Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cıhazın dıs gorusunde cok sorun yoktu. Bakalım almayı dusunuyorum cevaplar ıcın tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5C yi cok istiyordum hatta en cok arastirdigim telefondu son an ki karar degisikliligi ile g3 aldim hatami yaptim bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: R ART

5C yi cok istiyordum hatta en cok arastirdigim telefondu son an ki karar degisikliligi ile g3 aldim hatami yaptim bilmiyorum

ilk iphone telefonum 5c ve iyiki almışım diyorum şimdi anladım insanların neden bir kez iphone kullandıklarında bir daha vazgeçemediklerini bundan sonra ios dan şaşmam lg g3 de kullandım kısa bir süre ama hiç biri 5c nin tadını vermedi nedense ios 7.1.2 le kullanıyorum ve yağ gibi mübarek şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım
  • W.A.S.P kullanıcısına yanıt
    iphone telefonlar içinde 4-4s ve 5c taş gibi diğerleri eğilip bükülüyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

iphone telefonlar içinde 4-4s ve 5c taş gibi diğerleri eğilip bükülüyor nedense

4 ve 4s hastasıyım hala

• Bende yaşamadım şimdiye kadar ama apple'a karşı ayrı bi hayranlığım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: R ART

Bende yaşamadım şimdiye kadar ama apple'a karşı ayrı bi hayranlığım var

ios sistem gerçekten de bir başka 5c yi güncel bir 2-3 yıl daha kullanırız inşallah
  • Aynen hocam İOS 10'a kadar götürür bu cihaz bizi

• Boşuna 7'de duruyorsun. Şuan 8.1.3 Sürümü sorunsuz. Sistemin güncel olması herzaman güvenlik açısından iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Boşuna 7'de duruyorsun. Şuan 8.1.3 Sürümü sorunsuz. Sistemin güncel olması herzaman güvenlik açısından iyidir.

şarj yönünden duruyorum hocam birde ios 7.1.2 stabilitesi ios 8 de yok şuan diye biliyorum şikayet çok çünkü....
  • Bu telefon neden hiç tutulmadı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

Bu telefon neden hiç tutulmadı?

çıkış fiyatının yüksek olmasından dolayı tutlmadı ama şuan baya kullanan var milletin elinde görüyorum bazen ama buradaki konu çok ölüasıl buradaki konu tutmamış 5c gerçekten çok iyi bir telefon 5s den farkı yok ahım şahım biz memnunuz memnun olmayan iphone 6 alabilir
  • quote:

Plastik oluşundan insanlarda bir önyargı oluştu. Apple ucuz telefon yapacak diye beklendi ama fiyat hiç ucuz değildi. Bu yüzden biraz daha fazla para veririm 5s alırım durumu oluştu ister istemez. Ama biraz inceleseler anlayacaklardı apple bu telefonda kaliteli malzemeden hiç vazgeçmedi. Bence kasada tek bir sıkıntı var. İnce parlak bir kaplama var ve en ufak şeylerde kılcal çizikler oluşuyo kasada. Özellikle ışık altında farkediliyor. Her renktemi böyle bilemiyorum. Ben mavi olanını kullanıyorum. Bir arkadaşımda da var mavisi orjinal şu arkası delikli olan kılıftan kullanıyodu. Bir çıkardık o yuvarlak yerler telefonun kasasına geçmiş. Çok enterasan geldi bana. Sizde böyle bir sorun varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphonedark

quote:

Plastik oluşundan insanlarda bir önyargı oluştu. Apple ucuz telefon yapacak diye beklendi ama fiyat hiç ucuz değildi. Bu yüzden biraz daha fazla para veririm 5s alırım durumu oluştu ister istemez. Ama biraz inceleseler anlayacaklardı apple bu telefonda kaliteli malzemeden hiç vazgeçmedi. Bence kasada tek bir sıkıntı var. İnce parlak bir kaplama var ve en ufak şeylerde kılcal çizikler oluşuyo kasada. Özellikle ışık altında farkediliyor. Her renktemi böyle bilemiyorum. Ben mavi olanını kullanıyorum. Bir arkadaşımda da var mavisi orjinal şu arkası delikli olan kılıftan kullanıyodu. Bir çıkardık o yuvarlak yerler telefonun kasasına geçmiş. Çok enterasan geldi bana. Sizde böyle bir sorun varmı ?

