Şimdi Ara

Apple iPhone 5 [ANA KONU] (169. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
76
Favori
583.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xevonna

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

7.1.2'de telefonum şu an, performans anlamında hiç üzmüyor. Pilini değiştirdim 2 3 hafta önce, makul bir seviyeye geldi kullanım süresi açısındanda fakat uygulama sıkıntısı olmuyor değil. Spor uygulamaları veya fotoğraf uygulamaları (özellikle ünlü olanlar, çok indirilenler) hep 8 istiyor. iTunes'tan indir vb. taktiğini de uyguladım ama sanırım programlar iOS 8 zamanı çıkmış, bu yüzden indiremiyorum.

Ama memnunum ses kalitesi olsun, foto kalitesi olsun. Zaten aşırı bir beklentim yok.

Pili kendiniz değiştirdiyseniz nereden aldığınızı öğrenebiilir miyim ?

Ben kendi güvendiğim bir telefoncuda değiştirttim. Düşünülenin aksine pil kaliteli çıktı, 1 2 gün kullanımıma göre götürüyorum telefonu.

Telefon iOS 7.1.2'de bunu da ekliyim.

Hocam şu pili nereden değiştirdiniz güvendiğiniz yer neresi tam olarak, geçen ay pili değiştirdim değiştirmez olaydım, duran telefonu mok ettim. Telefon günde 5 kere falan reset atıyor kapanıyor. Kalibrasyon sorunu var düşmüyor ya da yükselmiyor gösterde şarjdayken falan. Kullanımda da gün sonuna kadar %100'de falan kalıyor. Ayrıca tuş kilidini de yaptırmayı düşünüyorum. Parasında falan hiç değilim artık çünkü iOS'u seviyorum ve 100-150'ye kadar gözden çıkartabilirim. Telefon performans anlamında hiç üzmüyor beni şuan 9.3.2'de ve tam öğrenci telefonu. Eğer istanbul içinde yaptırdıysanız bana dönebilir misiniz?

Ayrıca diğer kullanıcılardan da yorum bekliyorum. Telefon bu arada a1428 yani abd versiyonu.

Benim telefonun da yandan ekran kalkması olmuş pokemon go oynamaktan batarya şişmiş oyunu artık oynamıyorum. 3,5 senelik telefon ve bataryayı değiştirmek istemiyorum bir yandan da şuan kullandığımdan daha berbat edeceklerinden korktuğumdan gittiği yere kadar gitmeyi düşünüyorum. Pokemon go oynarken hayvan gibi şarj yiyen oyuna powerbank ile 2A lik şarj yaparsan batarya patates olur dimi
  • mysterious_tr kullanıcısına yanıt
    Benimki de yandan kalktı hafif ama batarya götürüyor yine. Sadece korkum bu bataryalar patlamaz dimi sonuçta uzun zaman oldu bunların da bir ömrü var yani bir gün cebimde bum etmesin de Allah korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky1907

Benimki de yandan kalktı hafif ama batarya götürüyor yine. Sadece korkum bu bataryalar patlamaz dimi sonuçta uzun zaman oldu bunların da bir ömrü var yani bir gün cebimde bum etmesin de Allah korusun.

Insallah patlamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzalar kapandı mı ? İos 10 çok kasıyor 5'i bitirmek için ellerinden geleni yapmışlar sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky1907

quote:

Orijinalden alıntı: Xevonna

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

7.1.2'de telefonum şu an, performans anlamında hiç üzmüyor. Pilini değiştirdim 2 3 hafta önce, makul bir seviyeye geldi kullanım süresi açısındanda fakat uygulama sıkıntısı olmuyor değil. Spor uygulamaları veya fotoğraf uygulamaları (özellikle ünlü olanlar, çok indirilenler) hep 8 istiyor. iTunes'tan indir vb. taktiğini de uyguladım ama sanırım programlar iOS 8 zamanı çıkmış, bu yüzden indiremiyorum.

