Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexter61

Amiral gemisi 5S değil 6 dır bir şeyi yazmadan önce iki defa düşünüp yazın

Dünya'dan haberiniz yok bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın .5 bile amiral gemisiysehttp://www.salihertugrul.com/index.php/cep-telefonu/1293-7-cep-devinin-amiral-gemileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stv.salih

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

bence de ios 10 u görür kaldı ki 4 yıllık iphone 4s ios 8 alıyorsa 1,5 yıllık iphone 5c ios 10 u hayli hayli görür sırf bu yüzden 5 değil 5c aldım

Kardeş kafanız mı iyi 5 ve 5c arasında batarya ve kasa dışında bir fark yok .

Bizim değilde senin kafa iyi galiba, firmalar senin gibi bakmıyor olaya önemli olan çıkış tarihi gir bak yukarda yazdığıma bir sene sonra çıktı diyorum. Birisi artık üretilmiyor diğeri hala satılıyor az mantık

Donanım arkadasım donanımın yettiği yere kadar Güncelleme geldiğini 4 ve 4s te gördük.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence de ios 10 u görür kaldı ki 4 yıllık iphone 4s ios 8 alıyorsa 1,5 yıllık iphone 5c ios 10 u hayli hayli görür sırf bu yüzden 5 değil 5c aldım

Kardeş kafanız mı iyi 5 ve 5c arasında batarya ve kasa dışında bir fark yok .

Bizim değilde senin kafa iyi galiba, firmalar senin gibi bakmıyor olaya önemli olan çıkış tarihi gir bak yukarda yazdığıma bir sene sonra çıktı diyorum. Birisi artık üretilmiyor diğeri hala satılıyor az mantık

Donanım arkadasım donanımın yettiği yere kadar Güncelleme geldiğini 4 ve 4s te gördük.

Düşünme tarzın imzandan da belli olduğu için sana yorum yapma gereği duymuyorum hadi sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 8 Nisan 2015; 22:02:37 >

• dipitis D kullanıcısına yanıt
    Bu konuda haklisiniz, steve wozniak ve steve jobs isinin basinda olsalardi 5c'nin uretilmesini istemezlerdi. Apple icin degisik bir cihaz oldu cok buyuk bir devrim oldu plastik bir kasada iphone uretimi. Tek hata "ucuz iphone" diye tanitip yaklasik 1800-1900 Tl civarinda satisa sunulmasiydi. Iphone 5c son 8-10 aydir olmasi gereken fiyatlarda geziyor hem sifiri hemde ikinci eli. Ben sanmiyorum bu kasanin uretimine devam edilecegini. Az satmadi ama cokta satmadi. He memnunmuyum telefonumdan evet memnunum. Plastik kasa olmasindan sorun yasamadim hic. Adamlarin hizmeti tartisilmaz hangi firma 2-3 saat icerisinde ekran degisimi yapip teslim edebiliyor ki. Apple'la ilgili sorun yasadigimizda sorunun hemen cozulmesi (istanbul'u dusunerek soyluyorum) harika bir sey. Tum ios surumlerini vaktinde guncelleyip ilerliyorim hic bir sorun yasatmadi bana ios 5c kullanirken. Ne bir yavaslama ne sarj sorunu guncelleyin arkadaslar.

Bu arada destek konusunda en az 2 yil daha rahatiz diye dusunuyorum. iPhone 4 bile ios7 ye kadar destek aldiysa....

• herkese tavsiye ederim
  • f-network kullanıcısına yanıt
    aynen hocam 3 aydır kullanıyorum şuan ios 8.3 ü de yükledim sorunuzca kullanıyorum en ufak sorunu yok allaha şükür telefon çok iyi sıfır almıştım en az 3 yıl kullanmayı düşünüyorum 5c gerçekten çok iyi bunu kullanan daha iyi bilir
  • Arkadaslar 8.3 ile şarjı fazla giden tek ben miyim? Telefonu önceden günde 1 kere takarken şu sıralar 2 kere takıyorum bazen oluyo ki şarjı içiyo gibi bi anda bi bakmışım 2 dakika içinde %7 gibi bi şarj yiyo. Geçen de %10 da kapandı sonra taktım direk 10 s içinde açıldı %11 şarj vardı :/ sizce sorun bende mi servise göndermeli miyim?

• 8.3 ile bendede şarj daha uzun gitmeye başladı :)) çok iyi

• Evet kesinlikle 8.3 ile şarj daha uzun süre gidiyor
  • arkadaşlar , kırılmaz cam olarak 5 ve 5s lerinki tam olarak 5c'lere uyuyor mu ?
  • Şuan oturdu gibi daha sağlam oldu ama eskisinden iyi değil

• Sarı mı beyaz mı ya emin olamıyorum bir de 16 GB yetiyor mu Dropbox kullanan biri için
  • ne sarı ne beyaz mavi derim 16 gb yetiyor ama çok oyun oynarım film yükler izlerim dersen 32 gb lık al derim
  • quote:

ne sarı ne beyaz mavi derim 16 gb yetiyor ama çok oyun oynarım film yükler izlerim dersen 32 gb lık al derim

Hocam mavi rengi sevmiyorum genel olarak telefonda hoş duruyor ama alacağım yerde de sarı ve beyaz var sadece :) Bu arada çok hızlı cevap verdiniz sağolun
  • Nerden uyguna alabiliriz arkadaslar yardimci olabilkrmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens

quote:

ne sarı ne beyaz mavi derim 16 gb yetiyor ama çok oyun oynarım film yükler izlerim dersen 32 gb lık al derim

Hocam mavi rengi sevmiyorum genel olarak telefonda hoş duruyor ama alacağım yerde de sarı ve beyaz var sadece :) Bu arada çok hızlı cevap verdiniz sağolun

sarı rengi alın hocam mavi ve sarı renk çok güzel duruyor ama bu telefondaki mavi çok tatlı duruyor keza sarı renkte öyle sarıyı al hocam birde spigen neo hybrid kılıf al kırılmaz cam filmde alırsın mükemmel bir kombinasyon olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 23 Nisan 2015; 13:27:00 >

• ince bir kılıf almak istiyorum telefon elimde yağlanıyor gibi kayıyor bir öneriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogu69

ince bir kılıf almak istiyorum telefon elimde yağlanıyor gibi kayıyor bir öneriniz varmı

http://www.spigen.com.tr/Spigen-Apple-iPhone-5C-Kilif-Neo-Hybrid-Metal-Slate,PR-360.html

şiddetle bu kılıfı tavsiye ederim bizzat aldım kullanıyorum

• quote:

quote:

ince bir kılıf almak istiyorum telefon elimde yağlanıyor gibi kayıyor bir öneriniz varmı

http://www.spigen.com.tr/Spigen-Apple-iPhone-5C-Kilif-Neo-Hybrid-Metal-Slate,PR-360.html

önerin için saol ama çok kalın gibi bu telefonu tuttuğumu hissetmiyorum resmenn

• quote:

quote:

quote:

önerin için saol ama çok kalın gibi bu telefonu tuttuğumu hissetmiyorum resmenn

Düşmede falan çok iyi koruyor hocam ben telefonu bu kılıfla yere atuyorum bişey olmuyor

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.