bende mavi rengini kullanıyorum hocam sıfır aldım z<erre çizik v.s. yok linkteki kılıfı aldım hemen telefonun 5c olduğu bile olmuyor bu kılıfla :) öneririm telefonu sağlam koruyor bu kılıfla düşmede değil kırılma çizik bile olmaz hemde orjinal spigen çok ucuza

http://www.spigen.com.tr/iPhone-5C-Case-Neo-Hybrid,PR-356.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 20 Şubat 2015; 11:14:23 >

• Tesekkur ederim, gerekli bilgiyi aldim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası laptop ya da geniş ekranlı bir tablet ihtiyacım ve telefon ihtiyacım var. sizce 5c+ipad air mı almak daha mantıklı, sadece iphone 6+ almak mı. fiyatları nerden baksan denk düşecek ve iphone 6+ alırsam sonradan tablet almak zorunda kalır mıyım diye düşünüyorum. 5c alırsam da 1 sene sonra kasma,batarya ömründe sıkıntı gibi problemlerle karşılaşırmıyım diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muli24

açıkcası laptop ya da geniş ekranlı bir tablet ihtiyacım ve telefon ihtiyacım var. sizce 5c+ipad air mı almak daha mantıklı, sadece iphone 6+ almak mı. fiyatları nerden baksan denk düşecek ve iphone 6+ alırsam sonradan tablet almak zorunda kalır mıyım diye düşünüyorum. 5c alırsam da 1 sene sonra kasma,batarya ömründe sıkıntı gibi problemlerle karşılaşırmıyım diye korkuyorum.

Laptop varken telefon ihtiyacım oldu , 5s 5c arasında fiyat farkı çok geldi gözüme 32 gb 5c aldım. Sonra dedim 5s ve ya başka model olsa niye aynı uygulamalar kişiler pişman olmadım. Uzun vadede ne yaşarım bilemem ama. Sonra Vatan kamp. Ipad retina aldım. Güzel bir alışveriş oldu benim için. 6+ bana göre büyük. 5s ideal telefon için
  • quote:

Orijinalden alıntı: muli24

açıkcası laptop ya da geniş ekranlı bir tablet ihtiyacım ve telefon ihtiyacım var. sizce 5c+ipad air mı almak daha mantıklı, sadece iphone 6+ almak mı. fiyatları nerden baksan denk düşecek ve iphone 6+ alırsam sonradan tablet almak zorunda kalır mıyım diye düşünüyorum. 5c alırsam da 1 sene sonra kasma,batarya ömründe sıkıntı gibi problemlerle karşılaşırmıyım diye korkuyorum.

1 sene sonra kasma donma bataryada sıkıntı yaşamazsınız....5c yi alırsanız sıfır alın sorunsuzca 2-3 yıl kullanırsınız ancak 3 yıl sonra güncelleme alırsa kasma yapabilir.Halen 4s bile güncelleme alıyor sorunsuzca kullanılıyorsa 5c her türlü en az 3 yıl gider...

• teşekkür ederim.sıfır 5c almayı düşünüyorum ve 1-2 sene sonra gerekirse değiştirilir diyebiliyorum. açıkcası ipad air ve 5c kombinasyonu çok mantıklı gelmekte. sizler kullananlar olarak da çok memnun duruyorsunuz cihazdan. açıkcası nöbet usülü çalışıyorum, bataryası bir gün çıkarsın,donma kasma olmasın,stabil olsun,geri kalanı sosyal medya kamera ve telefon görüşmesi. evde zaten tel kullanmam tablet/laptop ikilisinde takılan bi insanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

telefonumun ios 7.1.2 şarj performansı ios 8 e geçmeyi düşünmüyorum....

benim 5c ile şarj performansım ios 7.1.2 ile yarı yolda bırakmaz seni....

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.