Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bugi2528

Kesinlikle :) Bu arada mavi 5c imzasını nerden edinebilirim net çok yavaş sayfalar bile yüklenmiyor arayamadım bende :D

16. sayfada imzalar mevcut hocam....
  • benide ekleyin 16 gb mavi
  • kimyager analist kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • quote:

Çok teşekkürler.

Önemli değil hocam bu arada youtube dan video indirmek isteyenler tube music uygulamasını kullanabilirler videoları prıgram içerisine atıyor.Şu ana kadar 4 tane film indirdim güzel bir uygulama
  • quote:

Çok teşekkürler.

Önemli değil hocam bu arada youtube dan video indirmek isteyenler tube music uygulamasını kullanabilirler videoları prıgram içerisine atıyor.Şu ana kadar 4 tane film indirdim güzel bir uygulama
  • Arkadaşlar bir soru olacak özellikle bu sorun 8.3 ile ortya çıktı çok çok nadir olsada bildirim çubukları çalışmıyor telefon dam menüye girebiliyor işlem yapabiliyorum ama ne alttaki bar nede yukarıdaki bar çalışmıyor telefonu kapatıp açınca düzeliyor bu bir bug mu yoksa 8.3 de herkesde olan bir durum mu ?
  • kimyager analist kullanıcısına yanıt
    Telefonu daha 1-2 haftadır kullanıyorum fazla olmadı ama dediğiniz durumla hiç karşılaşmadım :(
  • quote:

Telefonu daha 1-2 haftadır kullanıyorum fazla olmadı ama dediğiniz durumla hiç karşılaşmadım :(

Yok hocam bende de 7 ayda 2 kere oldu ama bir sorayım dedim acaba diğer kullanıcılarda da oluyor mu diye inşallah 8.4 ile bu sorun ortadan kalkar
  • İnşallah kalkar bu arada jailbreak olayına ne düşünüyorsunuz gerekli mi sizce ve 8.3 e geldi mi ?
  • quote:

İnşallah kalkar bu arada jailbreak olayına ne düşünüyorsunuz gerekli mi sizce ve 8.3 e geldi mi ?

Evet hocam 8.3 - e Jailbreak 3-4 gün önce çıktı . Ama 60-70 % tweak - lar çalışmıyor maalesef. Sonrakı update - ye düzelicek İnşAllah
  • Arkadaşlar 5c nin ikinci elini telefoncudan değilde elden kaç liraya bulabilirim ?
  • quote:

Arkadaşlar 5c nin ikinci elini telefoncudan değilde elden kaç liraya bulabilirim ?

Ben satıyorum 5c mi, forumdan bir arkadaşa söz verdim çarşamba alacak, eğer o almazsa size satabilirim, fiyat 250 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorunu mu var niye o kadar ucuz ?
  • quote:

Bir sorunu mu var niye o kadar ucuz ?

Sadece ekrAnda çatlak var önceki mesajda detaylar yazıyor, çatlak üzerine film cektirdim 1 senedir öyle kullanıyorum.

• Beni de eklermisiniz 5c 16gb mavi

• geçtiğimiz hafta salı günü cihazımı ekrandan gelen tıklama sesi ve batarya problemi ile servise gönderdim dün itibarı ile sıfır değişim cihazı geldi gayet memnunum burdan iphone yetkililerine kendi adıma teşekkür ederim... artık 7s çıkıncaya kadar kullanırım :))
  • Türkiye Türklerindir kullanıcısına yanıt
    Keşke link falan verseydin kardeşim kaç bin kişi var bu forumda onu nerden bulalım.
  • YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    buyur kardeşim aldım çok memnunum artık telefonum maksimum 2 saatte şarjı full oluyor eskiden 3 saati geçiyordu arkadaş çok iyi birisi sağ olsun yardımcı oluyor tavsiye ederim....

http://forum.donanimhaber.com/m_107519855/f_//tm.htm#107519855

• Dün itibariyle ben de 5c ye geçmiş bulunmaktayım, s3 mini sen sonra kendimi hızlı trende gibi hissediyorum

2.el olarak. S3 mini + 600 tl ye aldım' , cihaz 1 yıl daha garantili , Turkcell bayiinden alınma, faturalı, Sıfır ayarında.

5c Kullanıcıları arasına eklenirsem sevinirim

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.