Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dipitis

Hocam cihazı 1 kere kendi uzerinden
    1 kere de i tunesten sifirladim
    Cihaz su an ios 8.2 itunes uzerinden guncelledim ne yapayim

sorun hala devam ediyor mu ?
  • Valla şu 8.2 geldiğinden beri telefona şarj yetiştiremiyorum arkadaş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reislerin Reisi

Valla şu 8.2 geldiğinden beri telefona şarj yetiştiremiyorum arkadaş..

ios 8.2 yi sifirdan kurun ipsw dosyasini indirip sarj sureniz mukemmel olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ckm

quote:

Orijinalden alıntı: Reislerin Reisi

Valla şu 8.2 geldiğinden beri telefona şarj yetiştiremiyorum arkadaş..

ios 8.2 yi sifirdan kurun ipsw dosyasini indirip sarj sureniz mukemmel olacak

O dediğini nasıl yapıcam dostum yardımcı olurmusun?
  • Sorunum devam ediyor telefon tamircisi ben yapamam dedi yaparsam bozulur bi ise yaramaz dedi
    Bende aldigim yere gidip takas yapacagim degerinden biraz assagi sayar olur biter
    Iphone 5c gercekten guzel telefon kotu yonleri de var her telefonda oldugu gibi

HER IPHONE ICIN SOYLUYORUM ALIYORSANIZSIFIR OLMALI YA DA KESINLIKLE GARANTISI OLMALI YOKSA BASINIZA BELA OLUR
    SANAYIYE AUDI GOTURMEK VE SANAYIDEN CIKAMAMASI GIBI

• quote:

Orijinalden alıntı: dipitis

Sorunum devam ediyor telefon tamircisi ben yapamam dedi yaparsam bozulur bi ise yaramaz dedi
    Bende aldigim yere gidip takas yapacagim degerinden biraz assagi sayar olur biter
    Iphone 5c gercekten guzel telefon kotu yonleri de var her telefonda oldugu gibi

HER IPHONE ICIN SOYLUYORUM ALIYORSANIZSIFIR OLMALI YA DA KESINLIKLE GARANTISI OLMALI YOKSA BASINIZA BELA OLUR
    SANAYIYE AUDI GOTURMEK VE SANAYIDEN CIKAMAMASI GIBI

ben sıfırını 1050 tl ye aldım 2 ay önce ve çek memnunum gerek şarjı olsun gerek kullanımı olsun eğer ki garantisi yoksa biraz zarra etseniz de satın sıfır garantili alın sizin 5c de olan sorunlar hepsinde yok yeniden sıfır garantili alabilirsiniz zaten fiyatlar şuan çok uygun 5c için

• beyler 800 tl ye 1.5 yıl garantili 5c buldum almalımıyım. bu arada aklımda zenfone 5 de war hangisini tercih etmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturk9027

beyler 800 tl ye 1.5 yıl garantili 5c buldum almalımıyım. bu arada aklımda zenfone 5 de war hangisini tercih etmeliyim ?

temiz garantili ise kaçırma derim zenfone 5 i her türlü katlar iphone 5c en az 3 yıl daha güncel kalır ios başka bir dünya
  • Aslında ios daha önce kullanmadığım ve merak ettiği bir platform .Ayrıca alışamazsam aynı fiyattan satabilirim diye düşünüyorum o yüzden daha mantıklı geliyor banada c5.
    Kafamdaki tek problem discoveryle büyük ekrana alıştım şimdi 4'' nasıl olucak bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturk9027

Aslında ios daha önce kullanmadığım ve merak ettiği bir platform .Ayrıca alışamazsam aynı fiyattan satabilirim diye düşünüyorum o yüzden daha mantıklı geliyor banada c5.
    Kafamdaki tek problem discoveryle büyük ekrana alıştım şimdi 4'' nasıl olucak bilemiyorum.

bende ilk defa kullandım ios ama anladım ki android falan faso fisoymuş bundan sonra iosdan başka kullanmam kesinlikle bende htc desire 816 dan geçrim buna 5,5 inch den 4 inch e düştük ama değdi alışıyorsun zamanla ama asla pişman olmayacağın bir cihaz 5c
  • Listeye beni de ekler misiniz? 16 GB White sahibiyim.
  • Nerde eski iphone lar
    nerde Steve Jobs...