Ama memnunum ses kalitesi olsun, foto kalitesi olsun. Zaten aşırı bir beklentim yok.

Pili kendiniz değiştirdiyseniz nereden aldığınızı öğrenebiilir miyim ?

Ben kendi güvendiğim bir telefoncuda değiştirttim. Düşünülenin aksine pil kaliteli çıktı, 1 2 gün kullanımıma göre götürüyorum telefonu.

Telefon iOS 7.1.2'de bunu da ekliyim.

Hocam şu pili nereden değiştirdiniz güvendiğiniz yer neresi tam olarak, geçen ay pili değiştirdim değiştirmez olaydım, duran telefonu mok ettim. Telefon günde 5 kere falan reset atıyor kapanıyor. Kalibrasyon sorunu var düşmüyor ya da yükselmiyor gösterde şarjdayken falan. Kullanımda da gün sonuna kadar %100'de falan kalıyor. Ayrıca tuş kilidini de yaptırmayı düşünüyorum. Parasında falan hiç değilim artık çünkü iOS'u seviyorum ve 100-150'ye kadar gözden çıkartabilirim. Telefon performans anlamında hiç üzmüyor beni şuan 9.3.2'de ve tam öğrenci telefonu. Eğer istanbul içinde yaptırdıysanız bana dönebilir misiniz?

Ayrıca diğer kullanıcılardan da yorum bekliyorum. Telefon bu arada a1428 yani abd versiyonu.

Benim telefonun da yandan ekran kalkması olmuş pokemon go oynamaktan batarya şişmiş oyunu artık oynamıyorum. 3,5 senelik telefon ve bataryayı değiştirmek istemiyorum bir yandan da şuan kullandığımdan daha berbat edeceklerinden korktuğumdan gittiği yere kadar gitmeyi düşünüyorum. Pokemon go oynarken hayvan gibi şarj yiyen oyuna powerbank ile 2A lik şarj yaparsan batarya patates olur dimi

ahahah olur tabi hocam...

tavsiyem gittiği yere kadar gitsin orjinal bataryaysa. piyasadaki hiçbir bataryayı apple orjinal parça olarak yollamıyor. hepsi bi yerden temin ediyor. benim sorunum telefonun gün içinde kapanması. örneğin %60-70'lerdeyken aniden kapanıyor. tuş kilidim de bozuk olduğu için açamıyorum illaki telefonu açmak için priz lazım oluyor. bu sebepten değiştireceğim ben. eğer sizde bu tarz şeyler yoksa bence yaptırmayın. çünkü çoğu telefoncu daha da mok ediyor cidden. gsm iletişim diye bi yer buldum bakalım hayırlısı 1 ay içinde yaptıracağım inşallah. sonuçları yazarım size. çünkü tek güvenli ve kurumsal olarak orası geldi bana. fiyatı da çok aşırı uçuk değil.
  • İnternetten batarya sipariş eden oldu mu acaba son zamanlarda

• Evet arkadaşlar dediğim gibi gsm iletişim denilen yerden bataryayı değiştirdim 80 liraya. gerçekten dedikleri gibi sorunsuz. batarya yaklaşık 3/3.5 saat gidiyor kullanıma bağlı olarak. Eskisine göre bariz artış var. Değiştirmek isteyen arkadaşlar 10-20 daha fazla versin buradan değiştirsin bence. seyyar dükkanlarda ne garanti veriyorlar ne de bir şey. burada garanti kartı da verdiler. yarım saatte yaptılar ayrıca memnun kaldım açıkçası.
  • Herkese iyi gunler konu guncelmi bilmiyorum ama benim bir mevzuatim var telefonu babam kullaniyor babam ilk aldigi gun hepimiz bilgisizdik ve apple hesabi nasil kurulur bilmiyorduk ben teldfoncuya goturdum telefoncu onla ugrasamiyacagini söyledi bende o hışımla eve gelip uğrasmaya basladim filan ilk icloud actim ve basarisiz oldum ama apllestore ve itunes hesabi acildi simdi i clouddan cikip yeniden hesab kurmak istiyorum ama bana sifre soruyor bunu nasil halledebilirim o kadar yazmissiniz iyidir hosdur bekliyorum

