Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    jailbreak yapınca sıkıntı olmuyor kardeşim appcake diye falan birkaç market uygulaması var zaten o kolay. jailbreak olmadan vshare biraz sıkıntı çıkarabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur81

Ekran bu şekilde sadece iCloud takvimi var
    Google takvim yok

akşam eve gittim kendi kendine düzeldi
    demek ki motor soğuk ken birden yüklenince sıkıntı oluyor...
  • arkadaşlar sizce ios 8.4.1 den ios 9.0.2 ye geçmeli miyim?
  • ios 8.4 yüklü oyun açtığımda ses gelmiyor ama normalde sesler var hepsi açık müzikte veya diğer bildirim sesleri veya video sesleri geliyor oyuna giriyorum ses gidiyor biraz araştırdım ama tam olarak bilgi yok telefonu 3 veya 4 kere açıp kapattım ama düzelmedi sizce neden oyunlarda hoparlörden ses gelmiyor acaba 9.02 güncellemesi ile düzelirmi yada herkeste aynı sorun var mı ?
  • mrlawyer kullanıcısına yanıt
    Geçmeni gerektirecek inan hiçbir özellik yok ios 8 de daha hızlıydı telefon bazen şişmeler oluyor ios 9 da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ios 9.1 yükleyen varsa yorumlarını alabilir miyim herhangi bir kasma olsun klavye gecikmesi olsun telefon çaldığında açtıktan sonra bi süre titremeye devam etme olsun sadece jailbreak imkanı olacağı için geçmek istiyorum ve soruyorum?
  • Konu ölmüş 9.1 yukleyenler yorumlayabilir mi lutfen

• gktgknk G kullanıcısına yanıt
    ben önce 8.4.1de sıfırladım sonra ipsw dosyasını indirip bilgisayara telefonu bağlayıp dfu moduna aldım itunes ile yükledim kasma olmadı hocam 2 gündür pek
  • ios 9.1 yüklü bende konuşma sırasında 2 kişi aradımı çok sıkıntı oluyor ekran yanmıyor
  • bir problem belirteyim aramayı açtıktan sonra 1 2 sn daha titremeye devam ediyor telefon
  • Bende sorun yok hemde wi fi üzerinden yükledim klavye müthiş bi hızda şuan uygulama açış süreleri hızlanmış farkediliyo baya batarya ise ekran parlakliği full açık wi fi internete gezinip oyun oynadim 30 dakkada %13 gitti iyi bence şimdi tasaruff modu na aldim ve parlakliği kıstım akşMa kadar gider yükliyebilirsiniz sorun yok bende (ip5) 9.1 de

• quote:

Orijinalden alıntı: wesker005

Bende sorun yok hemde wi fi üzerinden yükledim klavye müthiş bi hızda şuan uygulama açış süreleri hızlanmış farkediliyo baya batarya ise ekran parlakliği full açık wi fi internete gezinip oyun oynadim 30 dakkada %13 gitti iyi bence şimdi tasaruff modu na aldim ve parlakliği kıstım akşMa kadar gider yükliyebilirsiniz sorun yok bende (ip5) 9.1 de

1saat 50 dk kullanim %57 sarj kalmis 9.1 gecsem bu sure artar mi

• gktgknk G kullanıcısına yanıt
    Artmaz. 9.1 yüklü. 1 saat 55 dakika. Yüzde 50 şarj. Hepsi 3g de.

• mustafa_eser kullanıcısına yanıt
    oyun sesleri kapalı olabilir ya da ses tuşu sessizde olabilir, ses tuşlarının üstündeki kilitleyiciden bahsediyorum.
  • Ekran t şeklinde kirildi tabi birazda cebimde kırık büyümüş ne yapmak lazim

• origo35 kullanıcısına yanıt
    16 GB Black ekleyelim
  • Kılıf önerirmisiniz? Birde telefoncular da satılan markasız kılıfları önerirmisiniz_?

Telefonda icloud hesabım yok sizce açmam gerekir mi? hesabın şifresini unuturum diye açmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vogue

Kılıf önerirmisiniz? Birde telefoncular da satılan markasız kılıfları önerirmisiniz_?

Telefonda icloud hesabım yok sizce açmam gerekir mi? hesabın şifresini unuturum diye açmıyorum.

Şifreyi not defterine kaydedin, icloud'un yararlarından faydalanın whatsapp yedekleme,foto video yedekleme vs format atınca işinize çok yarıyor
  • Benide ekler misin?

• Beyler bu tel nasıl almayı düşünüyorum 2. El. Bende Xperia E4G var. Memnunum ama rahatlık batıyor sxjsxjjs. 700-800 ikinci elleri baktım da. Benimkini satıp 5 almak var aklımda. Benim tel zaten 0 gibi bişey. Nasıl İos 9dan sonra özellikle. Bir de ben benim Xperia ile 6-7 saat ekran süresi alıyorum iphone onun yarısıni olsun verir mi Genel olarak deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.