Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olacak biraz ama şu an iphone 5c alınır mı? Ayrıca bu telefona en son hangi ios sürümüne kadar destek verilir? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olacak biraz ama şu an iphone 5c alınır mı? Ayrıca bu telefona en son hangi ios sürümüne kadar destek verilir? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

konu zaten aktif hocam ne hortlatması :) 5c tabiki alınır bende 1,5 ay önce aldım sıfır kullanıyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olacak biraz ama şu an iphone 5c alınır mı? Ayrıca bu telefona en son hangi ios sürümüne kadar destek verilir? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

konu zaten aktif hocam ne hortlatması :) 5c tabiki alınır bende 1,5 ay önce aldım sıfır kullanıyorum memnunum

Güncelleme konusuna önem verdiğim için bu model ios 10 da mı kalır yoksa 9 da mı? Ayrıca uygulama marketi 64 bit olursa bizim için herhangi bir sıkıntı olma ihtimali oluşma problemi olabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

Güncelleme konusuna önem verdiğim için bu model ios 10 da mı kalır yoksa 9 da mı? Ayrıca uygulama marketi 64 bit olursa bizim için herhangi bir sıkıntı olma ihtimali oluşma problemi olabilir mi?

ios 10 dan sonra güncelleme almaz ama ios 9 u da alacak hocam sanmıyorum 64 bit için özel uygulama olmaz zaten uygulamalar ios sürümüyle alakalı hocam 5c ios 10 bile görür diyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

ios 10 dan sonra güncelleme almaz ama ios 9 u da alacak hocam sanmıyorum 64 bit için özel uygulama olmaz zaten uygulamalar ios sürümüyle alakalı hocam 5c ios 10 bile görür diyorum

Şu anki 4s telefonumdan zaten Apple kalitesini biliyorum ama güncelleme işi biraz can sıkıyor yoksa güncelleme için öyle söylüyorsanız kesinlikle alınabilir bir telefon. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu anki 4s telefonumdan zaten Apple kalitesini biliyorum ama güncelleme işi biraz can sıkıyor yoksa güncelleme için öyle söylüyorsanız kesinlikle alınabilir bir telefon. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

evet hocam bende en az 2-3 yıl güncelleme alacağı için aldım 5c yi çok çok memnunum

• Apple'ın yaptığı en güzel şey: Yeşil iPhone 5C :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megozenn

Apple'ın yaptığı en güzel şey: Yeşil iPhone 5C :)

mavide çok güzel erkek rengi
  • quote:

quote:

Yeşil kadın rengimi, şimdi bişey derdimde
  • quote:

quote:

Konu ile alakasız fakat renkleri cinsiyet olarak ayırmak saçma. Bir erkek pembe de telefon kullanır mavi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 5c telefonunun ekranında oynama olan var mı? yani ekranın hafıften yuvasından çıkmasından bahsediyorum. ben de vardı. randevu alıp apple store'a gittim, çok güzel ilgilendiler ekranımı değiştirdiler garantiden ve sıfır ekranım oldu. gitmişken temassızlık yapan şarj aletimide sıfırlattırdım garantiden herşey mükemmel oldu. konuya gelince başka bir 5c kullanan arkadaşımda da aynı sorun varmış ekranında oynama olmuş, yuvasından hafifçe çıkmış bastırınca hissediliyormuş, acaba kronik bir 5c problemi mi bu? bu sorunu yaşayan arkadaş var mı başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-network

Arkadaşlar 5c telefonunun ekranında oynama olan var mı? yani ekranın hafıften yuvasından çıkmasından bahsediyorum. ben de vardı. randevu alıp apple store'a gittim, çok güzel ilgilendiler ekranımı değiştirdiler garantiden ve sıfır ekranım oldu. gitmişken temassızlık yapan şarj aletimide sıfırlattırdım garantiden herşey mükemmel oldu. konuya gelince başka bir 5c kullanan arkadaşımda da aynı sorun varmış ekranında oynama olmuş, yuvasından hafifçe çıkmış bastırınca hissediliyormuş, acaba kronik bir 5c problemi mi bu? bu sorunu yaşayan arkadaş var mı başka

Dostum bende de ekrana bastırınca çıt sesi geliyor ancak sanırım tüm 5 lerde kronik bi sorun bu hatta youtube da videoları bile var ama işin enteresn tarafı bu ekran çıtlaması 1 hafta sonra kendiliğinden geçti şu an tek sorun home tuşundaki kronik ses 😣

• rknctn R kullanıcısına yanıt
    evet ekrana bastırınca gıcık bir çıt sesi geliyor.. doğru söylüyorsunuz. benim ekranımda genelde 2-3 gün devam edip 1-2 gün sorun çıkartmıyordu ama artık iyice kafama takılınca randevumu alıp onarım yaptırmayı düşündüm. aslında sizde bir götürseniz fena olmaz, 1-2 saat bekletiyorlar ekran değişimi için. yarın öbür gün allah korusun yere düşer kenarlardan darbe vs alırsa kullanıcı hatası vs diyip garanti dışı muamele yaparlar valla :) dikkat etmek lazım.. bu arada tüm 5 serisi cihazlarda olduğunu bilmiyordum benim duyduklarım hep 5c. internet dahil..
  • quote:

evet ekrana bastırınca gıcık bir çıt sesi geliyor.. doğru söylüyorsunuz. benim ekranımda genelde 2-3 gün devam edip 1-2 gün sorun çıkartmıyordu ama artık iyice kafama takılınca randevumu alıp onarım yaptırmayı düşündüm. aslında sizde bir götürseniz fena olmaz, 1-2 saat bekletiyorlar ekran değişimi için. yarın öbür gün allah korusun yere düşer kenarlardan darbe vs alırsa kullanıcı hatası vs diyip garanti dışı muamele yaparlar valla :) dikkat etmek lazım.. bu arada tüm 5 serisi cihazlarda olduğunu bilmiyordum benim duyduklarım hep 5c. internet dahil..