• "Spigen İphone Se/5S/5 Kılıf Ultra Hybrid Crystal Clear" kılıf aldım. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Youtube' tan videosunu attım.
    Kanev05youtube
    Spigen Ultra Hybrid Crystal Clear iPhone 5 Unboxing & Review
    https://www.youtube.com/watch?v=EmmIGJuCojc
  • Arkadaşlar bizde gece modu yok ya, bunu sağlayabilecek bir program var mı appstore'da?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ysmnbrs7

2012 Ekim'de başlamışdı aşkımız. Yıl oldu 2015 Haziran ve kutudan çıktığı ilk gün ki yazılımım 6.0.1

İnanır mısınız, 3 yıldır kesintisiz kullanıyorum ve diğer ios 7-8'li iPhone 5'lere bakınca, cihazımın gerçekten seri olduğunu anlayabiliyorum
    iOS6 bence Apple'ın sunduğu en stabil işletim sistemi. Tabii ki hepimizin ortak sorunu ''Batarya'' su gibi gidiyor ne yazık kii
    Apple iPhone 5 [ANA KONU]Apple iPhone 5 [ANA KONU]Apple iPhone 5 [ANA KONU]

Ağlıyorum

Benimde telefonun ekranı değişecek uyguna güzel yapan bir yer var mı bildiğiniz? İstanbul Anadolu yakasındayım. Bide home tuşu değişecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 13 Aralık 2016; 19:17:35 >
  • a1429 iphone 5'im var zorlu'daki apple store üste parasıyla swap sıfırıyla değiştirir mi? veya kilit veya bataryayı parasıyla değiştiren var mı ne kadar isterler?
  • woolf W kullanıcısına yanıt
    Hocam kılıf parmak izi bırakıyor mu ?

• 2.elde 400e bulamaz miyiz ya yeni iphone lar ciktikca eskilerin de fiyatini artiriyor bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    kenbu kullanıcısına yanıt
    Kadıköy'de forumdan 'kenbu'num dükkanı var. Bir çok arkadaşımız da gitti vr memnun ayrıldı, ben dahil. Bir danışmanızı tavsiye ederim.

• balcis kullanıcısına yanıt
    O kod amerikan cihazın kodu sanırım. Parasıyla da olsa işlem yapmıyorlar hiçbir şekilde. Olmadık bi şeyde cihaz ellerinde kalırsa verebilecek aynı kodda tel ellerinde olmadığı için.

• IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    O fiyata zor gibi. Temiz cihazlar 500'ün altına düşmedi. Ha 400'e de var ama artık adamın terinden aşınmış, arkada koca avuç izi beyazlamış.
    Geçen sene batarya probleminden değişim vermişlerdi ekim ayıydı sanırım. Yeni tel aldım, onu satayım diyordum ama valide hanım isteyince ona yar oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

O fiyata zor gibi. Temiz cihazlar 500'ün altına düşmedi. Ha 400'e de var ama artık adamın terinden aşınmış, arkada koca avuç izi beyazlamış.
    Geçen sene batarya probleminden değişim vermişlerdi ekim ayıydı sanırım. Yeni tel aldım, onu satayım diyordum ama valide hanım isteyince ona yar oldu.

500 de cok degil mi 5 yillik cihaza bataryasi 5 saati gecmiyor yaziyor konudakiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam piyasayı ben belirlemiyorum ama bana normal geliyor hala garantisi bitmiş 5s'leri 800+ fiyatlarda gördükçe. Dediğim gibi ikinci el piyayasından pek anlamam ama sahibinden gibi sitelere bakarsanız temiz telefonların fiyatlarıyla ilgili fikir edinebilirsiniz.
  • iPhone 5 cihazımı satıp model yükseltmeyi düşünüyorum,ilgilenen ulaşabilir. (İstanbul içi sadece)
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.