Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forum neden bu kadar sakin bir başka konu varda benim mi haberim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Telefon almayı düşünüyorum ancak daha önce hiç ios işletim sistemi kullanmadım. Şu an ios istiyorum lakin maddi durumum iyi değil. Telefondan beklentim müzik dinlemek, whatsapp, arama yapmak ve şarj süresi. Oyun falan oynamam hiç yüklemem. İstiyorum ki aldığıum telefon beni 2-3 sene idare etsin takılmadan donmadan. Aldığım telefonu senelerce kullanan birisiyim. iphone5s ile iphone 5c arasında çok fark var mı sizce? Yani ben 5c alsam ne fark eder 5s alsam ne fark eder? Bir de garantili orjinal sıfır 5c fiyatları nedir? apple'ın sitesinde 8gb olanlar satılıyor. Sıfır 16gb olanını yada 32g olanını bulabilir miyim? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
  • İyi günler. Nereden aldınız acaba? Garantili ve distribütörden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetinho

İyi günler. Nereden aldınız acaba? Garantili ve distribütörden mi?

sıfır değişim cihazı aldım hocam 17 ay daha garantisi var 1050 tl ye...sahibinde de var falan bakalabilirsiniz.Hiç bir sorunu yok sorunsuzca kullanıyorum nazar değmesin.Hız olarak 5s den aşağı kalır yanı yok gönül rahatlığı ile alabilirsiniz...
  • Teşekkür ederim. Ama işte taksit imkanı olmaması beni üzüyor bu konuda.
  • mehmetinho M kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, bir kaç telefoncu gezin 800-900 tl'ye çok rahat 16 ay üstü garantili cihaz bulabilirsiniz.
  • iphone 5c sıfır değişim cihazları 1000 tl civarında bence fiyat olarak çok iyi....
  • beni ekleyebilirsiniz. 32gb beyaz 5c

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • f-network kullanıcısına yanıt
    inşallah 10 gün sonra gezme imkanım olacak. şu an iş gereği saçma sapan bir yerdeyim.
    teşekkürler ilginiz için. Ankara'da bakacağım telefonlara.
  • quote:

inşallah 10 gün sonra gezme imkanım olacak. şu an iş gereği saçma sapan bir yerdeyim.
    teşekkürler ilginiz için. Ankara'da bakacağım telefonlara.

geçen gün kızılayda swap sıfır cihaz 950 tl ye bıraktılar hocam uygun fiyatlı bulursunuz merak etmeyin
  • mehmetinho M kullanıcısına yanıt
    aldın mı hocam telefonu * bu arada bu konu ölmüş kimse yazmıyor paylaşmıyor.....
  • Mr. chemist kullanıcısına yanıt
    Maalesef hala ülke dışındayım gidersem bakacağım ama son zamanlarda gönlüm geçti gibi 5c'den. Ya Apple'ın en iyisini alıp senelerce kullanmak yada sıfır z3 compact almak mantıklı gelmeye başladı.
  • bu konu çok ölü yaw neden kimse girmiyor...
  • Bende 5c mavi sahibiyim

• quote:

Maalesef hala ülke dışındayım gidersem bakacağım ama son zamanlarda gönlüm geçti gibi 5c'den. Ya Apple'ın en iyisini alıp senelerce kullanmak yada sıfır z3 compact almak mantıklı gelmeye başladı.

Htc desire s kullanıyordum.Telefon iyidi ama Android işletim sistemi çok kötü.6 ay dayandım sonra sinirden parçaladım.Şimdi 5C kullanıyorum , gayet iyi telefon.Hele siri Türkçe olduktan sonra gözümr daha da iyi gelmeye başladı.

• almayı düşündüğüm telefon. sarı rengini satan birileri varsa bilgilendirirseniz ilgilenirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stv.salih

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Orijinalden alıntı: sodavisne

beyler 5c den memnun musunuz? 5 ile 5c arasında kaldım ne önerirsiniz?

5C alın hocam güncelleme desteği daha geç sona erecek muhtemelen 5S ile aynı zamanda ayrıca kasası çizilmelere ve darbelere karşı daha dayanıklı ve daha sorunsuz bir cihaz

ne yaptınız hocam 5 ile 5c en son ios 9 alır sonra bırakır.5s in 10a kadar yolu var .64 bit olsa neyse .

performans farkı yok nerdeyse 5 ve 5c arasında.

5'in artısı kasası ve fiyatı .5c kadar hızlı değer kaybetmez.

5c'nin artısı şarjı.

bence 5 daha elit duruyor .5c çocukca geliyor.Tabi kişiden kişiye değişir.

Iphone 4s ios 9 aliyor resmi lesti hatta yukleyen var gelistirici surumu olarak buda demekzir iphone 5c en kotusu ios 10 alicak. (Benide ekleyin 5c 16gb beyaz

• wesker005 W kullanıcısına yanıt
    Bunu aylar önce söyledik hocam iphone 5c ios 10 sürümünü alacak diye 2011 de çıkan telefon ios 9 alıyorsa 2013 sonunda çıkan 5c ios 10 u çok çok rahat alır....Bu arada hayırlı olsun telefonunuz
  • Konu ölmüş.

• 5c yi kılıfsız kullansam çok çizilir mi? telefon kılıfsız çok hoş duruyor mavi rengini kullanıyorum...kılıfsız kullanan varsa yorumlarını bekliyorum....
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.