Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada iki saat ekren kullanimiyla sarjim %70 oldu wifi full acik oyunda oynadim baya ama ekran parlakligi otomatikde dusuk gibi bisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 925'ten 5c ye geçilir mi sizce ? Ekran 4 inç çok sıkıntı olur mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Lumia 925'ten 5c ye geçilir mi sizce ? Ekran 4 inç çok sıkıntı olur mu ?

Hocam, nede olsa iPhone o, yani güzel oyunlar oynarsınız. Ekran 4 inç olsa bile iPhone bu sıkıntıyı yaşattırmıyor. Evde de bitane iPhone 5S var yani tek kelimeyle süper bişey. iPhone 5C - de ondan hiç de geriye kalmıyor.
  • quote:

lumia 925 den geçecekseniz sıkıntı olmaz hocam 4 inch olması.WP dan sonra ios sistem size ilaç gibi gelir gerek uygulama gerekse oyun yönünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Bu arada iki saat ekren kullanimiyla sarjim %70 oldu wifi full acik oyunda oynadim baya ama ekran parlakligi otomatikde dusuk gibi bisey

2 saatte %70 e düşmesi normal hocam zaten bu telefonda maksimum 6-7 saat ekran süresi alırsınız tabiki 3g açık olmamak şartıyla
  • kız arkadasıma 5c aldım cihaz cok ısınıyor ve ön kamerasıda çok berbat kamerayı değiştirebilceğimiz biryer varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyager analist

quote:

lumia 925 den geçecekseniz sıkıntı olmaz hocam 4 inch olması.WP dan sonra ios sistem size ilaç gibi gelir gerek uygulama gerekse oyun yönünden

Tavsiye için teşekkürler eğer 6c çıkmazsa 5c ye yöneleceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunar_08

quote:

Hocam, nede olsa iPhone o, yani güzel oyunlar oynarsınız. Ekran 4 inç olsa bile iPhone bu sıkıntıyı yaşattırmıyor. Evde de bitane iPhone 5S var yani tek kelimeyle süper bişey. iPhone 5C - de ondan hiç de geriye kalmıyor.

Pek oyun oynamıyorum Eylül ayında 6c yoksa hemen 5c alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deae

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki. O zaman telefon nasıl bişey iyi telefon mu ? Donma, Kasma, Takılma gibi sorunlar yaşıyormusunuz acaba ? Ben telefonda Gta Sa, Modern combat 5, Asphalt 8, Gta VC, NFS MW, vb. oyunlar oynarsam takılır mı acaba ?

İşlemcisi oyun için pek uygun sayılmaz 2 yıla yakın gt2 oynadım 5c ile oyunun başlarında sürekli kasıyor sonra düzeliyor, pil performansına gelince 1 yıldan sonra pil aşırı düşüyor full şarjlı pille 2 saat gt2 oynayınca pil sıfırlanır. Kameraya gelince son derece yetersiz diyebilirim. Ben yeni telefon aldım ama 5c de duruyor hala ikinci telefon olarak.

Hocam telefonun kamerası iPhone 5 - ten de mi kötü ya ? Yani 8Mp kamera hemde apple kamerası. Yani açıkçası bana biraz garip geldi.

İphone 5 ten iyi tabiki ama kaliteli bir foto çekemezsiniz olay bu malesef. Ben TR de telefonu ilk alanlardanım yurtdışından getirttim daha satışı yokken ve 2 seneye yakın kullandım ilk başlarda şarj süperdi ama zamanla düşüyor performans. Pratik, sağlam ve sorunsuz cihaz 2 senede bir kez bile reset atmadı ama önceki mesajımda yazdıklarımdan dolayı yeni telefona geçtim 1 ay kadar önce.

Tamam hocam anladım. Çok saolun. Teşekkürler. Şu arada ben nasıl katıla bilirim iphone 5c kullanıcılar kulübüne ? iPhone 5C 32 GB beyaz aldım.

Ekledim sizi ilk mesaja.

Ekle mavi 16gb

• Bende de 32 GB Sarı var eklerseniz sevinirim. Bir de ben ios 7den 8.3'e çıkardığımda kasmalar vardı zamanla hepsi gitti nedeni ne olabilir?

• Aldigim ekran goruntuleri bu sekilde wifi hep acikti nerdeyse ve gordugunuz gibi oyunda oynadim iyimidir sizce ? tabi sarjim %34 var daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kil-Jaeden -- 25 Haziran 2015; 13:28:24 >

• kimyager analist kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu telefondan önce lumia 1320 kullandım 6inch ekranı vardı, sonra note 3 neo ya geçtim 5.5 inch ekranı vardı. Şuan iphone 5c kullanıyorum 4inch direk alıştım hiç rahatsızlık vermedi ve ios farkı :) Kesinlikle iosa geçtikden sonra windowsa küfür edeceksiniz :D
  • Herkesi ekledim ilk mesaja, bu arada 16 gb beyaz 5c mi satıyorum, sadece Ankara içi elden teslim edeceğim, ekranda ortada yanlamasına boydan boya çatlak var üzerine film çektirdim 1 seneye yakındır öyle kullanıyorum, birde şarj cihazının usb kablosu yıprandı ama şarj başlığı orijnal ve sapasağlam, başkada bir sorunu sıkıntısı yok, fatura ve garanti yoktur, fiyat 250 ₺ pazarlıksız. Ekranı orijinal, 150₺ civarı 1 saatte değiştiriyorlar.
  • Gozlerim yasardi dfu moduna alip format attiktan sonra cidden bir iyilesme oldu sanirim gerek varmi arkadaslar servise goturmeme bu ekran suresi normalmidir?

• Benide ekleyin lutfen bide imzaya nereden ulasabilirim bulamadimda mavi 5c imzasi

• Benide ekleyon hocam sari 16 gb

• quote:

Gozlerim yasardi dfu moduna alip format attiktan sonra cidden bir iyilesme oldu sanirim gerek varmi arkadaslar servise goturmeme bu ekran suresi normalmidir?

Bence çok çok iyi aşağı yukarı aynı süreyi alıyoruz servise gitmekten kurtuldun artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyager analist -- 25 Haziran 2015; 18:51:56 >

Aynen mutlu oldum baya :D en son 6saat 4 dakika falan oldu sonra kapandı telefon :D
  • quote:

Aynen mutlu oldum baya :D en son 6saat 4 dakika falan oldu sonra kapandı telefon :D

dim hocam düzeldiğine belki önceki sürümden kalan geçici dosyalardan kaynaklı sorun yaşıyordunuz telefonu sıfırlamak en iyisi 6 saat ekran süresi bu telefon için muazzam diyebilirim.
    Kesinlikle :) Bu arada mavi 5c imzasını nerden edinebilirim net çok yavaş sayfalar bile yüklenmiyor arayamadım bende :D
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.