Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: W.A.S.P

eski telefonum.. sonrasında suyun içine düştü pert oldu

yazık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphonedark

quote:

Orijinalden alıntı: W.A.S.P

eski telefonum.. sonrasında suyun içine düştü pert oldu

yazık olmuş

taş gibi telefondu yani ondan once kaç kez çarptım düşürdüm hiç bişi olmamıştı :(
  • W.A.S.P kullanıcısına yanıt
    Sağlam telefon ama yüzme bilmiyor işte :) Şaka bir yana gerçekten üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphonedark

Sağlam telefon ama yüzme bilmiyor işte :) Şaka bir yana gerçekten üzüldüm.

hele ben...
  • iPhone 5c 4G'ye uyumlu mu arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f-network kullanıcısına yanıt
    Evet uyumlu 4G desteği mevcut, hücreselde LTE'yi etkinleştir sekmesinde kasıt 4G'dir.
  • Hakanhasan H kullanıcısına yanıt
    tamamdır teşekkür ederim cevabınız için...
  • f-network kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • arkadaşlar 8aydır lg g2 kullanıyorum,değişiklik aolsun diye ve ipaddeki ios keyfi için iphone almaya karar verdim.şu an için 6veya 6plus alma durumum yok,6s plusla beraber 2gb rami bekleyeceğim.sizlere sorum lg g2den sonra bu telefon performans olarak tatmin edermi,mesela modern combat 4 kasmadan oynanıyormu? ve g2 den sonra ekran çok mumufak kalıyor.
    not:5c yi 1 yıl daha garantisi devam eden arkadaştam 600e alma ihtimali var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandepxl

arkadaşlar 8aydır lg g2 kullanıyorum,değişiklik aolsun diye ve ipaddeki ios keyfi için iphone almaya karar verdim.şu an için 6veya 6plus alma durumum yok,6s plusla beraber 2gb rami bekleyeceğim.sizlere sorum lg g2den sonra bu telefon performans olarak tatmin edermi,mesela modern combat 4 kasmadan oynanıyormu? ve g2 den sonra ekran çok mumufak kalıyor.
    not:5c yi 1 yıl daha garantisi devam eden arkadaştam 600e alma ihtimali var.

Dostum uzunca bi süre note 2 kullandım evet ihtiyaçlarımın hemen hemen tamamını karşılıyordu note 2 ama bir gün değişiklik yapmaya karar verdim ve 5c aldım belki abartı gelecek ama iyiki böyle bi karar vermişim diorum android dünyasının keşmekeşliğinden ram kontrol etme safsatasından abuk subul yerlerde telin kasıp bazen rehbere bile girememesi gibi durumlardan kurtuldum.. Vaktin ve imkanın varsa 6s i bekle derim ekran küçük gelirmi konusu göreceli bi durum bana gayet yeterli geliyor.. O kadar oyun program vs yükledim tel bir kere bile kasmadı takılmadı son Olarak 600 e garantili 5c piyasada çok zor bulunur eğer cihazda sorun yoksa mantıklı olabilir ama bence vaktin ve imkanın varsa 6s derim iyi günler

• Yeni gelen swap cihazımdan ekran süresi olarak 4 saat ancak alabildim.Pil tüketimine baktığım zaman, takvim arkaplan uygulaması %40-50 şarj yiyor.önceki yedeği yüklemiştim bütün ayarlar aynı fakat şarj çok kötü ve takvim eşzamanlayı devre dışı bıraksam bütün veriler silinecek ne yapmamı önerirsiniz?
  • mandepxl kullanıcısına yanıt
    LG G2'de kullandım çok daha hızlı ve stabil bir telefon emin olabilirsiniz. İOS'un stabilliği ve yapısı gereği hiçbir android'le karşılaştırmam doğrusu.
  • 750 tl'ye 5C buldum sizce alınır mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

750 tl'ye 5C buldum sizce alınır mi?

Sıfırsa kaçırmayın derim.
  • AZ kullanılmış ikinci el garantili aldım 1000 tlye sanırım biraz pahalı oldu neyse bende takılırım artık buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

750 tl'ye 5C buldum sizce alınır mi?

Sıfırsa kaçırmayın derim.

Sıfır değil tabi ki 750 tlye sıfır imkansız

• Ben niye yokum grupta?
  • ios 8.2 yi yükledim 5c ye şuan sorunsuzca kullanıyorum.ne kasma ne bug allaha şükür tek bir sorun yok tavsiye ederim.bu arada itunes üzerinden güncelledim boyutu 1,56 gb dı.
  • arkadaşlar faturası yok telefonun garantide sıkıntı olurmu yeni alicam telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem3546

arkadaşlar faturası yok telefonun garantide sıkıntı olurmu yeni alicam telefonu

hayır olmaz garanti fatura istemiyor imei üzerinden sorgulama yapıyor bu sebeple bişey olmaz için rahat olsun
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.