sizce?
  • kesinlikle geçmelisiniz imkan varsa 5s 6 tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thumt -- 4 Ağustos 2015; 0:40:45 >
  • Gruba ekler misin
  • Garantisi bitmesine 1,5 ay kala zorluda sıfırıyla değişti geçen hafta. Çok güzel telefon. 2 yıl daha götürür beni. kutudan 8.2 ile çıktı. 8.4 yüklemedim. Problem yok. Güncelleme de yapmam. 9.1 9.2 falan oturursa belki yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox_doctor -- 4 Ağustos 2015; 17:43:01 >
  • Bataryayı perte çıkartan 3g ve internetmiş ya , faturamın kesilmesine 3 gün kala internet kotam doldu bende fazladan fatura ödememek için evde wifi idare ederim diye hücresel veriyi komple kapattım aletin şarjı bitmiyor telefon huzura erdi internetsiz ama canavar gibi batarya ömrüne kavuştuk
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.