Haklısın aslında götürmek lazım ancak işte istanbul da yada ankarada ikamet etmiyorum mecbur teli bırakmam lazım1 haftada ancak gelir :) benim İzlediğim videoda cihaz 5 ti örneğin

• rknctn R kullanıcısına yanıt
    ekrani degistirdiler dun gayet guzeldi ama bugun yeniden ayni sorun tekrarlamaya basladi. sanirim kasada bir sorun var tekrarladigina gore. yarin tekrar goturecegim cihazi umarim kalici cozum bulurlar :)

• ARKADASLAR HERKESE SELAM
    FIYATI UYGUN OLDUGU ICIN TELEFONCUDAN 2. EL IPHONE 5C ALDIM
    1-2 AY KULLANDIM GARANTISI YENI BITMIS
    SON ZAMANLARA DOGRU SARJ CIHAZI OKUMAMAYA BASLADI (ORJINAL DEGIL)
    VE UCU KOTU EN SONUNDA CIHAZIMI SARJ EDEMEDIM
    GECE 12:00 GIBI SARJIM % 56 FELANDI SABAH KALKTIM SARJ YOK DIYOR.
    TELEFONU SARJ ALETI OLAN ARKADASIMDAN SARJ ETTIM TELEFON ACILDI AMA KENDI KENDINE ISINMAYA BASLADI DURDUK YERE
    SUREKLI SARJ YIYOR
    2 KERE SIFIRLADIM SORUN AYNI TELEFONCUDA 2 KERE BATARYA DEGISTIRTDIM
    2.yi DUN DEGISTIRMISLER HERALDE
    SORUN AYNI TEKNOSADAN TTEC SARJ CIHAZI ALDIM SU ANDA SARJDA
    VE ICINDE KART OLMAMASINA RAGMEN ARANIYOR YAZIYOR NE YAPMAMI ONERIRSINIZ
    CARESIZ KALDIM CILDIRACAGIM YARDIM EDIN

• quote:

ekrani degistirdiler dun gayet guzeldi ama bugun yeniden ayni sorun tekrarlamaya basladi. sanirim kasada bir sorun var tekrarladigina gore. yarin tekrar goturecegim cihazi umarim kalici cozum bulurlar :)

bence değişim isteyin hocam bende mavi 5c kullanıyorum hiç bir sıkıntı görmedim....
  • 5c nin şarjı gerçekten çok iyi gidiyor böyle bir performans beklemiyordum özellikle 8.2 den sonra bataryada performans biraz daha arttı...

https://store.donanimhaber.com/22/c5/58/22c55800b0057d75389a1eafcf4ec158.png

• quote:

Orijinalden alıntı: dipitis

ARKADASLAR HERKESE SELAM
    FIYATI UYGUN OLDUGU ICIN TELEFONCUDAN 2. EL IPHONE 5C ALDIM
    1-2 AY KULLANDIM GARANTISI YENI BITMIS
    SON ZAMANLARA DOGRU SARJ CIHAZI OKUMAMAYA BASLADI (ORJINAL DEGIL)
    VE UCU KOTU EN SONUNDA CIHAZIMI SARJ EDEMEDIM
    GECE 12:00 GIBI SARJIM % 56 FELANDI SABAH KALKTIM SARJ YOK DIYOR.
    TELEFONU SARJ ALETI OLAN ARKADASIMDAN SARJ ETTIM TELEFON ACILDI AMA KENDI KENDINE ISINMAYA BASLADI DURDUK YERE
    SUREKLI SARJ YIYOR
    2 KERE SIFIRLADIM SORUN AYNI TELEFONCUDA 2 KERE BATARYA DEGISTIRTDIM
    2.yi DUN DEGISTIRMISLER HERALDE
    SORUN AYNI TEKNOSADAN TTEC SARJ CIHAZI ALDIM SU ANDA SARJDA
    VE ICINDE KART OLMAMASINA RAGMEN ARANIYOR YAZIYOR NE YAPMAMI ONERIRSINIZ
    CARESIZ KALDIM CILDIRACAGIM YARDIM EDIN

cihazı itunes üzerinden sıfırlamayı deneyin hocam yada yazılımı güncel değilse ios 8.2 ye itunes üzerinden yükseltmeyi deneyin düzelmesi gerek....

• Hocam cihazı 1 kere kendi uzerinden
    1 kere de i tunesten sifirladim
    Cihaz su an ios 8.2 itunes uzerinden guncelledim ne yapayim

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.