Arkadaşlar ben G2 kullanıcısıyım. 100 lira verip iPhone 5 ile takas etmeli miyim? G2 nin bataryası full kullanımda 1.5 gün gidiyor. iPhone 5 te sorun yaşarmıyım. Yada 1 sene daha bekleyip 5s mi almalıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: ok321
Arkadaşlar ben G2 kullanıcısıyım. 100 lira verip iPhone 5 ile takas etmeli miyim? G2 nin bataryası full kullanımda 1.5 gün gidiyor. iPhone 5 te sorun yaşarmıyım. Yada 1 sene daha bekleyip 5s mi almalıyım ?
Kardeş, daha önce IPhone kullanmadıysan sakın ola yapma öyle bir takası. Hem beğenmezsin, hem şarjından telefonu kırarsın. Boşver, keyfin yerindeyse devam et G2 ile.
Beni sorarsan, ben Iphone kullanıcısıyım. Pil kapasitesi yüzde 44, pilin yarısını kaybetmiş olmasına rağmen kullanıyorum. Kişisel tercih.
Not: Yeni pil gümrükten giriş yaptı, çok yakın zamanda elimde olucak ve değiştiricem.
Merhabalar arkadaşlar,elime iphone 5 geldi telefon orjinal ama sanırım yenilenmiş mor bir kutuda geldi brightmobil yazıyor kutuda.
Telefonun arka kapağında iphone yazısının altındaki yazılar simgeler olan kısın yok. Sadece Apple logosu ve iphone yazısı var. Sanırım kapak değişmiş başka bir sıkıntı olabilir mi? Normalmidir bu değişime veren falan oldumu hiç?
Birde telefonun üstünden salayınca ses geliyor içinde parça varmış gibi.Bu konu hakkında bilgi buldum gerçi baya sanırım bu normalmiş :)
Sallayınca telefonun üst kısmında tık tık ses gelme olayı bendede var içerde bir parça boştaymış gibi sallanıyor
ikinci el 5s almayı düşünüyorum ama bugüne kadar hep android kullandım iphone hakkında bilgim yok. İkinci el cihaz alırken şunlara dikkat et, gözden geçir dediğiniz şeyler var mıdır? Sonradan sıkıntı yaşamayım genel olarak sorun çıkartan noktaları atlayıp.
Arkadaşlar Androidden İos'a geçiş yapmak istiyorum,İphonelerdan çok anlamam ikinci el cihazları araştırırken şu ilan gözüme çarptı cihaz pasapor kayıtlı tilan sahibi cihazda wifi vs. sorunu olmadığını Sadece icloud şifresi olduğunu yazdı çokta anlamadığım için sormadım bu durum ne gibi bir sıkıntı çıkarır,Cihazın fiyatı diğer ilanlardan çok ucuz ve cihaz 32 gb'lik model açıkçası biraz şüpheli geldi bana sizce bu cihaz alınırmı değerlendirmenizi rica ediyorum.
?ifre soran iphone u ?ifreyi bilen ki?i hariç kimse acamaz. Format falan çare olmaz. O telefonu kullanamazsyn. Yedek Parça niyetine satylyk o telefon. Muhtemelen çalynty ya da sahibi unutup kaybetmi?.
Arkadaşlar iphone 5 cihazım hayırsız evlat gibi arkamdan iş çeviriyor Ben cihaza elimi sürmesemde internet kullanımı sürekli aktif hem bataryayı hem kotayı sömürüyor ! Appstore otomatik uygulama güncellemelerini kapattım, çalışan uygulamaları kapattım nedir bu arka fonda internet çeken arkadaş nasıl görebilirim ?
tlefon turt dışından gelem ama 3g sorunu var açınca 3g yi çalışmıyor arasıra çok nadir çalışıyor genelde arayan ulaşamıyor ama 2g açınca sorun ortadan kalkıyor ne yapmam gerek
ilk defa iphone kullanacağım ne yapmamı tavsiye edersiniz sanki telefon yavaş gibi geldi bana
MarjinaL_Kedi
kullanıcısına yanıt
hocam androidler de ilk çıktığında canavar gibidir ama satış politikası gereği güncelleme aldıkça cihazlar kasar siz iphoneu androide göre değerlendirin ama galaxy s3 ile birlikte çıktı bu telefon. galaxy s4ten htc one m7den bile hızlıdır tahminimce kıyaslayın bence. ha bütçeniz daha üstüne müsaittir o zaman gidin 6 alın direkt 1000 lira civarı alınabilecek en iyi telefon 5 bence şahsi fikrim
quote:
Orijinalden alıntı: thumt
hocam androidler de ilk çıktığında canavar gibidir ama satış politikası gereği güncelleme aldıkça cihazlar kasar siz iphoneu androide göre değerlendirin ama galaxy s3 ile birlikte çıktı bu telefon. galaxy s4ten htc one m7den bile hızlıdır tahminimce kıyaslayın bence. ha bütçeniz daha üstüne müsaittir o zaman gidin 6 alın direkt 1000 lira civarı alınabilecek en iyi telefon 5 bence şahsi fikrim
ben zaten para vermedim dayımoğlu ip6 aldı turkcel platinyumdan taksitli elindekini öyle almış bana hediye edecek zaten telefon baya yıpranmış 600 700tl üstüne katıp temiz ip5s almayı düşünüyorum zaten android e nalet gelsin en iyisi bile yazılımsal sorunları açıgı var varda var yani 600 700tl verip ip5s alabilirmiyimki
MarjinaL_Kedi
kullanıcısına yanıt
hocam siz 1300 1400e temiz bulursunuz tahminimce genel olarak ha 1000e de bulunur mu bulunur belli olmaz ben de elimdekini ucuza denk getirdim de aldım ama memnunum tık demedi siz iphone düşünüyorsanız 5s uygun güzel bence yine seçim size kalıyor
iOS 9 hakkında çok kötü yorumlar görüyorum. Şu anda iOS 9 Beta 5'teyim ve bir sorunum yok. Eğer Final sürümünde sorun yaşayanlar varsa Beta'da kalayım en iyisi
ios 9 yükledim çok az ms lik yavaşlamalar var 8.4.1 çok stabildi ama sanki şarjı biraz daha fazla gidiyor ios 9 ile 5s alacağım yavaş yavaş doluyor bunun miladı
Merhabalar, 1000 TL'ye pırıl pırıl iphone 5 buldum. 2013 Nisandan bu yana efsane s3 kullandım. Şimdi İos deneyimi çok farklı geldi. Ve iphone'u çok beğendim. Şarj sıkıntısı olmasa 5 sene kullanırdım :)
Kulaklık tavsiyesi alabilir miyim?
Arkadaşlar hala İ5 alınır mı?Genellikle sosyal medya amaçlı kullanacağım.
arkadaşlar ios 9a geçen var mı? nasıldır yükleyelim mi harcamışlar mı artık iphone 5i yorum yapın da yükleyelim ya da kalalım 8.4te
emrekaragol6
kullanıcısına yanıt
bende bu soru üzerine konu açmıştım 1 hafta önce. sonra alınır yorumlarını gördüm hep. Aldım kullanıyorum gayet güzel , sosyal medya harici oyun performansı da gayet iyi. Kesinlikle almalısınız hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Aox
bende bu soru üzerine konu açmıştım 1 hafta önce. sonra alınır yorumlarını gördüm hep. Aldım kullanıyorum gayet güzel , sosyal medya harici oyun performansı da gayet iyi. Kesinlikle almalısınız hocam
Teşekkürler hocam 950 tl nakitim var en kısa zamanda alacağım.Sizde cihazınızı iyi günlerde kullanın.