Gerçekten arattı kendini herif.

Ben yaklaşık 2 Yıl 2. El iphone 4 kullandım.1 kere bile batarya değişmedi. Durum ortada.
    Tim cook ayağını denk al senin yüzünden bozuk 5c yi verdim galaxy s4 aldım.

• Benide ekle Yeşil 5c
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Orijinalden alıntı: sodavisne

beyler 5c den memnun musunuz? 5 ile 5c arasında kaldım ne önerirsiniz?

5C alın hocam güncelleme desteği daha geç sona erecek muhtemelen 5S ile aynı zamanda ayrıca kasası çizilmelere ve darbelere karşı daha dayanıklı ve daha sorunsuz bir cihaz

ne yaptınız hocam 5 ile 5c en son ios 9 alır sonra bırakır.5s in 10a kadar yolu var .64 bit olsa neyse .

performans farkı yok nerdeyse 5 ve 5c arasında.

5'in artısı kasası ve fiyatı .5c kadar hızlı değer kaybetmez.

5c'nin artısı şarjı.

bence 5 daha elit duruyor .5c çocukca geliyor.Tabi kişiden kişiye değişir.

• 5c, 5'ten bir 1 yıl sonra çıktı ve hala üretimi devam ediyor. Aynı zamanda satılıyor. 5 ile aynı anda güncelleme desteğinin bitmesi imkansız bu cihazın güncelleme desteği muhtemelen 5s ile aynı zamanda bitecektir ve doğal olarak ios10'u alacak cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

5c, 5'ten bir 1 yıl sonra çıktı ve hala üretimi devam ediyor. Aynı zamanda satılıyor. 5 ile aynı anda güncelleme desteğinin bitmesi imkansız bu cihazın güncelleme desteği muhtemelen 5s ile aynı zamanda bitecektir ve doğal olarak ios10'u alacak cihaz.

Hocam Allah Aşkına işlemcilere GHz değerlerine bant genişliğine bir bakın 5c iOS 10 alır mı bilmem ama eğer öyle olursa 5s 12 alır .

Hadi hiç özellikten anlamayın fiyatlara bakın 5s alan aptal mı 5c almadı ?

• bence de ios 10 u görür kaldı ki 4 yıllık iphone 4s ios 8 alıyorsa 1,5 yıllık iphone 5c ios 10 u hayli hayli görür sırf bu yüzden 5 değil 5c aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

bence de ios 10 u görür kaldı ki 4 yıllık iphone 4s ios 8 alıyorsa 1,5 yıllık iphone 5c ios 10 u hayli hayli görür sırf bu yüzden 5 değil 5c aldım

Kardeş kafanız mı iyi 5 ve 5c arasında batarya ve kasa dışında bir fark yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: stv.salih

quote:

bence de ios 10 u görür kaldı ki 4 yıllık iphone 4s ios 8 alıyorsa 1,5 yıllık iphone 5c ios 10 u hayli hayli görür sırf bu yüzden 5 değil 5c aldım

biri 2012 de diğeri 2013 yılında çıkan telefondan aynı anda destek çekilmez ilk önce 5 daha sonra 5c den güncellemeyi kesecek apple ın politikası bu sistemi her özelliği aynı olsun 5c 1 yaş daha genç bir telefon

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stv.salih

quote:

biri 2012 de diğeri 2013 yılında çıkan telefondan aynı anda destek çekilmez ilk önce 5 daha sonra 5c den güncellemeyi kesecek apple ın politikası bu sistemi her özelliği aynı olsun 5c 1 yaş daha genç bir telefon

Hocam genç ama fiyatı uygun iPhone sıfatıyla Çıkarıldı yani 4 -4s-5-5s-6-6 plus kategorisinde gözetilmez.

Daha açıklayıcı olsun Samsung galaxy ace ve galaxy s serisine bakın ace 4 mü yoksa s4 mü daha çok Güncelleme alır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F49EABFB -- 5 Nisan 2015; 19:38:27 >

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.