Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (166. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün turkcell ile görüştüm pasaport kayıtlı iphone 5 4g hizmetinden faydalanamayacakmış.Böyle saçma birşey görmedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamii61

Bugün turkcell ile görüştüm pasaport kayıtlı iphone 5 4g hizmetinden faydalanamayacakmış.Böyle saçma birşey görmedim ben.

çok saçma... neden böyle bir şey yapmışlar peki? sordunuz mu?
  • Kalburabastı Tatlısı K kullanıcısına yanıt
    Sordum yararlanamıyo dedi sadece passaport kayıtlı cihazlara güncelleme vereceklermiş ayrıyetten diyenler var ama ne kadar doğru bilemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bugün turkcell ile görüştüm pasaport kayıtlı iphone 5 4g hizmetinden faydalanamayacakmış.Böyle saçma birşey görmedim ben.

Benim bir arkadaş almanyadan 5s getirdi o da telefonu pasaporta işletcek daha işletmeden önce almanyada vodafone kullanılıyormuş Türkiye'de de vodafone kullanıyor herhangi bir sıkıntı yaşamadı. Siz de isterseniz vodafone geçin belki sıkıntı geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky1907

quote:

Benim bir arkadaş almanyadan 5s getirdi o da telefonu pasaporta işletcek daha işletmeden önce almanyada vodafone kullanılıyormuş Türkiye'de de vodafone kullanıyor herhangi bir sıkıntı yaşamadı. Siz de isterseniz vodafone geçin belki sıkıntı geçer.

Bilgilendirme için teşekkürler geçmeyi düşünüyorum zaten 25tl tarifeyi hiç bitirmediğim halde 45 den aşağı gelmiyor 4g de yok zaten :)
  • vodafone her ne kadar desteklemiyor dese de baya destekliyor.
  • Arkadaşlar merhaba. Ekran sararması olan iPhone 5 ne kadar eder acaba? Birkaç yerde boy atması var onun dışında herhangi bir yerinde sorunu yok.
  • Arkadaşlar yeni aldım iphone 5.Arka kamera yakın çekimde odaklama yapmıyor.Nasıl çözülür bu sorun
  • İphone 5 inmin sarjı çok hızlı bitiyor.

Ne yapmam lazım bataryası değişmişti geçen yaz.

Telefon bu zamana kadar 5-6 kere tamir gördü camı kırıldığı için.

ios 7 falan varken baya dayanıyordu bu yeni sürümler iyice bozdu 5te
  • Ayni sorun bendede var apple bile acikladi 400. Kere sarj edince batarya %20 sini kaybediyo dedi degistirdiginiz pil orjinalmi eminmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda böyle bir sorun var sebebi ne olabilir?
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefona hiç bir aksesuar veya şarj aleti takılı olmadığı halde sahte kablo veya aksesuar takıldı uyarısı alıyorum bununla karşılaşan veya sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• Spigen kılıf aldım çok iyi keske daha önce alsaydım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Spigen kılıf aldım çok iyi keske daha önce alsaydım.

nereden aldın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Spigen kılıf aldım çok iyi keske daha önce alsaydım.

nereden aldın hocam

Spigen.com.tr den hocam

• Apple Music Türkçe içerik testi

• Arkadaşlar kilit ekranında cihazım donuyor bazende arama geldiğinde oluyor Reset attım ama sonuç değişmedi yorumlarınız lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra bu telefın alınır mı? Sosyal medya arama mesajlaşma aradıra selfie falan bana uygun mu?
  • Grup ölmüş ağlayanımız yok

• quote:

Orijinalden alıntı: blackrether

Bu saatten sonra bu telefın alınır mı? Sosyal medya arama mesajlaşma aradıra selfie falan bana uygun mu?

uyar

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.